My Week With Marilyn


Premiera: 17 February 2012
0
504

Filmul My Week With Marilyn reprezinta, dupa cum sugereaza si titlul, o saptamana din viata lui Marilyn Monroe petrecuta in Marea Britanie, in timp ce filma The Prince and The Showgirl cu Sir Laurence Olivier.

Filmul si povestea sunt de fapt un pretext si o incantatie pentru cei care au fost atinsi de je ne sais quoi-ul lui Marilyn. Bineinteles, in film este vorba si despre o poveste de dragoste, dar si de multa tensiune. Ultima pentru ca intre cei doi, Marilyn si Olivier, este un conflict intre ego-uri, imposibil de descris mai bine decat prin caracterizarea pe care i-a facut-o Olivier: the stupidest, most self-indulgent tart I have ever come across.

Filmul este recomandat de cele doua nominalizari la Oscar: Michelle Williams (pe care as descrie-o more brains than looks) care o interpreteaza pe Marilyn, si Kenneth Branagh, pentru rolul lui Olivier. Michelle Williams deja a primit un Glob de Aur pentru rol. Ea a mai jucat in Brokeback Mountain, Synecdoche, New York si Blue Valentine. Kenneth Branagh este un actor si regizor britanic cu pedigree dovedit, cunoscut pentru adaptarile dupa piesele lui Shakespeare.

Pe langa cei doi, in My Week With Marilyn apar Eddie Redmayne (The Other Boleyn Girl), Judi Dench si Emma Watson.

Pentru regizorul britanic Simon Curtis este primul lung-metraj adaptat pentru marile ecrane, fiind dedicat anterior filmelor TV.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here