Filme Netflix 2022 – Ce ne pregătește Netflix pentru acest an

0
6985
filme netflix 2022

Filme Netflix 2022 -- oare ce ne pregătește Netflix pentru acest an? Am selectat 20 dintre cele mai interesante producții la care filmările s-au încheiat deja și filmele au intrat în post-producție. Pentru câteva avem și data lansării, comunicată de Netflix. Sunt multe comedii, drame, thrillere și filme de dragoste 😉 Haideți să le descoperim mai jos:

1. The Adam Project -- data lansării 11 martie 2022

the adam project filme netflix 2022Mulți dintre noi îl îndrăgesc pe Ryan Reynolds pentru talentul de a nu se lua mai niciodată foarte în serios. După succesul de public Red Notice tot de pe Netflix, Ryan Reynolds va juca alături de Zoe Saldana și Jennifer Garner în filmul de acțiune și aventură SF The Adam Project.

Un călător în timp (Ryan Reynolds) face echipă cu versiunea lui mai tânără și tatăl său pentru a se împăca cu propriul trecut, în timp ce salvează viitorul. 🙂 Cam complicat, dar suntem siguri că Ryan Reynolds va face scenariul să pară nu doar simplu de parcurs, ci și delicios de simpatic.

2. Havoc

havoc tom hardy filme netflix 2022

Nu-i așa că vă e dor de un rol făcut de Tom Hardy? În 2021 nu a jucat decât în sequelul Venom. Dar în 2022 ne luăm revanșa, pentru că Netflix ne pregătește un film cu Tom Hardy în rolul principal. Havoc e un thriller de acțiune în care un polițist trebuie să se lupte cu corupția din oraș, conspirații și lumea criminală pentru a salva un copil. Filmul se află deja în post-producție din octombrie anul trecut.

3. Knives Out 2

knives out 2 filme netflix 2022Sequelul Knives Out nu mai are nevoie de nicio prezentare. Daniel Craig îl va juca din nou pe detectivul misterios și foarte atent la detalii Benoit Blanc, dar de data aceasta va rezolva un alt caz de crimă. Îi vor fi colegi de platou Edward Norton, Janelle Monae, Kate Hudson și Ethan Hawke, printre alții. Sperăm ca rezultatul să fie la fel de relaxant și distractiv ca primul Knives Out, pe care îl puteți (re)vedea pe Netflix aici.

4. Persuasion

persuasion dakota johnson filme netflix 2022După rolul din 50 de umbre ale lui Grey, ce ziceți de Dakota Johnson într-un film adaptat după Jane Austen? Ciudat, firesc?! Între timp Dakota Johnson a dovedit că poate juca roluri diverse, așa că de ce nu și rolul Annei Elliot, unul dintre cele mai mature și înțelepte personaje feminine din cărțile lui Jane Austen? Am fost avertizați să așteptăm o adaptare modernă și nu una 100% de epocă. Vom vedea rezultatul în 2022.

5. Blonde

blonde filme netflix 2022Dacă tot am vorbit de Knives Out 2, Blonde este un film biografic despre Marilyn Monroe, jucată de nimeni alta decât Ana de Armas. O știi pe Ana din Knives Out, unde este tânăra pe care se bazează personajul lui Christopher Palmer pentru îngrijire. După colaborarea din Knives Out, Daniel Craig a recomandat-o ca Bond girl, așa că ați văzut-o și în ultimul film James Bond. Îmbracată în rochie lungă neagră super decoltată, înarmată până în dinți cu umor, nu doar cu arme letale, Ana de Armas reușește să dea un aer fresh unui Bond cam șters. Din distribuția Blonde fac parte și Adrien Brody și Bobby Cannavale.
6. The Good Nurse (2022 Netflix)

the good nurse Jessica-Chastain-Eddie-Redmayne-mainJessica Chastain și Eddie Redmayne sunt actorii principali din thrillerul The Good Nurse, probabil unul dintre cele mai bune exemple ale genului care ne așteaptă în acest an. Un asistent fără scrupule, interpretat de Redmayne, ucide în decursul mai multor ani peste 300 de pacienți. O altă asistentă medicală, jucată de Jessica Chastain ajută la prinderea ucigașului… Thrillerul se bazează pe fapte reale și pe documentarea best-sellerului din 2013 cu același nume, semnat de Charles Graeber, despre criminalul în serie Charles Cullen.

7. Hustle

hustle filme netflix 2022Era cazul să anunțăm și o comedie în lista noastră cu filme Netflix 2022. Hustle îi are în rolurile principale pe Adam Sandler și Queen Latifah și e o comedie sportivă. Adam Sandler descoperă talente în basket, dar perioada lui de glorie a trecut de ceva timp. Asta până când descoperă într-o călătorie un talent promițător cu care și-ar putea face revenirea în NBA…

8. Lady Chatterley’s Lover

lady chatterleys lover filme netflix 2022Clasicul roman de dragoste al lui D.H. Lawrence va primi o nouă adaptare în 2022, de data aceasta din partea Netflix, în care Lady Chatterley va fi interpretată de actrița britanică de 25 de ani Emma Corrin, pe care ați văzut-o jucând-o pe Lady Diana în sezonul al 4-lea din The Crown. Povestea toridă de dragoste dintre Lady Chatterley și paznicul terenului de vânătoare de pe domeniul său o fac pe prima să rupă orice convenții sociale pentru a-și putea trăi viața alături de iubitul ei…


9. Bigbug -- lansare pe 11 februarie 2022


LYTE video

E unul dintre acele filme Netflix 2022 de artă, nu doar de distracție 😀 Bigbug vine de la regizorul Jean-Pierre Jeunet, cel datorită căruia avem minunatul Amelie și diferitul Delicatessen. Având în vedere “antecedentele” nu putem decât să așteptăm cu nerăbdare noul lui film Netflix, cu lansare pe 11 februarie 2022, deci foarte-foarte curând. 😉

Câteva cuvinte despre poveste: filmul este o comedie neagră SF cu acțiunea în anul 2050, când roboții casnici ai câtorva locuitori îi sechestrează pentru a-i apăra de revolta androizilor care are loc în oraș.

10. White Noise

De la regizorul și scenaristul Noah Baumbach, de la care avem Marriage Story, unul dintre cele mai bune și nominalizate la Oscar filme produse de Netflix, vom putea vedea în 2022 acest film, în care Adam Driver va avea rolul principal, alături de Greta Gerwig. Jack (Adam Driver) îl studiază pe Hitler, iar viața lui și a familiei sale este complet dată peste cap de un accident catastrofal.

11. Love in the villa

love-in-the-villa-top filme netflix 2022O comedie romantică în care doi străini ajung să împartă o vilă din Verona pe care fiecare credea că e rezervată doar pentru ea/el. Așa că tânăra venită în Italia pentru o vacanță post-despărțire va fi nevoită să trăiască sub același acoperiș cu un tânăr britanic cinic…

12. Luckiest Girl Alive

Luckiest-Girl-Alive filme netflix 2022

Luckiest Girl Alive se dorește filmul de revenire în prim plan a Milei Kunis. Bazat pe best-sellerul cu același nume, Luckiest Girl Alive o are în centru pe femeia de afaceri Ani FaNelli -- caustică, workaholică -- care e obligată să retrăiască o experiență traumatică din trecut ce amenință să îi pună sub semnul întrebării viața pe care și-a construită cu atâta grijă. În fotografii, Mila Kunis apare alături de personajul masculin principal, pe platourile de filmare.

13. Me Time


me-time-mark-wahlberg filme netflix 2022Se simțea nevoia în listă și de o comedie dinamică. Aceasta îi are ca protagoniști pe Mark Wahlberg și Kevin Hart. Un tată are în sfârșit un weekend doar pentru el, când soția și copilul sunt plecați. Așa că se reconectează nu doar cu el, ci și cu un vechi amic, pentru un weekend de pomină…

14. The Mother / Mama

the mother jennifer lopez filme netflix 2022Ce ziceți de Jennifer Lopez în rolul unui asasin plătit? 🙂 Jennifer Lopez e o super-femeie, așa că nu vedem de ce n-ar putea interpreta cu brio a badass killer. 😀 În The Mother, Jennifer Lopez se ascunde de urmăritori dar în același timp își apără fata de alți asasini puși pe urmele ei. În alte roluri importante joacă Gael Garcia Bernal și Joseph Fiennes.

15. All Quiet on the Western Front / Nimic nou pe frontul de vest (Netflix 2022)

all quiet on the western front filme netflix 2022E un film anti-război adaptat după romanul cu același nume semnat de Erich Maria Remarque, cu Daniel Bruhl în rolul principal. Povestea urmărește un soldat pe măsură ce experimentează ororile Primului Război Mondial. Filmările au avut loc în Praga anul trecut și așteptăm lansarea filmului în a doua parte a anului 2022, bineînțeles, pe Netflix.

16. Along for the Ride

along for the ride filme netflix 2022


O comedie romantică regizată și adaptată după un roman de Sofia Alvarez, scenarista din spatele comediei romantice To all the boys I’ve loved before (o găsiți tot pe Netflix și pe aceasta, dacă n-ați văzut-o încă). Din distribuție fac parte, printre altele, Andie MacDowell și Kate Bosworth.

17. The Out-Law

the out laws Pierce Brosnan filme netflix 2022

Era cu siguranță loc în lista noastră și pentru o comedie de acțiune 🙂 Un manager de bancă se pregătește de căsătorie. Când banca îi este însă atacată chiar în săptămâna în care ar trebui să aibă loc nunta, tipul ajunge să creadă că atacatorii sunt viitorii socrii 😀 😀 Iar Pierce Brosnan joacă unul dintre rolurile principale. 😉

 

18. Pinocchio

cate-blanchett-ewan-mcgregor-pinocchio filme netflix 2022O coincidență ciudată face ca anul 2022 să ne pregătească două adaptari ale poveștii clasice a lui Pinocchio. Doar că una e semnată de Disney, în timp ce a doua, pe care o vom vedea pe Netflix, e una mai întunecată, fiind semnată de nimeni altul decât de Guillermo del Toro (Hellboy, Crimson Peak, The Shape of Water). Animația va împrumuta vocile unui grup extraordinar de actori, de la Cate Blanchett și Tilda Swinton la Christoph Waltz și Ewan McGregor.

19. Spaceman

the spaceman filme netflix 2022Un film de aventură SF cu Adam Sandler și Carey Mulligan, Spaceman spune povestea lui Jakub, un orfan crescut la țară de bunici, care, în ciuda circumstanțelor, ajunge primul astronaut al Cehiei.
20. Your Place or Mine

your place or mine filme netflix 2022O comedie romantică cu Reese Witherspoon, Ashton Kutcher și Steve Zahn în rolurile principale, despre cum viața ți se poate complet schimba plecând de la o singură decizie, aceea de a-ți urma un vis mai vechi 🙂

Acestea sunt 20 filme Netflix din 2022 pe care așteptăm să le vedem. Vor mai fi și altele, cu siguranță, cu care Netflix ne va surprinde în acest an.

Vezi și

23 Filme de Oscar Netflix, multe cu Oscar pentru cel mai bun film

Seriale Netflix 2022 – TOP 15 lansări Netflix din acest an

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here