Inaugurarea Turbohalle – si reclama negativa e tot reclama

    0
    784

    Turbohalle e un loc foarte interesant, incomparabil mai aerisit si generos ca spatiu decat Atelierul de Productie, dar din pacate un loc cu mare nevoie de management cu bun simt. Dincolo de amenajarea foarte reusita, intrarea a fost dezastruoasa, iar la cele doua baruri nu au facut nici pe departe fata setei miilor de invitati.

    Revenind la amenajare, Turbohalle nu are pereti goi si tavan de hala industriala, ci opere de arta (cele mai notabile fiind semnate de Catalin Badarau si Ciprian Paleologu) si fasIi colorate ancorate de tavan. Dar ce folos cand stai la o coada lata de 5 oameni si lunga de 200-250 metri, fara siguranta ca vei reusi sa intri. Multi nu au reusit. Se pare ca organizatorii au decis sa se revanseze fata de cei care nu au putut intra, returnandu-le banii sau oferindu-le la schimb intrarea la urmatoarul eveniment de la Turbohalle, cel de pe 7 aprilie: concertul Apparat.

    Nu e ca si cum au fost suprinsi de numarul celor care au venit. Stiau cate bilete s-au vandut, si cu toate astea, cei care nu sunt la punerea pe picioare a primului lor club (au in portofoliu Silver Church si Kulturhaus) au pus niste unchesi, probabil angajati la Turbomecanica si uitati de pe vremea lui Ceausescu pe culoarele uzinei, sa administreze accesul publicului la eveniment.

    Si asta n-a fost tot. Cum intrai in Turbohalle te intampina o baltoaca, creata de o teava sparta care a lasat fara apa si toaletele. La plecare, mini-inundatia se transformase in ceva dificil de traversat daca avusesei proasta inspiratie sa te-ncalti cu ceva mai fin decat o pereche de bocanci.

    Daca ne referim la muzica, au fost doua scene: una electro  (VRT, RotoPerCutoR, Charlie Boy The Rabbit King + VJ No Eye Patch, Modeselektor + Pfadfinderei, The Model) si o scena dubstep (Sharky, Gojira, Redlight & Dread Mc, Planet H, Unlocka). Muzica nu a excelat deloc, a fost cat se poate de stearsa (si aici ma refer la scena electro, pentru ca la cealalalta am stat prea putin), iar sonorizarea a fost doar decenta.

    Singurul motiv pentru care am mers a fost pentru loc, care in sine promite distractie buna pe viitor, daca vor fi corectate minusurile serioase legate de organizare. Preturile sunt decente (berea 5-6 lei, Cola tot 5 lei, un long drink 9-12 lei), iar spatiul de desfasurare e mai mult decat suficient.

    Speram ca data viitoare cand mergem la Turbohalle sa ne inspire mai mult sau macar sa nu ne mai calcam in picioare la intrare si la bar.

    LASĂ UN COMENTARIU

    Please enter your comment!
    Please enter your name here