Balada trista de trompeta

0
745

Balada trista de trompeta este un film dement care te lasa fara suflare prin violenta flamboaianta. Folosind o estetica grotesca si bizara, Balada trista de trompeta este o metafora a luptei tragice (dar si rizibile) pentru dragoste, viata si fericire.

Personajele principale sunt doi clovni, unul vesel si unul trist, ce ajung la confruntari cosmice pentru dragostea unei femei, Natalia, trapezista circului. Filmul se deschide in perioada Razboiului Civil Franchist din Spania anului 1937. Luptatori ai Razboiului recruteaza cu forta un clovn in mijlocul unei reprezentatii a circului.

Fast-forward, Javier, fiul primului clovn, ajunge peste ani sa joace rolul clovnului trist intr-un circ prafuit. Destul de repede sotia proprietarului circului, Natalia, incepe sa simta o atractie pentru personalitatea trista si introverta a lui Javier, prin contrast cu cea a lui Sergio, proprietarul circului si sotul ei, o bruta incredibila.  

Tensiunea si gelozia din triunghiul amoros ajunge la punctul de fierbere rapid, descarcandu-se intr-o serie de confruntari a celor doi clovni iesiti din minti. Filmul merita vazut pentru intalnirile violente dintre cei doi, suprarealiste si foarte apetisante vizual. 

Filmul a rulat deja in Romania, dar poate fi gasit cu usurinta online.

Galerie video

SHARE
Articolul precedentRestless
Următorul articolBalada triste de trompeta (The Last Circus) – Trailer
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here