God’s Pocket

0
561

John Slattery, unul dintre protagoniștii serialului Mad Men, își face debutul regizoral cu drama God’s Pocket. Cu o distibuție care îi cuprinde pe Christina Hendricks, Philip Seymour Hoffman, John Turturro și Richard Jenkins filmul urmărește cu o notă sumbră disperarea și degradarea morală a personajului principal interpretat de Hoffman.

După ce se căsătorește, Mickey Scarpato se mută în cartierul South Philly, plin de bețivi, negustori și vagabonzi. El se adaptează stilului de viață local, câștigându-și existența de pe urma afacerilor cu carne furată și participarea la jocuri de noroc. Declinul lui se accentuează odată cu moartea fiului său vitreg, Leon, pe care Mickey încearcă să o mușamalizeze, făcând-o să pară un simplu  accident. Situația se înrăutățește atunci când în joc intră și un jurnalist local care bănuiește adevărul, dar și soția sa (Christina Hendricks) care începe să devină suspicioasă.

God’s Pocket a avut premiera în cadrul Festivalului de Film de la Sundance 2014, în urma căruia a obținut review-uri mixte. Daca cei de NY Post au apreciat că este un film creat cu mare abilitate, cei de Hollywood Reporter l-au comparat cu un film al fraților Coen regizat cu o mână legată la spate și cu un  efort depus doar pe jumătate. 

Sursa: FirstShowing.net

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here