Captain America: The First Avenger


Premiera: 05 August 2011
0
1029

Captain America: The First Avenger este de fapt un teaser pentru filmul The Avengers in care Captain America va conduce "echipa" de personaje din benzile desenate Marvel ecranizate in ultimii ani, echipa compusa din Thor, Hulk, Iron Man, toti unindu-si superputerile in Razbunatorii. The Avengers va avea premiera in mai 2012.

Desi este o pregatire pentru Avengers, Captain America se incadreaza bine categoriei de film din care face parte, nu este doar un teaser: distractia e de calitate, eroul Captain America este sincer si modest, povestea si spiritul benzilor desenate dupa care s-a facut ecranizarea sunt pastrate (mai ales gratie regizorului Joe Johnston care este pasionat de cultura pop si de benzi desenate). In plus, filmul este stilizat pentru a parea vintage, culorile fiind usor "prafuite".

Toti actorii din film au primit in general din partea criticilor note bune: Chris Evans, Sebastian Stan, Hayley Atwell, Tommy Lee Jones, Stanley Tucci, Samuel L Jackson.

Sinopsis:

In America anului 1942, Steve Rogers (jucat de Chris Evans) este din nou refuzat la testul medical pentru acceptarea in armata. Foarte determinat si curajos, Steve il intalneste pe doctorul Erksine (Stanley Tucci) care il transforma printr-un experiment chimic dintr-un plapand intr-un supraom cu muschi de otel. Initial folosit in propaganda americana, Steve Rogers se dovedeste intr-o misiune militara un adevarat erou, devenind Captain America.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here