Cele mai bune 15 comedii romantice Netflix

0
19282

Comedii romantice Netflix…Atunci când vrei să te distrezi dar și să urmărești o poveste de dragoste, primul gând e la o comedie romantică bună. Doar că genul acesta produce destul de rar filme care să merite timpul nostru. Așa că pentru serile când ești în căutare de comedii romantice ți-am pregătit lista de mai jos, cu cele mai bune comedii de dragoste Netflix apărute în ultimii ani.

Sunt fie comedii romantice produse de Netflix, fie sunt distribuite pe platformă pentru un timp limitat. Așa că dacă nu le-ai văzut pe cele care nu au fost produse de gigantul american, grăbește-te, pentru că pot ieși oricând din grilă.

Apropiați de Crăciun

too-close-for-christmas_comedii romantice NetflixNetflix deja a început să introducă în grilă comedii romantice pentru Crăciunul 2022. 🙂 Prima intrare din acest an este o comedie canadiană cu un tip și o tipă care nu se suportă. Scenariul clasic 😀 Dar Crăciunul are căile lui de a apropia oamenii și de a-i face să aprecieze într-o nouă lumină pe cei de lângă ei. Apropiați de Crăciun nu e o capodoperă, dar e un film cald și potrivit pentru o seară după serviciu. 🙂

Nuntă neplanificată (2017)

nuntă neplanificată comedii franțuzești_8O comedie franțuzească romantică, are în centru un menage a trois mai special. Mai precis iubita este angajată de viitoarea nevastă să organizeze nunta celor doi miri. Complicat și, mai ales, neplăcut pentru amantă. Dar foarte distractiv pentru noi. 🙂 În plus, Nuntă neplanificată o să-ți ofere niște peisaje și o atmosferă de vară și vacanță așa cum, sunt sigură, mulți dintre noi tânjim. Așa că nu îți refuza această vizionare tot pe Netflix.

O alăturare perfectă (2022) – Netflix

a perfect pairing filme netflix 2022E o comedie romantică Netflix pe care l-ai putea cataloga ușor în stilul Hallmark, dar este ceva mai mult de atât. Reușește să se ridice peste categoria Hallmark datorită celor două personaje principale, jucate cu reținere și umor de cei doi actori. Așa că merită un loc în lista noastră cu comedii romantice Netflix.

Ea este o corporatistă ambițioasă din State, care zboară în Australia la o fermă pentru a câștiga un contract de distribuție de vinuri. El pare să fie cel care conduce ferma adiacentă podgoriei, un tip misterios, concentrat pe muncă și doar atât 🙂 Dar ceea ce trebuia să fie o scurtă vizită de lucru se transformă într-o experiență de viață și nu numai.

Puțin, mult, orbește (2015)


blind date 2015 comedii romantice netflixE o comedie romantică Netflix fraunțuzească super simpatică, cu o premisă neobișnuită. Doi vecini unul mai timid ca altul și care nu se suportă pentru că se deranjează reciproc, ajung să flirteze prin peretele subțire care îi desparte. Încearcă Puțin, mult, orbește, sunt șanse să te distreze și să te emoționeze, în același timp. 🙂

Aroma iubirii / Love hard (2021) – Netflix

love-hard-filme netflix de CrăciunNu e o capodoperă, dar e o comedie romantică feel good, cu interpretări bune și glume destul de acide, un pic peste media unor astfel de producții. Așa că încercați să-l vedeți, s-ar putea să-mi dați dreptate 🙂

O tipă de 30 și ceva de ani din Los Angeles, cu un istoric de întâlniri romantice dezastruoase, se hotărăște să întâlnească prin intermediul unei aplicații de dating și bărbați din alte orașe. Așa încep conversațiile lungi cu un băiat care arată foarte bine și cu care pare să se înțeleagă perfect. Tocmai pentru că Natalie se înțelege atât de bine cu Josh, zboară în preajma Crăciunului la New York să îl întâlnească în carne și oase 🙂 Doar că descoperă că nu era chiar ce-și imagina ea. Nu vă spun mai multe ca să nu vă stric surpriza.

Destination Wedding (2018)

destination wedding filme de dragosteE o comedie romantică recentă, diferită de ce vedem de obicei, cu Keanu Reeves și Winona Ryder în rolurile principale. Frank și Lindsay sunt doi ciudați care nu prea iubesc oamenii în general și care bineînțeles nu se suportă reciproc. Ajung însă să se cunoască la o nuntă la care sunt amândoi invitați. Dar neplăcerea de a sta cu restul participanților e mai mare decât neplăcerea de a petrece timpul împreună. Așa că cei doi stau din ce în ce mai mult unul în compania celuilalt. Cu mult umor negru și glume destul de anti-romantice, cei doi vor ajunge oare să dezvolte sentimente? 🙂 Îl poți vedea pe Netflix.

Mă încred în familie – îl găsești pe Netflix

in family i trust comedii romanticeO comedie romantică spaniolă – încă una – pe care o găsești tot pe Netflix și care te va încânta, dacă nu ai văzut-o până acum! O arhitectă se întoarce în orașul natal după ce logodnicul o înșeală. Se întoarce pentru a se regăsi în sânul familiei sale cam sărită de pe fix :). Dar va avea parte de mai mult de atât. E un film la care râzi și te distrezi, dar care are și o anumită profunzime, ca mai toate filmele europene.

Isn’t it romantic / Cât romantism!  


isnt it romantic comedii romanticeE o comedie romantică din 2019 ce satirizează comediile romantice 🙂 Deși sceptică la început, trebuie să recunosc că distribuția foarte bine aleasă (Rebel Wilson, Liam Hemsworth, Priyanka Chopra), dar și scenariul plin de umor de situație se întâlnesc fericit în această comedie. Ea e o tipă foarte grăsuță și neîncrezătoare în ea, de asta nici nu iubește comediile de dragoste. Doar că într-o zi se trezește într-o lume perfectă, în care toate clișeele romantice se împlinesc unul după altul: cine romantice cu lumânări, buchete mari de flori, un bărbat super sexy înnebunit după ea etc.

Total neîncrezătoare în realitatea a ceea ce se întâmplă în jurul ei, Natalie încearcă să se trezească din acest vis. Visul include și o relație de dragoste cu personajul lui Liam Hemsworth 🙂, clientul firmei la care lucrează Natalie. E o comedie bine scrisă, cu glume dintr-o bucată, așa că sunt șanse mari să placă și bărbaților. A fost lansat internațional pe Netflix, deci nu l-ai putut vedea în cinematografe, doar în rețeaua de streaming.

The Lovebirds / Porumbeii (2020)lovebirds comedii 2019

Vrei să vezi o comedie care e și romantică și de acțiune? Atunci Lovebirds e perfectă pentru tine. Jibran și Leilani sunt împreună de deva timp, așa că viața sexuală nu mai e chiar la fel de intensă. Și micile certuri din tot felul de motive hilare apar la tot pasul. Dar fix când sunt hotărâți să se despartă, cuplul ajunge în centrul unei intrigi criminale. 🙂 În ciuda micilor neînțelegeri super simpatice, vor reuși să supraviețuiască și să dea de cap răufăcătorilor? 🙂

Lovebirds e o comedie care merită văzută. E jucată bine și nu are glume de prost gust, atât de des întâlnite în comediile de azi. Comedia The Lovebirds trebuia să fie lansată în cinematografe în primăvara lui 2020. Dar din cauza pandemiei, Paramount a vândut drepturile de difuzare către Netflix. Așa că puteți să-l vedeți chiar în această seară pe Netflix.

The Incredible Jessica James (2017)

the incredible jessica james filme comedie netflixNu ai un nivel bun de energie? Atunci încearcă o altă comedie Netflix, The Incredible Jessica James. Jessica nu și-a găsit drumul în viață, dar nu se lasă cu una cu două. Mai mult, e plină de energie și optimism. E o comedie romantică absolut spumoasă despre o tânără artistă căreia nu prea i-au ieșit pasențele nici în carieră, nici în viața personală. Dar asta nu o împiedică să fie super independentă și să nu facă compromisuri. Jessica e molipsitoare cu abordarea ei pozitivă asupra vieții.

Chiar dacă nu ai chef neapărat de o comedie romantică, The Incredible Jessica James merită oricum să îi dai play. Pentru că nu e în primul rând despre intrigi romantice, ci despre o anumită abordare a vieții. Despre umor, distracție și a vedea întotdeauna partea plină a paharului. E o comedie romantică originală Netflix.
Someone great / O fată pe cinste (2019)

E o comedie care va fi pe placul celor care se distrează mult prin cluburi 🙂 Cam toată acțiunea se petrece în drum spre sau de la club. 🙂 Cele trei fete cucuiete și bune prietene vor să se distreze o ultimă oară înainte să facă la modul serios pasul spre responsabilitățile maturității. Comedia de dragoste Someone great e dinamică, distractivă și haioasă – dacă ești în targetul demografic 🙂 Dar e și unul dintre cele mai frumoase filme de dragoste Netflix. Are câteva scene romantice emoționante, care ne-au convins să-l includem în topul nostru cu filme de dragoste Netflix.

To all the boys (2018)

to all the boys comedii romantice netflixE de fapt o serie de 3 comedii romantice cu adolescenți, din care primul e cel mai bun, realizate după cărțile lui Jenny Han. Pe toate le găsești pe Netflix. Chiar dacă e cu adolescenți și noi am depășit de mult timp vârsta adolescenței 🙂 tot ne-a făcut plăcere să urmărim To all the boys. Toate problemele romantice ale lui Lara Jean apar când sora mai mică trimite câteva scrisori de dragoste scrise de Lara în joacă tipilor pe care i-a plăcut de-a lungul timpului…

De aici multe neînțelegeri, situații stânjenitoare și haioase, dar și o mare iubire care apare la orizont în urma scrisorilor… Dar și un joc care s-ar putea să nu funcționeze: Lara Jean face o înțelegere cu unul dintre băieții care au primit una dintre scrisori să se prefacă într-o relație de dragoste…

Spune-mi când…(2021) – Netflix


spune mi cand filme noi netflixPur și simplu o comedie romantică Netflix fresh și simpatică, foarte bine jucată. Un tânăr american de origini mexicane pleacă într-o călătorie de autodescoperire în Mexico City. Will o cunoaște aici pe Dani, o tânără actriță carismatică. Bineînțeles că Will se îndrăgostește de ea, dar lucrurile sunt mai complicate. El, introvert, ea – extrovertă, el – fără experiență amoroasă, ea deja după o despărțire de marea iubire…

Verdict: e o comedie pe care să nu o ocolești, mai ales într-o seară ploioasă de primăvară când nu poți sta la terasă 😀

Poate pentru totdeauna / Always be my maybe

always-be-my-maybeFilmul Poate pentru totdeauna, lansat în 2019, a fost creat de doi comedianți de tip stand-up din Statele Unite. Cele două personaje au fost prieteni foarte apropiați în copilărie și în adolescență, dar relațiile dintre ei s-au răcit. La revenirea după mulți ani în San Francisco a Sashei (interpretată de Ali Wong), cei doi se reconectează. E un film cu glume foarte dintr-o bucată și directe, așa cum se pricep atât de bine stand-up comedianții să născocească. Așa că puteți să-l vedeți liniștiți în cuplu, sunt șanse foarte mari să placă și iubiților/prietenilor/soților voștri. 🙂

Perfect Date (2019)

theperfectdate-filme 2019 netflixE un film romantic de comedie cu adolescenți. Un film gândit pentru publicul tânăr, dar poți să-l vezi și dacă ai trecut de 20 de ani. 🙂 Noi am trecut bine de vârsta asta și ne-a plăcut. Are glume bune și sare bine de superficialitatea pe care o găsești în unele filme pentru tinerii de 16 ani. În plus, actorii joacă foarte bine. Așa că e un film de dragoste nou numai bun pentru o seară relaxată, pe care să-l vezi pe Netflix.

Brooks e un adolescent care vrea neapărat să intre la Universitatea Yale. În ciuda notelor super bune care îi va asigura o oarecare bursă dacă va intra, va avea nevoie și de o finanțare substanțială ca să poată face față cheltuielilor. Așa că împreună cu un prieten lansează o aplicație de întâlniri amoroase. E un fel fel de gigolo, dar cât se poate de platonic. Se întâlnește cu diverse fete care au nevoie de o escortă pentru a face față unui bal, unei întâlniri cu părinții, pentru a face o figură frumoasă în fața prietenilor etc. Doar că își găsește nașul în una dintre cele mai cinice și smart tipe cu care își dă întâlnire.


 

Acestea sunt câteva dintre preferatele noastre în materie de comedii romantice Netflix disponibile la acest moment în grila gigantului de streaming. Nu uitați, însă, Netflix poate retrage de pe platformă orice film, chiar și dintre cele produse de el, fără niciun fel de atenționare prealabilă. Așa că dacă vă face cu ochiul unul dintre titlurile de mai sus, nu mai sta pe gânduri, caută-l sau adaugă-l la lista personală pentru a-l vedea cât mai curând.

Citește și

TOP 25 seriale de dragoste din ultimii ani pe care să nu le ratezi

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here