Premierele lunii martie 2013 in cinematografe

0
573

Luna martie se anunță foarte generoasă în ceea ce privește premierele cinematografice. Pentru a nu pierde niciun film notabil din vedere, iată o listă cu peliculele pe care să le aștepți: 

 

Vedeta lunii va fi cu siguranță filmul românesc Poziția copilului, câștigător al Ursului de Aur la Berlin în februarie, despre relația dintre o mamă posesivă (Luminița Gheorghiu) și fiul ei de 32 de ani (Bogdan Dumitrache).  Filmul va intra în cinematografe începând cu 8 martie.

 

În ordinea importanței, al doilea film care se anunță interesant în martie este noul film semnat de regizorul cult sud-coreen Chan-wook Park (autorul Oldboy, Sympathy For Mr. Vengeance). Stoker este primul lui film realizat la Hollywood, și îi va avea ca actori principali pe Nicole Kidman, Mia Wasikowska și Matthew Goode.

 

Chiar pe 1 martie au premiera pelicula despre viața și personalitatea lui Hitchcock, un film horror produs de Guillermo del ToroMama, dar și o comedie de la scenaristul filmului Borat despre trepidațiile primului an de căsnicie – I Give It A Year.

 

Dacă plănuiești un weekend cinefil, poți merge în weekendul începând cu 8 martie la Stand Up Guys – o comedie dulce-amară despre un trio de nelegiuiți ajunși la vârsta a treia, cu Christopher Walken și Al Pacino – sau la o ecranizare fantezistă a Vrăjitorului din Oz Oz: The Great and Powerful. Bineînțeles, pe lângă filmul românesc Poziția copilului.

 

Gambit, noul film al fraților Coen în calitate de scenariști, ajunge în cinematografele românești din 15 martie. Tot atunci, are premiera This Must Be The Place, o producție cu Sean Penn în rolul unui star rock trecut de prima tinerețe. A treia premieră a săptămânii este co-producția româno-belgiană filmată în România Condamnat la viațăcu Gerard Depardieu.

 

Basmul Jack și vrejul de fasole prinde viață sub coordonarea lui Bryan Singer (The Usual Suspects) în Jack the Giant Slayer, pe ecrane din 22 martie.

 

Ultimul weekend din luna martie ne rezervă un SF regizat de Andrew Niccol (The Truman Show)The Host,tot atunci intrând în cinematografe și filmul deja menționat Stokerde la care avem mari așteptări

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here