Horrible Bosses


Premiera: 12 August 2011
0
786

Horrible Bosses este o comedie cu limbaj tare, in care povestea se invarte in jurul a sapte personaje: trei subordonati, trei sefi si un consultant in crime, ultimul oferindu-le asistenta subordonatilor pentru a-si ucide sefii imposibili.

Personajele care trezesc ura si dorinta de razbunare sunt un sadic-manipulator care face pe desteptul, in persoana lui Kevin Spacey, o distributie evidenta si usoara; Jennifer Aniston – un dentist sexist; si Colin Farrell – un sef idiosincratic si dependent de cocaina. Cele trei roluri sunt interpretate de actori cu personalitate, pe care ti-i amintesti a doua oara dupa ce i-ai vazut intr-un film, spre deosebire de subordonati, niste tipi normali, care nu retin atentia, in acord cu personajele jucate:  Charlie Day, Jason Bateman si Jason Sudeikis.  Ultimul pe lista personajelor este Jamie Fox care il interpreteaza pe consultantul in omucideri.

Revenind la Colin Farrell, este transformat fizic pentru rol cam in acelasi sens in care fusese Tom Cruise pentru The Tropic Thunder, pana in asemenea masura incat isi pierde complet sex-appeal-ul, la fel ca Timberlake in Bad Teacher. Farrell joaca rolul cel mai diferit fata de ceea ce suntem obisnuiti pentru el, ceea ce il face cu atat mai interesant de vazut.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here