Cele mai bune 25 seriale politiste din 2022 si ultimii ani

1
74075
top seriale politiste

Serialele polițiste în care un detectiv, polițist sau cineva implicat trup și suflet întoarce pe toate părțile un mister complicat, dar super palpitant de dezlegat, sunt unele dintre cele mai bune producții TV sau web de văzut. Misterele polițiste cu crime sau dispariții se adaptează extraordinar de bine formatului de serial. De unde succesul pe care l-au avut la public multe seriale polițiste lansate în ultimii ani.

Iată mai jos topul nostru cu serialele polițiste preferate lansate în 2022, cu sezoane noi în 2022 sau lansate în ultimii 2-3 ani. Toate merită văzute, unele sunt mai psihologice, altele se concentrează pe misterul de dezlegat, unele thrillere, altele drame, unele chiar comedii 🙂 Haideți să vedeți care sunt producțiile TV sau web polițiste pe care le-am selectat pentru top.

Seriale polițiste din 2022

1. Păcatul / The Sinner – sezon nou apărut pe Netflix în 2022

the-sinner-sezonul 4 seriale politisteA apărut și în România al patrulea sezon din serialul detectivist de antologie The Sinner, având în vedere că apăruse deja pe canalul care îl produce, USA Network, de anul trecut. Local, noul sezon îl putem vedea pe Netflix, la fel ca și pe celelalte 3 sezoane. L-am așteptat cu nerăbdare, pentru că este unul dintre cele mai originale seriale de tip crimă și mister.

Un serial ajuns la al patrulea sezon până acum, dar care a reușit să-și păstreze calitatea. Serialul psihologic și polițist The Sinner este ceea ce se poate descrie nu ca un who-dunnit, ci un why-dunnit. Misterul pe care detectivul Harry îl are de descifrat nu este identificarea criminalului, ci înțelegerea motivației lui. Și aici încape multă psihologie fină, multă cunoaștere a vieții și empatie pentru suspecți. De toate dă dovadă detectivul interpretat de Bill Pullman, hârșâit prin viață și dispus să descifreze și să înțeleagă motivațiile oricui.

În fiecare sezon, criminalul este persoana la care te-ai aștepta cel mai puțin. Dar atunci, de ce oare a făcut-o? În primul sezon Jessica Biel îl omoară pe un aparent străin, îl al doilea un copil de 11 ani își otrăvește prietenii, iar în a treia explicații de-a dreptul filosofice intră în scenă pentru justificarea unor crime.

Toate sezoanele sunt bune și toate sunt legate între ele prin structura poveștii, dar și prin detectivul Harry, jucat în toate sezoanele de nimeni altul decât Bill Pullman. El însuși cu un psihic tulburat, are o aplecare specială spre a căuta explicații și a-i înțelege pe ucigași.

2. We own the city / Orașul ne aparține (2022) – serial original HBO

We-Own-This-City-seriale noi 2022Un serial cu polițisti despre polițiști, nu crime. O miniserie HBO polițistă de neratat. În cele șase episoade explorează în mod realist corupția și încrengăturile din poliția din Statele Unite. Dialogurile și scenariul pictează un tablou atât de viu și complex, deși cinic, încât putem spune că We own the city se detașează cu ușurință în peisajul serialelor noi ca unul dintre cele mai reușite.
Scenariul se bazează pe cartea de non-ficțiune cu același nume, semnată de jurnalistul Justin Fenton. Cazul la care se referă este poliția din Baltimore, orașul unde a murit George Floyd în incidentul cu poliția orașului, ceea ce a condus la o serie de demonstrații pe întregul teritoriu al Statelor Unite.

3. Under The Banner of Heaven / Sub semnul credinței (2022)

under-the-banner-of-heaven-seriale disney+Tot un serial nou, din 2022, de această dată un serial detectivistic cu Andrew Garfield în rolul principal. Într-o comunitate uitată de Dumnezeu, în America profundă, are loc o dublă crimă. Personajul lui Andrew Garfield, un mormon convins, împreună cu partenerul său mai experimentat, detectivul Bill, sunt însărcinați cu identificarea criminalului. Ca în orice comunitate mică, nivelul de încrengături și complicități este atât de mare, încât e greu de văzut limpede ce se întâmplă, deși la nivel superficial lucrurile par destul de clare.

Dacă ți-a plăcut True Detective – și cui nu i-a plăcut 🙂 -, e bine de știut că Under The Banner of Heaven are multe puncte comune cu el. Mai vrei un argument în plus? Serialul are la bază un caz real. Singura observație, parcă Andrew Garfield e prea vesel și plin de energie ca să-l vezi atât de serios în acest serial :D.

Poți vedea Sub semnul credinței aici, pe Disney Plus.

4. Only murders in the building – sezon nou 2022


only-murders-in-the-building-season-2 seriale noiÎn această vară a apărut al doilea sezon al serialului Only murders in the building și e la fel de bun ca primul sezon.  🙂 Greu de explicat farmecul și carisma ale acestui serial, dar e serialul nostru preferat din ultimii ani.

Only murders in the building e creat la confluența creativității unor clasici ai umorului, precum Steve Martin și Martin Short, și creativitatea noilor generații de creatori de umor. La fel de bun, fie că ești adolescent sau ai trecut de 50 de ani, pentru că are grijă să includă glume și referințe spumoase pentru toți privitorii, indiferent de vârstă.

Dar calitatea lui specială vine dintr-o liniște și naturalețe pe care ți le transmite. Serialul ăsta nu e făcut de cineva care încearcă acum să dea lovitura cu un serial de succes. Nu vrea să se impună cu orice preț ca un produs de calitate. Oarecum aristocrația umorului american s-a hotărât să facă un serial și îi iese fără să se chinuiască, fără să tragă de păr idei și glume. Naturalețea acestui serial este de fapt atuul lui numărul unu. Dar, în spate, suntem siguri că sunt mii de ore de analizat fiecare glumă și fiecare scenă din fiecărui episod. 😀

Un serial feel-good, co-creat de comediantul și actorul Steve Martin, în care joacă alături de Selena Gomez și Martin Short. Internetul și TV-ul sunt pline de seriale de mister, polițiste și de investigații, multe care te deprimă pur și simplu. Only murders in the building este opusul acestora. E un serial de comedie care te binedispune, dar are ca ultim scop descoperirea unui criminal.

Steve Martin, Martin Short și Selena Gomez sunt vecini de bloc în New York, toți trei pasionați de un podcast despre crime… În momentul în care cineva moare chiar în clădirea lor, se hotărăsc să descopere criminalul și, în același timp, să spună povestea printr-un podcast propriu. Pe lângă umor și voie bună, serialul te va transporta în atmosfera New York-ului, cu interioare sofisticate, fashion statements, restaurante care-ți iau ochii (și-ți golesc buzunarele), dar și oameni dintr-o bucată, inconfortabili plus lupta pentru supraviețuire de zi cu zi din jungla new yorkeză.

Primit bine și de public, și de critică, a fost deja anunțat un nou sezon. E un serial Hulu, deci îl poți vedea în România pe Disney+, aici.

5. The Staircase / Scara (2022) – serial original HBO Max 

the-staircase-seriale noi-2022Cum să nu vrei să vezi o miniserie nouă cu Colin Firth în rolul principal? 🙂 Colin Firth îl interpretează pe Michael Peterson, un scriitor acuzat de uciderea soției – Kathleen Peterson Kathleen Peterson, interpretată de Toni Collette.

Serialul se bazează pe un caz real din Statele Unite, ceea ce adaugă greutății serialului de tip crimă, pe alocuri destul de greu de urmărit, datorită alternării scenelor cu Kathleen cât de poate de înfloritoare, cu cele în care o vedem zăcând într-o baltă de sânge la baza scărilor din propria casă. The Staircase reușește să te prindă în misterul crimei, așa că noi am rezistat cu greu să nu căutăm pe Google pentru a vedea deznodământul cazului real pe care îl dramatizează 🙂


6. Capitani – sezon nou 2022

capitani seriale noi netflixCapitani este un serial polițist european, cu sezon nou lansat în 2022 pe Netflix. Într-un sat din Luxembourg, e descoperit corpul fără suflare al unei fete de 15 ani, iar detectivul Capitani trebuie să descopere cine e ucigașul. Dacă ți-e dor de un thriller bun detectivistic, Capitani are toate ingredientele pentru a-ți satisface această dorință. Noi am rămas până la final prinși în mrejele misterului bine construit. Pare că nimeni din sat nu este inocent și toată lumea minte. Așa că adevărul va ieși la iveală de abia la final.

Seriale polițiste din 2021

7. Landscapers – serial detectivist HBO

landscapers seriale noi hboE un serial investigativ care reușește să aducă un suflu nou genului, ceea ce e remarcabil, având în vedere numărul semnificativ de seriale polițiste și detectiviste care se lansează în fiecare an.

Landscapers are la bază povestea adevărată a cuplului William și Patricia Wycherley și a morții suspecte a părinților celei din urmă. Crima celor doi este descoperită la distanță de mai bine de 10 ani, în 2012. Serialul este un whodunit în care versiunea morții celor doi se schimbă de câteva ori în fiecare episod și care nu te lasă să te oprești din privit. Cele două personaje, jucate de super actori britanici, Olivia Colman și David Thewlis, sunt de o ciudățenie memorabilă. Serialul își construiește misterul cu măiestrie, dar și cu tușe de umor negru, care îl aduc în lista noastră cu recomandări de seriale polițiste.

8. Crima din Easttown / Mare of Easttown (2021)

mare-of-easttown-kate-winslet-seriale bune 2021O miniserie investigativă cu Kate Winslet în rolul principal e cu adevărat de neratat. O poți găsi pe HBO Go. Serialul te ține la foc mocnit și își oferă timp să construiască cu multă atenție personajele și situațiile. O plăcere de urmărit atât ca poveste, cât și ca interpretare actoricească.


9. Line of Duty / În numele legii (sezon nou în 2021)

seriale bune 2021

E un serial BBC de nota 10+ care urmărește investigațiile unității de poliție care îi cercetează pe alți polițiști. Noi am început direct cu sezonul 4, pentru că acesta împreună cu sezonul 5 se găsesc deocamdată pe Netflix, dar pe BBC tocmai ce s-a terminat de difuzat ultimul sezon, al șaselea, lansat bineînțeles în acest an.

Așa că îl așteptăm cât de repede pe Netflix, pentru că e un serial foarte bun. Complex, nuanțat, fără eroi pozitivi și negativi, doar oameni și corupția bine ascunsă din poliție, plus multe întorsături de situație și elemente noi în fiecare episod. Plus excelent jucat, bineînțeles, ce altceva ne-am putea aștepta de la o producție BBC!

10. Străinul / Stranger – serial polițist și thriller cu sezon nou în 2020

strainul kdrama seriale coreene

A fost inclus de celebra revistă The New York Times în lista celor mai bune seriale din 2017. Și cu asta cred că am spus tot, nu mai e nevoie de argumente în plus 🙂 E impresionant ca din atâtea producții mondiale unul sau chiar mai multe seriale coreene să fie incluse în topul Times. Al doilea sezon e la fel de bun ca primul.

Un procuror fără prea multe subtilități emoționale ajunge să facă echipă cu o femeie detectiv pentru a desluși o serie de crime și a scoate la iveală corupția care căpușează instituțiile statului. Dacă nu s-ar vorbi în coreeană și dacă nu ar fi atât de localizat ca principii și valori morale în societatea coreeană, ai putea crede cu ușurință că e un serial american reușit. Îl găsești pe Netflix.

11. Mindhunter (2 sezoane, unul în 2017, unul în 2019)

mindhunterThrillerele Tăcerea mieilor, Hannibal, Se7en plus toată suita de seriale pe urma criminalilor în serie pleacă de la premisa unor polițiști, detectivi și agenți care pentru a-l prinde, încearcă să înțeleagă psihologia criminalului. Mindhunter e un serial foarte reușit despre perioada în care nu exista ideea de criminal în serie și profilarea criminalului. În care nu exista noțiunea că psihologia te poate ajuta să prinzi ucigașul.

Serialul urmărește cum mai mulți agenți FBI încep să pună cap la cap la sfârșitul anilor ’70 și începutul anilor ’80 piese din puzzle-ul psihologiei criminalilor în serie și să o transforme într-un materie în sine criminalistică.

O producție foarte bună Netflix, te va captiva prin poveste, vizualuri și prin atenția cu care-și construiește personajele. Și nu doar cu primul sezon, ci ambele. Primul a apărut în 2017 și al doilea în 2019, ambele fiind lăudate de critică.

A doua serie, din 2019, a fost chiar mai apreciată de critici decât prima.

12. De necrezut / Unbelievable (2019)


UNBELIEVABLE seriale politiste netflix
UNBELIEVABLE

E un serial Netflix despre o serie de violuri investigate de două femei detectiv. În general serialele polițiste au ca personaje principale polițiști bărbați dintr-o bucată. Unbelievable e un serial în care o tipă pițigăiată, cu doi copii mici acasă, dă de cap unui caz complicat. Are ca partener o polițistă mai bărbătoasă decât mulți polițisti (jucată de Toni Collette).

Dacă mai ai nevoie de argumente în plus, trebuie să știi că este bazat pe o întâmplare adevărată. Mai mult, deși netul și programele TV abundă de filme și seriale polițiste, vei găsi o abordare proaspătă în Unbelievable. Și proceduri polițiste pe care nu le vezi prea des în astfel de filme.

13. Sub acoperire (The Sleepers) (2019)

the sleepers seriale hbo buneUnul dintre cele mai bune seriale HBO, dar în mare parte necunoscut de public, din cauza faptului că este cehesc și nu a avut parte de promovarea meritată…

Un serial cu un mister minuțios construit, în care trebuie să-ți dai seama cine minte și cine spune adevărul. Nu e un serial polițist per se, ci un serial din lumea spionilor. Un serial de spionaj realizat de HBO în Cehia? Da, iar povestea e incredibil de bine scrisă, cu foarte multe planuri și răsturnări de situație.

Acțiunea se petrece la finalul anilor ’80 când începuseră să cadă regimurile comuniste din Europa de Est. Și se pregăteau deja să intre în scene actorii care trebuiau să tragă sforile în politică după căderea comunismului. Și acest serial pare o reverență la True Detective. Așa că dacă ți-a plăcut True Detective, trebuie să încerci și Sub acoperire. Suspansul e de nota 10.

14. Lupin (2021) 

lupin seriale netflix 2021
Un serial polițist în care detectivul e chiar hoțul. 🙂 Francezii s-au ambiționat să calce pe urma spaniolilor, după ce aceștia din urmă au creat fenomenul La casa de papel și după ce sume uriașe au început să fie pompate în producții spaniole de Netflix și nu numai. Așa că au dat lovitura cu serialul Lupin, lansat pe Netflix.

Lupin este un thriller care îl urmărește pe Assane Diop, un hoț de bijuterii, care ajunge să fure pentru a expune o înscenare din urmă cu mulți ani, care a dus la moartea tatălui lui. Lupin e super antrenant și nu te lasă să pleci de lângă ecran, plus are o naturalețe care îl face ușor de plăcut și urmărit (în comparație cu ritmul aproape stresant de rapid din thrillerele americane). Să vă mai spunem că l-a depășit pe Queen’s Gambit ca audiență. 🙂

15. C.B. Strike – sezonul 3 Lethal White pe HBO

strike seriale bbc

Dacă sunteți fan Harry Potter și J.K. Rowling, aveți motive serioase să vedeți această mini-serie BBC dar pe care o puteți vedea și în România, pe HBO. De ce s-o urmăriți? Pentru că J.K. Rowling a scris romanele care se găsesc la baza serialului. Le-a semnat sub pseudonim, dar nu a durat mult până când a fost descoperită autoarea reală. 🙂

O miniserie de 4 episoade ajunsă la sezonul al treilea, Strike e o producție detectivistă cam în stilul Chinatown cu Jack Nickolson. El, Cormoran Strike, e un amestec de duru-duru, mister și fragilitate, de care e îndrăgostit asistenta sa în ale detectivisticii. E interesant cum intriga pe care o au de descifrat se complică din ce în ce mai tare și cum ițele se încurcă de la episod la episod. Până când zici că s-ar putea să nu se mai dezlege niciodată.


Dar apele se limpezesc încet-încet, la fel ca și atracția dintre cei doi detectivi. Tensiunea senzuală dintre cei doi adaugă un nivel în plus serialului BBC Strike, dar personajele sunt totuși destul de schematice, într-un mod în care nu reușesc să se sudeze foarte bine. Dacă ți-a plăcut Strike, încearcă și The Capture, tot o producție BBC. E cu aceeași actriță principală din Strike, Holliday Grainger.

16. Perry Mason (2020)

perry mason seriale noiUn serial bazat pe poveștile detectivistice ale lui Erle Gardner, care îl au în centru pe investigatorul Perry Mason, în Los Angeles, în anii ’30. Lansat de HBO, merită spus că a avut cea mai mare audiență HBO la lansare dintre toate serialele lor din ultimii 2 ani.

Perry Mason este angajat să clarifice misterul răpirii și uciderii unui copil, cu consecințe nu doar pentru familia acestuia, ci pentru întregul oraș. Dar mai mult decât misterul detectivistic în sine, Perry Mason e o realizare din punctul de vedere al recreării cu minuțiozitate a atmosferei și vieții în America post marea criză economică din 1929. O să vă placă în mod special dacă aveți o slăbiciune pentru perioada de timp respectivă sau pentru serialele istorice.

17. Snowpiercer (2020) – sezon nou 2022

snowpiercer seriale noiVrei să vezi un serial detectivistic care te transportă într-o cu totul altă lume? Serial SF post-apocaliptic, Snowpiercer recreează atmosfera și universul din filmul de limbă engleză cu același nume, din 2013, al regizorului coreean Joon-ho Bong, noua senzație de la Hollywood. Dacă ați văzut filmul și v-a plăcut, sunt șanse mari să vă placă și serialul. Noua producție TV nu spune povestea filmului într-un serial, ci doar creează universul apocaliptic din film și îl leagă apoi de un mister detectivistic. La câțiva ani după ce Pământul a devenit o planetă înghețată, supraviețuitorii din toate clasele sociale trăiesc într-un tren care înconjoară la nesfârșit planeta.

Pe lângă problema resurselor limitate, cei care conduc trenul se confruntă și cu găsirea unui criminal. Pentru identificarea lui este adus din rândul călătorilor clandestini un fost detectiv de poliție. Atmosfera este construită cu mare grijă la detalii, practic Snowpiercer e o lume în sine, ceea ce este cu adevărat fascinant.  Rolurile principale sunt jucate de Jennifer Connelly și Daveed Diggs. E o producție TNT deja reînnoită cu o a doua serie, dar îl poți vedea în România pe Netflix.

În 2022 a apărut al treilea sezon al serialului, dar nu mai este concentrat pe rezolvarea de crime, așa cum a fost primul sezon, de aceea nu l-am inclus în categoria seriale polițiste din 2022.
18. Fargo – sezon nou în 2020

fargo seriale dramaE un serial polițist nu bun, ci foarte bun. Și care, mai rar pentru seriale, își păstrează calitatea de la un sezon la altul. Calitate păstrată și în cel de al patrulea sezon, cel lansat în 2020. La fel ca și alte seriale de succes de tip thriller, și acesta are în prim plan crime care s-au întâmplat în mici comunități din America. Apropo, toate sezoanele sunt inspirate din fapte reale.

Iar primul are la bază recreerea într-un serial a filmului Fargo, al Fraților Coen. Sunt unii dintre cei mai de succes și creativi regizori și producători americani. Au un istoric impecabil, aproape toate filmele lor au peste nota 7 pe IMDB. Și sunt, alături de Tarantino, unii dintre cei mai originali realizatori de film din State. În plus, au un umor special. 🙂 Așa că dacă vreți să simțiți gustul filmelor Fraților Coen, luați de vedeți cu încredere sezoanele Fargo, produse de ei. Poți vedea pe HBO primele 4 sezoane din Fargo.

Alte seriale polițiste bune din ultimii ani

19. The Capture (2019)

The_Capture_-_BBC_seriale 2020

Am ales pentru voi un serial BBC din 2020, The Capture, în care povestea se învârte în jurul CCTV-ului din Londra, rețeaua de camere de luat vederi londoneză. Așa cum știți, Londra e împânzită de camere de luat vederi. Un ofițer de la centrul de control CCTV vede în direct ceva ce pare o crimă. Urmează o anchetă complicată, în care imaginile surprinse de camere de luat vederi din Londra joacă unul dintre cele mai importante roluri. Dar nu neapărat pentru a clarifica situația, ci mai degrabă pentru a o complica.

20. Criminal (2019)
Este un serial Netflix cu 12 episoade, dar e interesant că fiecare 3 episoade sunt produse în altă limbă. Trei sunt filmate și produse în Marea Britanie, 3 în Spania, 3 în Franța și alte 3 în Germania. Dacă Netflix își permite un astfel de experiment, de ce nu? Toate se joacă cu genul filmului polițist încercând o abordare nouă. Aflarea adevărului despre suspect strict prin tehnica interogatoriului. Practic fiecare poveste se întâmplă doar în secția de poliție. Și în general polițiștii au un timp foarte limitat pentru a descurca ițele cazului.

21. Collateral (2018)

collateral seriale politiste netflix

La fel ca și Unbelievable, Collateral are în prim plan o polițistă, nu un polițist. Tipa investighează o crimă folosindu-se mai mult de intuiție decât de mușchi. Și face o treabă foarte bună. La fel ca și serialul, care reușește să-ți capteze atenția și să te țină prins până la final.  La fel ca și Bodyguard, a fost produs pentru BBC. Personajul principal este interpretat excepțional de super actrița Carrey Mulligan. A revenit de curând pe Netflix.

22. Bodyguard (2018)

bodyguard seriale politiste netflixUn serial britanic produs pentru BBC dar preluat și de Netflix. Bodyguard este foarte antrenant, te va ține în priză până la final, ceea ce face din el un thriller reușit. Personajul principal este un fost soldat britanic acum polițist special, detașat ca bodyguard pentru un ministru din cabinetul britanic.

23. Sharp Objects (2018)


sharp-objects-miniseriale dramaE o mini-serie HBO de mister și thriller psihologic, în care rolul “detectivului” îl joacă o jurnalistă. E un serial extrem de bine realizat. Vrea să fie un fel de True Detective dar în care personajele principale sunt femei.

Într-o zonă săracă din State, o jurnalistă se întoarce acasă pentru a scrie un reportaj despre dispariția unor fete. Minuțiozitatea cu care camera acumulează imagini vechi și noi din viața jurnalistei și a orășelului în care se întâmplă acțiunea este cu adevărat remarcabilă. Aproape îți dă senzația că ai fost teleportat acolo. Dacă îți plac thrillerele psihologice, ți-l recomandăm. Jurnalista e interpretată impecabil de Amy Adams. E unul dintre cele mai bune seriale HBO din ultimii ani.

24. River

BBC are scenariști extraordinari, lucru dovedit de multe seriale produse de ei. River nu face excepție. Deși e o mini-serie polițistă puțin mai veche (2015), merită cu vârf și îndesat să fie văzută. Poate nu e chiar True Detective, adică serialul polițist cel mai discutat din ultimii ani. Dar e cu siguranță o privire nouă asupra genului polițist, cu un accent mare pus pe componenta psihologică. Unde mai pui că rolurile principale sunt interpretate minunat de doi super actori: Stellan Skarsgard și Nicola Walker. E musai de trecut pe lista ta de seriale polițiste de urmărit.

25. Broadchurch


Broadchurch este și el un serial britanic. A fost filmat în trei sezoane, ultimul fiind difuzat în 2017. Prima serie în principal urmărește modul cum suspiciunea reciprocă și atenția media schimbă o comunitate mică după dispariția unui copil. Modul cum sunt construite personajele, regia și talentul cu care sunt filmate scenele au fost multi-premiate. Dacă ai stomac pentru un serial destul de apăsător, dar foarte bun, atunci Broadchurch este pentru tine.

Bonus: True Detective – ultimul sezon în 2019

true detective seriale buneDacă nu l-ai văzut încă, e musai. True Detective este noul standard în materie de seriale polițiste de tip thriller. Este ceea ce se numește o antologie. Adică fiecare dintre cele 3 serii (prima din 2014 și ultima din 2019), urmărește o poveste diferită, dar toate au ca fir comun investigarea unor crime. Primul sezon, cel din 2014, a devenit un subiect de discuție între prieteni, colegi de serviciu, membri de familie – oriunde în lume te-ai fi aflat.

Nebunia cu serialul în care juca Matthew Mcconaughey a fost atât de mare încât au apărut apoi numeroase seriale care încearcă să îl copieze. Dar niciunul nu a reușit până acum să se apropie de nivelul din prima serie True Detective, nici măcar sezoanele care au urmat. Și seriile 2 și 3 sunt bune, dar nu la fel ca primul sezon. E o producție HBO.

Bonus: Sherlock

sherlock Ultimul episod s-a filmat în 2017, dar dacă nu l-ai văzut încă, trece-l și pe acesta pe lista cu producții polițiste de neratat.  Pentru că este printre serialele detectivistice cele mai premiate și iubite din ultimii ani. E un serial deștept. Misterul e construit cu grijă pentru detaliu și te ține în suspans până la final. Unde mai pui că actorii din rolurile principale sunt Benedict Cumberbatch – Sherlock și Martin Freeman – Dr Watson. Dr. Watson este prietenul super inteligentului dar lipsitului de empatie, Sherlock.

Acestea sunt serialele polițiste preferate de noi din ultimii ani. Am ratat ceva? 🙂 Ați descoperit un serial polițist bun care nu e în listă? V-am fi recunoscători să-l împărtășiți cu noi, pentru că suntem mari fani ai serialelor de gen. 😀

Vezi și

Cele mai noi 7 filme dupa Agatha Christie pe care să le vezi

18 seriale istorice perfecte pentru serile ploioase

SHARE
Articolul precedent20 Filme Disney Plus de neratat
Următorul articol35 Seriale de comedie bune și unde le poți vedea
mm
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here