TOP 10 spectacole standup Netflix pe care să le vezi

0
337
standup netflix

Am ales pentru tine 10 spectacole de standup pe Netflix pentru momentele când timpul îți este prieten și vrei să râzi. Sau când după o zi grea vrei să te relaxezi, dar nu știi ce anume să vizionezi. 

Așadar iată câteva numere de stadup ce merită savurate pe Netflix:

Leslie Jones Mașina timpului (Time Machine)

leslie jones time machine standup netflix

Leslie Jones își urmărește evoluția ca adult într-un număr de stand-up nostim și fără ocolișuri. Atinge o varietate de subiecte, care cu siguranță te vor face să râzi. Simțindu-se în largul său pe scenă, atât ca artist, cât și ca individ, te vei simți parte dintr-un grup de prieteni în care unul dintre ei povestește întâmplări haioase. 

Bill Burr Câinele care latră nu mușcă (Paper Tiger)

bill burr paper tiger standup netflix

Un număr de stand-up filmat în Londra, necenzurat, plin de umor negru și cinism, Bill Burr ne spune în acest standup Netflix părerea sa despre bărbații feminiști, însușirea unei culturi, sexul cu roboți și altele. Atunci când vizionezi unul dintre numerele sale să ai în minte faptul că el joacă, într-o manieră exagerată rolul unui individ caucazian supărat pe viață.

Taylor Tomlinson: Criză de sfert de viață (Quarter Life Crisis)

Taylor Tomlinson Quarter-Life_Crisis standup netflixTaylor Tomlinson, 25 de ani și deja s-a săturat. Prea bătrână să petreacă, prea tânără să fie soție. Un număr plin de umor despre alegerile din viața ei. 🙂

Tom Segura Rușinos (Disgraceful)

top segura disgraceful standup netflix

Tom Segura povestește lucruri amuzante despre cultura pop și modul de a trăi in 2018. Printr-un număr de standup plin de sarcasm și umor sec, Segura dă glas gândurilor  sordide și ascunse, vorbind fără ocolișuri.

Chris Rock – Tamborine

chris rock tamborine standup netflix

Chris Rock urcă pe scenă în Brooklyn într-un număr special de comedie, plin de comentarii ironice despre paternitate, infidelitate și politica americană. Un număr de stand up cu teme diferite, de la Tinder, mâncarea din avion până la fidelitate, onestitate. Găsești și acest număr de standup pe Netflix.

Hannah Gadsby – Nanette

Hannah Gadsby - Nanette standup netflix

Hannah Gadsby reconfigurează standardele standup-ului. Ea combină glumele cu experiențe personale despre sex, sexualitate și copilărie. 

Iliza Shlesinger – Un milenial mai copt (Elder Millennial)

Iliza Shlesinger elder millennial standup netflix

Recent logodită, Iliza Shlesinger vorbește  în acest standup de pe Netflix despre certitudinile vieții la 35 de ani, nebuniile trecutului și posibilitățile viitorului. Un comedian plin de energie, cu o reprezentație unică și plină de amuzament. 

 

Ali Wong – Trecută prin valurile vieții ( Hard Knock Wife)

ali-wong-hard-knock-wife standup netflixO oră de standup plină de umor care evidențiază plăcerile și inconveniențele de a fi mamă. Ea vorbește despre meseria de a fi mamă, o meserie cu normă întreagă și ore suplimentare. Dar totuși, una din cele mai frumoase meserii. Acest număr este continuarea numărului Baby Cobra. A venit, a șocat, a născut. Acum le face din nou și e la fel de determinată.

Urzila Clarson – Sunt o ratată supracalificată (Overqualified Loser)

urzila carlson-overqualifiedloser-standup netflixUrzila Clarson face mulțimea să râdă în hohote, povestind despre emisiunea ”Ratații„, greșeala de a te filma făcând sex și mahmureala dată de vinul la cutie. O întreagă oră de comedie prezentată fără efort de Urzila în acest număr de standup disponibil tot pe Netflix.

Felipe Esparza – Decizii proaste (Bad Decisions)

Felipe Esparza bad decisions standup netflix

Comedianul Felipe Esparza sapă adânc în trecutul său în acest număr special de standup pe Netflix. Acesta susține numărul atât în engleză, cât și în spaniolă. Și oferă o perspectivă haioasă asupra sexului, drogurilor și absurdităților din orice familie.

 

Acestea sunt doar câteva din numerele de standup de pe Netflix. Fie că îți place umorul negru, comedia politică sau povești în care să te regăsești. Fie că vrei să râzi în hohote sau vrei o glumă cu o perspectivă fresh, cu siguranță vei găsi standup-ul potrivit. Enjoy!

Voi ce standup-uri ați descoperit pe Netflix?

Citește și

20 Filme bune pe Netflix mai puțin cunoscute

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here