Jerry Seinfeld in noul serial: Comedians in Cars Getting Coffee

0
861

La aproape 15 ani de la difuzarea ultimului episod din serialul TV Seinfeld, cel mai reprezentativ proiect la care comediantul Jerry Seinfeld a participat, acesta revine cu un proiect interesant (de remarcat ca din 1998 pana in 2012 Seinfeld nu a stat degeaba, dar niciunul dintre proiectele respective nu a condus la o euforie comica si un "fanatism" cultural in aceeasi masura ca Seinfeld).

Noul proiect, un reality show online (inspirat poate si de Curb Your Enthusiasm, reality show-ul creatorului lui Seinfeld, Larry David), are un titlu relaxat – Comedians In Cars Getting Coffee – si va beneficia de acelasi format pentru fiecare episod in parte: Jerry „va iesi la cafea” alaturi de un invitat special.

Formatul lui Comedians in Cars Getting Coffee va fi prestabilit, dar continutul va curge liber, in functie de inspiratia lui Seinfeld si a invitatului, incercand sa se apropie de forma ideala de divertisment in viziunea declarata a lui Jerry Seinfeld: Un serial liber de tirania unei teme fixe. Ambitia lui Seinfeld de a elibera producţiile sale de rutina evenimentelor pre-scrise s-a simtit in toate producţiile TV in care acesta a fost implicat, dar in Comedians In Cars Getting Coffee limitele sunt impinse si mai departe, iar succesul proiectului va depinde in cea mai mare masura de chimia intre invitati si Seinfeld.

Neavand un scenariu prestabilit sau evenimente comice gandite in prealabil, serialul se va baza pe disecarea ironica si interpretarea inteligenta a micilor aspecte ale cotidianului –  de fapt reflexul sanatos al oricarui stand up comedian cu ceva de spus. Pe langa spontaneitatea serialului, spectatorul va trai si o bucurie voyeuristica, prin accesul la intimitatea unei discutii parca private intre Seinfeld si invitati.  

Lansarea primului episod al seriei a avut loc pe 19 iulie, avandu-l ca invitat special chiar pe Larry David, prietenul si colaboratorul lui Jerry Seinfeld, si unul dintre cei mai apreciati comedianti din lume

Nu exista informatii certe despre numarul exact de episoade pe care îl va avea seria, dar este sigur ca printre invitati se regasesc si cativa dintre actorii din Seinfeld. (Michael Richards, cel care a jucat rolul excentricului personaj Kramer, face parte cu siguranta dintre cei ce isi vor face apartitia si in noua producţie).

Datorita noului serial, speram sa castigam o noua pasiune, in timp ce nostalgia dupa extraordinarul Seinfeld va fi uitata pentru ceva timp.

Galerie video

SHARE
Articolul precedentPerfect Sense
Următorul articolTelephunken – Feeling Good
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here