Restless

0
546

Titlul ultimului film al lui Gus Van Sant, Restless, are conotatii nu tocmai fericite pentru noi, aducandu-ne aminte de serialul TV fara sfarsit The Young and The Restless (poate inca mai e difuzat pe la o televiziune obscura).

Nu te lasa influentat de memoria afectiva, Restless este un film cu potential. Asta pentru ca este regizat de americanul Gus Van Sant, cel care a creat Good Will Hunting, Elephant, Paranoid Park, My Own Private Idaho, Milk, iar rolul principal este interpretat de actrita australiana Mia Wasikowska, o actrita care la 22 ani a avut deja parte de roluri foarte interesante in Alice in Wonderland, Jane Eyre si Albert Nobbs.

Gus Van Sant este regizorul inspirat de adolescenta, asa ca isi pastreaza muza si in ultimul film. Restless este povestea de dragoste dintre doi adolescenti: Enoch (jucat de Henry Hopper) si Annabel (Mia Wasikowska). Enoch nu mai merge la scoala, in schimb ii plac ritualurile funerare, prin urmare participa la inmormantarea unor necunoscuti impreuna cu prietenul lui, o fantoma a unui pilot kamikaze (jucat de Ryo Kase). Annabel nu mai merge nici ea la scoala pentru ca are o faza terminala de cancer. Oricat de neverosimil si excentric ar suna un astfel de scenariu, povestea de dragoste dintre cei doi se leaga.

Dupa cum spuneam, pe Enoch il joaca Henry Hopper, la primul rol intr-un film. Acesta este fiul actorului Dennis Hopper.

In Romania nu a fost inca distribuit, dar il poti vedea direct pe internet.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here