Placebo se intorc in Romania


  Cand: 06 Aug 2012
  Ora:18:00
  0
  752

  Ne pregatim sa ascultam versuri ca A friend in need's a friend indeed, a friend with weed is better, adica single-urile Pure Morning, Special Needs, English Summer Rain, Battle for The Sun si multe altele, pentru ca luni 6 august, Placebo canta pentru a treia oara in Romania.  Spectacolul va avea loc pe Stadionul Iolanda Balaş Söter, din Bucuresti, incepand cu ora 18:00.

  Placebo este una din putinele trupe care iti induc o fredonare continua datorata talentului melodic exceptional si un interes greu de definit trezit de imaginea sofisticata-glam-androgina a solistului Brian Molko. Imaginea romantica a lui Brian, de geniu chinuit de demoni interiori, si muzica lor te fac sa depasesti pretiozitatea pe care criticii, mai ales britanici, o arata cu degetul la Placebo

  Cu influente electro, dance si pop, rock-ul alternativ-punk al celor de la Placebo si-a pastrat coerenta stilistica pe toate cele 6 albume lansate, cu constantele date de sunetul de chitara (cateodata mai grunge, altadata mai cizelat) in tandem cu vocea nazala a solistului Brian Molko.  

  Trupa, formata in 1994, a cunoscut succesul doi ani mai tarziu odata cu lansarea celui dintai album de studio. Plecand de la glam rock, emulandu-l pe David Bowie si alter ego-ul lui androgin Ziggy Stardust, trupa Placebo si solistul ei au evoluat in cel de-al doilea album Without You I'm Nothing spre un sunet mai pretentios, pentru a ajunge in cel de al patrulea album (Sleepind With Ghosts) la un sunet ritmat si usor electro. De la al cincilea lor album, Meds, au pornit spre un drum mai rocky, mai metalic si suparat.  

  Cu aproape 20 de ani de cariera si 11 milioane de albume vandute, concertul Placebo este sansa de a auzi una din cele mai bune trupe de rock alternativ din lume.  Concertul din Bucuresti face parte dintr-un turneu european care se va opri pe 22 septembrie in Belarus, data dupa care membrii trupei vor intra in studio pentru a incepe inregistrarile pentru cel de-al saptelea album.

  Biletele costa pana in seara evenimentului: Tribuna – 145 lei, Gazon A – 125 lei, Gazon B – 95 lei si se pot cumpara de pe bilete.ro.

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here