60 Mesaje triste pentru momentele de nefericire, dezamăgire, singurătate

0
32724
mesaje triste 1

Mesaje triste de viață, de dezamăgire, de dragoste, mesaje triste în general – pe toate le găsiți în articolul nostru de mai jos, împărțite pe categorii.

Când trimitem mesaje triste? Tristețea face parte din viață, oricât de mult am vrea să uităm asta. Atunci când aceste momente apar și simțim nevoia să împărtășim starea noastră sau cei apropiați experimentează o perioadă neplăcută, vrem să le împărtășim starea noastră sau să le transmitem că le împărtășim tristețea și că înțelegem prin ce trec. Pentru astfel de momente nefericite, nostalgice, melancolice sau de o tristețe nedeterminată, v-am pregătit mai jos mai multe opțiuni de mesaje triste.

Mesaje triste

Tristețea e cealaltă față a monedei. Fără ea parcă nici fericirea nu e la fel de plăcută. Așa că hai să o acceptăm așa cum este, dar fără să nu învățăm din această experiență cât mai mult. Tristețea ne face mai înțelepți și învățăm data viitoare când ne confruntăm cu astfel de stare să o gestionăm mai bine. Pentru astfel de stări când vrei să trimiți un SMS trist sau un mesaj trist pe Whatsapp, citește mai jos colecția noastră de mesaje triste și atât de adevărate…

1. Câteodată credem că nu vrem altceva decât să dispărem, când de fapt tot ce vrem e să fim găsiți.

2. Cel mai mare dușman al tău nu poate să-ți facă mai mult rău decât propriile tale gânduri. – Buddha

3. Poți să-ți închizi ochii ca să nu vezi lucrurile pe care nu vrei să le vezi, dar nu poți să-ți închizi inima la lucrurile pe care nu vrei să le simți. – Johnny Depp

4. Câteodată când zici că ești ok de fapt vrei să fii privit în ochi, să fii strâns în brațe și să ți se spună: Știu că nu ești, dar sunt alături de tine.

5. Cel mai dificil lucru, dar și cel mai important, este să iubim viața, chiar și atunci când suferim, pentru că viața e totul. – Lev Tolstoi

6. Câteodată singurul motiv pentru care nu vrei să te desparți de ceva care te face nefericit e faptul că a fost singurul lucru care te-a făcut fericit…

7. Nefericirea ne transformă pe toți în copii din nou: fragili, plăpânzi, lipsiți de apărare.

mesaje triste nefericite 28. Câteodată amintirile ne țâșnesc din ochi și se scurg pe obraji…

9. Cel mai greu e să te trezești de dimineață și să-ți amintești ce încercai să uiți cu o seară în urmă.

10. Suntem și vom fi întotdeauna oameni singuri într-o lume singură. Nu vom putea niciodată să scăpăm de singurătate. Putem doar să sperăm că prin compania altora nu ne va devora…

11. E dureros să știi că ai făcut tot ce ți-a stat în putință și tot nu a fost suficient.

12. Durerea nu poate fi împărtășită cu nimeni. Fiecare din noi purtăm singuri propriile apăsări, așa cum știm și putem mai bine.


13. Câteodată cel mai rău loc unde mă pot găsi e chiar în mintea mea…

14. Am nevoie de o pauză de la propriile gânduri..

15. Amintirile mă fac să mă simt atât de trist și îmbătrânit.

16. Toți avem nefericile noastre secrete, de care nu știe nimeni. Și, de multe ori, avem impresia că unii dintre noi sunt reci, când de fapt sunt triști…

17. Nu-ți dai seama cât de singur ești până când ajungi la sfârșitul zilei și vrei să povestești cuiva despre ziua ta. Și constați că nu ai cui…

18. Singurătatea sapă canioane în sufletele noastre, atât de adânci și întinse încât te poți pierde în ele pentru totdeauna. Pentru totdeauna de negăsit, de necăutat de ceilalți.

19. Cel mai mare dușman al tău nu poate să-ți facă mai mult rău decât propriile tale gânduri. – Buddha

20. Am obosit să încerc să fiu mai puternică decât mă simt…

21. Pur și simplu nu mă mai simt o persoană. Sunt doar tristețe și stress.

22. Mi-e pur și simplu rău fizic, am senzația că nu sunt suficient de bună pentru nimeni și că nu pot face nimic bine, oricât de mult aș încerca.

23. Mintea mea e un loc îngrozitor să fii acum. Mă simt îngrozitor, sunt foarte tristă și stresată în același timp.

24. Am senzația că aștept ceva ce n-o să se întâmple niciodată. E o senzație de gol, ca și cum cazi de undeva și continui să cazi, fără să te poți opri.

25. Văd frumusețe în orice, numai în mine nu. Ceea ce e foarte trist și deprimant. Nu știu și nu pot să schimb starea asta în care mă scufund.

26. Nimeni nu-mi observă lacrimile. Nimeni nu-mi observă tristețea. Nimeni nu-mi vede durerea. Dar toți îmi văd greșelile.

27. E dureros când îți dai seama că de fapt n-ai fost niciodată cu adevărat important pentru cineva, așa cum ai crezut și așa cum persoana respectivă ți-a spus de multe ori.

28. Nu am încredere în oameni. M-au dezamăgit de nu știu câte ori, diavolul a fost și el la început unul dintre îngeri. Am senzația asta mereu și mereu. Oameni care par niște îngeri dar care se transformă în situațiile cheie în ceva de nerecunoscut.

 

Mesaje de dragoste triste


Dragostea e de multe ori cauza tristeții noastre. Fie că iubim fără să fim iubiți, fie că nu avem curajul să spunem că iubim, fie că ne-am despărțit. După starea de iubire și fericire a îndrăgostitului vine și tristețea despărțirii sau a răcirii sentimentelor de dragoste. Pentru astfel de situații, ți-am pregătit mai jos mai multe mesaje de dragoste triste, din care să alegi sau să adaptezi unul pentru un sms sau un mesaj pe Whatsapp de trimis iubitului/iubitei.

29. Oamenii tot îmi spun că viața merge mai departe. Dar pentru mine asta e cea mai tristă parte.

30. Și, deodată, suntem din nou doi străini.

31. Te doare cel mai rău atunci când persoana care te-a făcut să te simți atât de special ieri, te face să te simți atât de nedorit astăzi.

32. Aș vrea să am puterea să te ignor așa cum tu mă ignori pe mine. – anonim

33. Am încercat, tu nu. Am plâns, tu nu. Ai plecat, eu am rămas. – anonim

34. Ce doare și mai mult decât faptul că te pierd e că știu că tu nu încerci să rămânem împreună.

35. Tot mă faci să râd chiar dacă tu ești motivul pentru care sunt tristă…

36. N-ai fost niciodată al meu, dar faptul că te-am pierdut mi-a frânt inima…

37. Deși nu sunt a ta, nu voi putea fi niciodată a altcuiva…

38. N-am știut că pot să simt așa de multă durere și în același timp să fiu atât de îndrăgostită de cel din cauza căruia sunt tristă.

39. Zilele vor trece și se vor transforma în ani dar eu voi continua să-mi amintesc de tine cu lacrimi tăcute..

40. Sunt întotdeauna persoana care iubește mai mult… Asta e problema mea. – anonim

41. Lacrimile sunt cuvinte pe care inima nu le poate rosti. – anonim

42. M-am obișnuit să fiu lăsat pe dinafară, m-am obișnuit să fiu a doua opțiune sau să fiu de backup… De fapt mi-e greu să accept asta, dar sunt ok, asta e, într-un fel…

Mesaje triste de viață

Viața poate fi incredibil de tristă și de goală. Cine nu a simțit asta vreodată înseamnă că nu a trăit cu adevărat. Speranțele sunt spulberate, dragostea trece, anii trec fără poate să facem tot ce ne-am propus, tinerețea trecea etc. Când simți că te copleșește tristețea și simți că viața parcă nu are sens și vrei să spui asta, alege din mesajele triste de viață de mai jos pe cel potrivit stării care te încearcă.

43. Dintre toate cuvintele triste care pot fi spuse acestea sunt cele mai triste: “Ar fi putut fi…”.

44. Soarta ne oferă fiecăruia dintre noi partea noastră de nefericire și tristețe. – Euripide

45. Viața e cel mai trist lucru, după moarte. – scriitoarea Edith Wharton

46. Unul dintre cele mai deprimante lucruri despre viață este că toți tindem să amânăm să trăim. Toți visăm la o grădină magică de trandafiri, în loc să ne bucurăm de trandafirii care dau să înflorească sub fereastra noastră astăzi. – Dale Carnegie


47. Atunci când amintirile cântăresc mai greu față de visele noastre înseamnă că am îmbătrânit. – Bill Clinton

48. Venim pe această lume singuri și plecăm singuri.

49. Păstrează-ți bunătatea. Nu lăsa viața să te asprească și nu lăsa suferința să te facă să urăști. De asemenea, nu lăsa amărăciunile să-ți fure blândețea.

50. Cel mai trist lucru e atunci când te simți doborât, te uiți în jurul tău și îți dai seama că nu e niciun umăr pe care să te sprijini.

51. Mi-e dor de mine cel vesel, cel senin, zâmbitor, cel care râde, cel care nu mai este.

52. Cei care încearcă să-i mulțumească pe toți ajung de cele mai multe ori cei mai singuri.

53. Când pierdem pe cineva iubit, cele mai amare lacrimi sunt pentru orele în care nu l-am iubit destul.

54. Pierderea adevărată e atunci când pierzi ceva pe care l-ai iubit mai mult decât pe tine însuți.

55. I miss me, the happy me, the old me. The bright me, the smiling me, the laughing me, the gone me. – Mi-e dor de mine cel vesel, cel senin, zâmbitor, cel care râde, cel care nu mai este.

56. Stop planting flowers in people’s yards who aren’t going to water them. / Oprește-te, nu mai planta flori în grădinile celor care nu au de gând să le ude.

57. Prima jumătate a vieții noastre e distrusă de părinții noștri și a doua de copii. – Clarence S Darrow

58. E trist când cineva pe care îl cunoști devine cineva pe care îl știai. – Henry Rollins

59. Singurătatea nu înseamnă să fii singur, ci e sentimentul că nimănui nu-i pasă de tine. – anonim

60. Aș putea să scriu o carte cu tot ce nu-mi place la mine, dar n-aș putea umple o pagină cu ce-mi place la mine. 🙁

 

Mesaje triste de dezamăgire

Oamenii dezamăgesc aproape fără excepție. Și oricâte experiență de viață am avea dezamăgirea doare la fel de tare de fiecare dată. Ne punem speranțe în oameni, ne punem speranțe în viitor, în joburi, companii, iubiri etc. Și de multe ori ele ne dezamăgesc amarnic. Și ne întristează fără măsură. Dacă ești în căutarea unor mesaje triste de dezamăgire, cele de mai jos ți-ar putea fi de folos.


61. Am fost înjunghiat de atâtea ori încât atunci când mi se oferă o floare mi-e greu s-o recunosc. Ia timp.

62. Nu te urăsc, sunt doar dezamăgit că te-ai transformat în ce ai spus că nu te vei transforma niciodată.

63. E dureros când îți dai seama că nu însemni pentru celălalt atât de mult pe cât îți închipuiai.

64. M-a făcut să mă simt ca în iad și eu am numit asta dragoste…

Mesajele triste sunt unele dintre cele mai profunde SMS-uri și mesaje pe care le poți trimite. Exprimă idei și sentimente greu de gestionat. Fericirea e mai simplă, dar golul tristeții e mult mai greu de trăit… Sperăm că ai găsit ceva din starea și gândurile tale din acest moment în mesajele triste de mai sus. Dar vrem să știi că orice stare pe care o trăiești este trecătoare. La fel și tristețea. Încearcă să vorbești cu cineva apropiat despre stările de tristețe care te încearcă, pentru a te ajuta să le depășești mai ușor.

Citește și

Citate triste – TOP 110 citate dacă te simți trist, melancolic, singur

Ce este un psihoterapeut și cum îl alegi pe cel potrivit?

Filme de dragoste triste – 20 de filme care te vor emoționa până la lacrimi

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here