Festivalul Anonimul


Cand: 08 Aug - 14 Aug 2011
0
859

 A opta editie a festivalului international de film independent Anonimul va avea loc in perioada 8- 14 august 2011, la Sfantu Gheorghe, in Delta Dunarii.

Festivalul se va deschide cu proiectia in premiera in Romania a Palme d'Or-ului din acest an, The Tree of Life. Filmul este regizat de Terrence Malick si il are pe Brad Pitt in rolul principal.

Festivalul isi mentine structura competitionala: competitia de lungmetraj va include sapte titluri, selectia fiind realizata de catre aceeasi Ludmila Cvikova, de anul acesta Head of International Programming in cadrul Institutului de Film din Doha. Deocamdata nu stim ce titluri va contine selectia oficiala.

Cele sapte titluri vor concura pentru Marele Premiu al Festivalului de Film ANONIMUL in valoare de 3.000 USD, premiu acordat exclusiv pe baza voturilor exprimate de publicul prezent la Festival.

Pentru sectiunea de scurtmetraj, s-au inscris un numar de 300 de scurtmetraje de fictiune si animatie din 37 de tari. Scurtmetrajele incluse in selectia realizata de catre criticul de film Irina-Margareta Nistor vor concura pentru Premiul pentru Cel mai bun scurtmetraj de fictiune, respectiv Cel mai bun scurtmetraj de animatie, fiecare in valoare de 1000 USD, premii acordate exclusiv pe baza voturilor exprimate de publicul prezent la Sfantu Gheorghe.
La sectiunea scurtmetraj fictiune, Fundatia Anonimul va acorda Premiul Ovidiu Bose Pastina, in valoare de 1000 USD.

Sursa: www.festival-anonimul.ro

SHARE
Articolul precedentNana – Lonely
Următorul articolThe Manhattan Transfer – Chanson d’Amour
mm
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here