Seriale 2022 – 10 seriale interesante, lansate în septembrie 2022

0
1824
seriale 2022

Toamna se numără bobocii, dar se dă restart și la sezonul de seriale și filme. Iată așadar seriale din septembrie 2022 care s-au lansat deja sau urmează să fie lansate și care promit să fie interesante.

1. Off the hook (2022) – Netflix

Un serial de comedie franțuzesc nou, pe Netflix. Da, vrem! 🙂

După câteva incidente patetice legate de tehnologie și văzând că relația lor cu internetul este toxică, colegele de cameră Léa și Manon decid să facă imposibilul și să renunțe la dispozitive timp de 30 de zile. 🙂

Off the hook este pe Netflix de pe 1 septembrie 2022.

Poți vedea aici trailerul Off the hook.

2. The Empress / Împărăteasa (2022) – Netflix

the empress seriale 2022Dacă ești dornic(ă) de un nou serial romantic, până la lansarea unei noi serii Bridgerton, Netflix ți-a pregătit un serial istoric romantic despre legendara iubire dintre împărăteasa Sisi și împăratul Franz Iosef. Sisi, iubitoare de natură și cai, poetă – a vizitat și chiar a scris poezii pe munții din jurul stațiunii Băile Herculane 🙂 – trăiește o iubire fulgerătoare cu Franz Iosef, deși acesta trebuia să se căsătorească cu sora ei…

Poți vedea The Empress începând cu 29 septembrie 2022, pe Netflix.

3. Tell me lies (2022)

tell me lies seriale 2022

O poveste de dragoste toxică urmărită de-a lungul mai multor ani. Serialul o are în centru pe Lucy, care se îndrăgostește fulgerător de misteriosul Stephen. Relația lor este plină de dorință, dar și de minciuni și dependență…

Are lansarea pe Hulu pe 7 septembrie și sperăm să vină cât de repede, dacă nu chiar pe 7 septembrie, și pe Disney+ România.

4. Narco-sfinții / Narco-saints (2022) – Netflix

V-a plăcut The Squid Game / Jocul calamarului? Sau sunteți fani vechi ai serialelor și filmelor coreene? Atunci nu ratați lansarea noului serial din 2022 al Netflix Coreea, Narco-sfinții.

Un om de afaceri aflat în închisoare este obligat de serviciul de spionaj să colaboreze pentru prinderea unui mare traficant de droguri. Din distribuție fac parte Ha (The Handmaiden), Park Hae-soo (Squid Game) și Hwang Jung-min (Ode to My Father), dar nu numai.

Narco-saints are premiera pe Netflix pe 9 septembrie 2022.


5. Fakes / Falsuri (2022) – Netflix

Fakes seriale 2022Din trailer, Fakes pare să fie foarte distractiv și vrem să-l vedem neapărat. Două tinere bune prietene, Zoe și Becca, ajung din aproape în aproape traficante de buletine false. Dar, ca de obicei, viața de răufăcător vine cu presiuni și pericole greu de gestionat de oamenii obișnuiți. 🙂 Vezi aici trailerul Fakes.

Poți vedea deja comedia Fakes pe Netflix, din 2 septembrie 2022.

6. Wedding Season (2022)

wedding season seriale 2022Este un thriller combinat cu comedie romantică și producție de acțiune 🙂 Să vedem cât de bine le iese combinația asta complicată.

Stefan sparge nunta lui Katie și Conrad, după două luni de aventură amoroasă cu Katie. La nici câteva ore distanță, este arestat după ce mai mulți nuntași, inclusiv mirele, mor otrăviți… Stefan fuge împreună cu Katie, fiecare bănuindu-l pe celălalt de crime. 🙂

Wedding Season se lansează pe 8 septembrie pe Disney+.

7. Thai Cave Rescue (2022) – Netflix

thai cave rescue seriale 2022Cu toții știm povestea copiilor rămași blocați acum câțiva ani într-o peșteră din Tailanda și efortul întregii lumi de a-i salva. Serialul Netflix Thai Cave Rescue este un serial de ficțiune, bazat pe povestea reală a copiilor.

Va avea premiera pe Netflix, pe 21 septembrie 2022.

8. The Lørenskog Disappearance (2022) – Netflix


The Lørenskog Disappearance seriale 2022Un mini-serial polițist nordic, catalogat de Netflix ca “intelectual” 😀 Să vedem la ce se referă mai exact 😉 Serialul se bazează pe un caz real întâmplat în Norvegia, în care soția unui miliardar dispare, iar poliția intră într-o cursă contra-cronometru pentru a o găsi. Dar, mai ales, pentru a afla adevărul.

Se lansează pe Netflix pe 14 septembrie 2022.

9. The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022)

The Lord of the Rings The Rings of Power_seriale 2022La o distanță de 21 de ani de la primul film din seria Stăpânul inelelor, Amazon Prime Video lansează un serial cu o poveste nouă, inspirată de scrierile lui Tolkien. Acțiunea se petrece cu mii de ani înaintea evenimentelor din Hobbit și Stăpânul inelelor. Producția a costat sute de milioane de dolari și e promovată intens de Prime Video, așadar, să vedem despre ce e vorba… Lansarea are loc chiar azi, pe 2 septembrie 2022.

10. Andor (2022)


Andor seriale 2022Tot un pre-quel, la fel ca și cel la Stăpânul Inelelor, doar că acțiunea acestuia se petrece înaintea celei din Rogue One, producția Star Wars. Actorul Diego Luna joacă rolul pilotului și spionului Cassian Andor, povestea petrecându-se cu 5 ani înaintea Rogue One.

Lansarea primelor trei episoade va avea loc pe 21 septembrie 2022 pe Disney Plus, urmând ca apoi să fie lansat câte un episod săptămânal, până pe 23 noiembrie 2022.

Acestea sunt 10 seriale din septembrie 2022, care s-au lansat deja sau urmează să fie lansate. Dacă nu ai găsit niciun titlu interesant, vezi și:

18 Seriale noi de văzut – nu le ocoliți 🙂

TOP Seriale bune de văzut în 2022 – nu le ratați 🙂

SHARE
Articolul precedent12 Filme de spionaj Netflix de neratat
Următorul articolComedii Netflix – Cele mai bune de văzut acum
mm
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here