Cele mai bune 15 comedii romantice Netflix

0
16123

Comedii romantice Netflix…Atunci când vrei să te distrezi dar și să urmărești o poveste de dragoste, primul gând e la o comedie romantică bună. Doar că genul acesta produce destul de rar filme care să merite timpul nostru. Așa că pentru serile când ești în căutare de comedii romantice ți-am pregătit lista de mai jos, cu cele mai bune comedii de dragoste Netflix apărute în ultimii ani.

Sunt fie comedii romantice produse de Netflix, fie sunt distribuite pe platformă pentru un timp limitat. Așa că dacă nu le-ai văzut pe cele care nu au fost produse de gigantul american, grăbește-te, pentru că pot ieși oricând din grilă.

To all the boys (2018)

to all the boys comedii romantice netflixE de fapt o serie de 3 comedii romantice cu adolescenți, din care primul e cel mai bun, realizate după cărțile lui Jenny Han. Pe toate le găsești pe Netflix. Chiar dacă e cu adolescenți și noi am depășit de mult timp vârsta adolescenței 🙂 tot ne-a făcut plăcere să urmărim To all the boys. Toate problemele romantice ale lui Lara Jean apar când sora mai mică trimite câteva scrisori de dragoste scrise de Lara în joacă tipilor pe care i-a plăcut de-a lungul timpului…

De aici multe neînțelegeri, situații stânjenitoare și haioase, dar și o mare iubire care apare la orizont în urma scrisorilor… Dar și un joc care s-ar putea să nu funcționeze: Lara Jean face o înțelegere cu unul dintre băieții care au primit una dintre scrisori să se prefacă într-o relație de dragoste…

Puțin, mult, orbește (2015)

blind date 2015 comedii romantice netflixE o comedie romantică Netflix fraunțuzească super simpatică, cu o premisă neobișnuită. Doi vecini unul mai timid ca altul și care nu se suportă pentru că se deranjează reciproc, ajung să flirteze prin peretele subțire care îi desparte. Încearcă Puțin, mult, orbește, sunt șanse să te distreze și să te emoționeze, în același timp. 🙂

Destination Wedding (2018)

destination wedding filme de dragosteE o comedie romantică recentă, diferită de ce vedem de obicei, cu Keanu Reeves și Winona Ryder în rolurile principale. Frank și Lindsay sunt doi ciudați care nu prea iubesc oamenii în general și care bineînțeles nu se suportă reciproc. Ajung însă să se cunoască la o nuntă la care sunt amândoi invitați. Dar neplăcerea de a sta cu restul participanților e mai mare decât neplăcerea de a petrece timpul împreună. Așa că cei doi stau din ce în ce mai mult unul în compania celuilalt. Cu mult umor negru și glume destul de anti-romantice, cei doi vor ajunge oare să dezvolte sentimente? 🙂 Îl poți vedea pe Netflix.

Crazy, stupid, love / A naibii dragoste

crazy stupid love comedii romantice netflixCrazy, stupid, love e una dintre cele mai haioase filme de comedie din ultimii ani. De ce le-a ieșit atât de bine? În primul rând datorită poveștii bine scrise, iar în al doilea rând a distribuției excelente.

Așadar, Cal (Steve Carell) e un tata de familie cu haine demodate și tunsoare de tataie. În schimb, celălalt personaj (Ryan Gosling) e cel mai sexy bărbat din cartier… Așa că Ryan încearcă să-l învețe pe Cal cum să devină la fel ca el. Doar că aceasta e o misiune aproape imposibilă, din care se nasc multe situații distractive, în timp ce mai multe povești de dragoste se petrec în paralel.

Crazy, stupid, love a revenit în grila Netflix după o pauză de câteva luni, așa că îl puteți vedea sau revedea pe îndelete. E comedia romantică perfect echilibrată între distracție și romantism.

Silver linings playbook

SilverLiningsPlaybook-comedii romantice netflix


Unul dintre cele mai bune filme ale anului 2012, cu multe nominalizări la Oscar, Silver Linings Playbook are în centru două personaje. Acestea și-au pierdut complet busola în viață, dar încearcă să o regăsească împreună. El este jucat de Bradley Cooper, iar ea de Jennifer Lawrence. Iubirea se înfiripă între cei doi, pe măsură ce noi, de acasă, suntem distrați copios de situațiile comedice. Comedia Silver Linings Playbook a intrat de curând în grila Netflix, așa că îl puteți (re)vedea oricând.

Isn’t it romantic / Cât romantism!  

isnt it romantic comedii romanticeE o comedie romantică din 2019 ce satirizează comediile romantice 🙂 Deși sceptică la început, trebuie să recunosc că distribuția foarte bine aleasă (Rebel Wilson, Liam Hemsworth, Priyanka Chopra), dar și scenariul plin de umor de situație se întâlnesc fericit în această comedie. Ea e o tipă foarte grăsuță și neîncrezătoare în ea, de asta nici nu iubește comediile de dragoste. Doar că într-o zi se trezește într-o lume perfectă, în care toate clișeele romantice se împlinesc unul după altul: cine romantice cu lumânări, buchete mari de flori, un bărbat super sexy înnebunit după ea etc.

Total neîncrezătoare în realitatea a ceea ce se întâmplă în jurul ei, Natalie încearcă să se trezească din acest vis. Visul include și o relație de dragoste cu personajul lui Liam Hemsworth 🙂, clientul firmei la care lucrează Natalie. E o comedie bine scrisă, cu glume dintr-o bucată, așa că sunt șanse mari să placă și bărbaților. A fost lansat internațional pe Netflix, deci nu l-ai putut vedea în cinematografe, doar în rețeaua de streaming.

Nuntă neplanificată (2017)

nuntă neplanificată comedii franțuzești_8O comedie franțuzească romantică, are în centru un menage a trois mai special. Mai precis iubita este angajată de viitoarea nevastă să organizeze nunta celor doi miri. Complicat și, mai ales, neplăcut pentru amantă. Dar foarte distractiv pentru noi. 🙂 În plus, Nuntă neplanificată o să-ți ofere niște peisaje și o atmosferă de vară și vacanță așa cum, sunt sigură, mulți dintre noi tânjim. Așa că nu îți refuza această vizionare tot pe Netflix.

The Lovebirds / Porumbeii (2020)lovebirds comedii 2019
Vrei să vezi o comedie care e și romantică și de acțiune? Atunci Lovebirds e perfectă pentru tine. Jibran și Leilani sunt împreună de deva timp, așa că viața sexuală nu mai e chiar la fel de intensă. Și micile certuri din tot felul de motive hilare apar la tot pasul. Dar fix când sunt hotărâți să se despartă, cuplul ajunge în centrul unei intrigi criminale. 🙂 În ciuda micilor neînțelegeri super simpatice, vor reuși să supraviețuiască și să dea de cap răufăcătorilor? 🙂

Lovebirds e o comedie care merită văzută. E jucată bine și nu are glume de prost gust, atât de des întâlnite în comediile de azi. Comedia The Lovebirds trebuia să fie lansată în cinematografe în primăvara lui 2020. Dar din cauza pandemiei, Paramount a vândut drepturile de difuzare către Netflix. Așa că puteți să-l vedeți chiar în această seară pe Netflix.

The Incredible Jessica James (2017)

the incredible jessica james filme comedie netflixNu ai un nivel bun de energie? Atunci încearcă o altă comedie Netflix, The Incredible Jessica James. Jessica nu și-a găsit drumul în viață, dar nu se lasă cu una cu două. Mai mult, e plină de energie și optimism. E o comedie romantică absolut spumoasă despre o tânără artistă căreia nu prea i-au ieșit pasențele nici în carieră, nici în viața personală. Dar asta nu o împiedică să fie super independentă și să nu facă compromisuri. Jessica e molipsitoare cu abordarea ei pozitivă asupra vieții.

Chiar dacă nu ai chef neapărat de o comedie romantică, The Incredible Jessica James merită oricum să îi dai play. Pentru că nu e în primul rând despre intrigi romantice, ci despre o anumită abordare a vieții. Despre umor, distracție și a vedea întotdeauna partea plină a paharului. E o comedie romantică originală Netflix.

Un+Une / Un plus une (2015)

un plus une filme de dragoste netflixE cel mai emoționant și intens dintre filmele Netflix de dragoste. E, în același timp, și foarte simpatic (am râs la câteva secvențe din toată inima). Și are atâta energie și tensiune romantică între personaje cât 10 filme obișnuite de dragoste, deși e o comedie. 🙂 Asta datorită poveștii bine scrise, dar și datorită super-talentatului actor Jean Dujardin.

Dujardin este în film Antoine, un cunoscut compozitor de muzică de film, care călătorește în India. Deși destul de superficial în relațiile cu femeile, o cunoaște aici pe soția ambasadorului francez, Anna. Care îi schimbă subtil așteptările în privința relațiilor de dragoste. Anna și Antoine călătoresc împreună în India profundă, pentru a participa la câteva ritualuri hinduiste. Și tensiunea romantică dintre ei crește de la zi la zi și minut de minut.

Dacă nu te-am convins, îți mai spunem doar atât: este regizat și co-scris de unul dintre cei mai importanți regizori francezi, Claude Lelouch. Recunoscut pentru filmele de dragoste realizate, intrate deja în istoria filmului, precum Un Homme et une femme.


Someone great / O fată pe cinste (2019)

E o comedie care va fi pe placul celor care se distrează mult prin cluburi 🙂 Cam toată acțiunea se petrece în drum spre sau de la club. 🙂 Cele trei fete cucuiete și bune prietene vor să se distreze o ultimă oară înainte să facă la modul serios pasul spre responsabilitățile maturității. Comedia de dragoste Someone great e dinamică, distractivă și haioasă – dacă ești în targetul demografic 🙂 Dar e și unul dintre cele mai frumoase filme de dragoste Netflix. Are câteva scene romantice emoționante, care ne-au convins să-l includem în topul nostru cu filme de dragoste Netflix.

Poate pentru totdeauna / Always be my maybe

always-be-my-maybeFilmul Poate pentru totdeauna, lansat în 2019, a fost creat de doi comedianți de tip stand-up din Statele Unite. Cele două personaje au fost prieteni foarte apropiați în copilărie și în adolescență, dar relațiile dintre ei s-au răcit. La revenirea după mulți ani în San Francisco a Sashei (interpretată de Ali Wong), cei doi se reconectează. E un film cu glume foarte dintr-o bucată și directe, așa cum se pricep atât de bine stand-up comedianții să născocească. Așa că puteți să-l vedeți liniștiți în cuplu, sunt șanse foarte mari să placă și iubiților/prietenilor/soților voștri. 🙂

Cele două fețe ale dragostei (1996)

the mirror has two facesThe mirror has two faces e o comedie de dragoste ceva mai veche, cu Barbara Streisand și Jeff Bridges. Dar merită cu siguranță văzută. 🙂 E o poveste simpatică, emoționantă și cât se poate de romantică. Rose, o profesoară de literatură, e trecută de prima tinerețe și s-a împăcat cu gândul că va rămâne fată bătrână. El e profesor de matematică la aceeași universitate. Cei doi ajung să ia în considerare o relație mai atipică, de natură strict platonică…:) Oare e posibil? Noi am pune The mirror has two faces în top comedii romantice Netflix, așa că dacă nu vreți cea mai nouă comedie romantică, The mirror has two faces vă va oferi mult din ambele genuri, comedie și film romantic.

Perfect Date (2019)

theperfectdate-filme 2019 netflixE un film romantic de comedie cu adolescenți. Un film gândit pentru publicul tânăr, dar poți să-l vezi și dacă ai trecut de 20 de ani. 🙂 Noi am trecut bine de vârsta asta și ne-a plăcut. Are glume bune și sare bine de superficialitatea pe care o găsești în unele filme pentru tinerii de 16 ani. În plus, actorii joacă foarte bine. Așa că e un film de dragoste nou numai bun pentru o seară relaxată, pe care să-l vezi pe Netflix.

Brooks e un adolescent care vrea neapărat să intre la Universitatea Yale. În ciuda notelor super bune care îi va asigura o oarecare bursă dacă va intra, va avea nevoie și de o finanțare substanțială ca să poată face față cheltuielilor. Așa că împreună cu un prieten lansează o aplicație de întâlniri amoroase. E un fel fel de gigolo, dar cât se poate de platonic. Se întâlnește cu diverse fete care au nevoie de o escortă pentru a face față unui bal, unei întâlniri cu părinții, pentru a face o figură frumoasă în fața prietenilor etc. Doar că își găsește nașul în una dintre cele mai cinice și smart tipe cu care își dă întâlnire.


It could happen to you / Un bacșiș de 2 milioane de dolari (1994)it could happen to you filme bune pe netflix_

O super comedie ceva mai veche, pe care noi n-o văzusem, dar a fost o plăcere totală s-o urmărim. Netflix ne face astfel de surprize din când în când, de a ne readuce în atenție filme bune mai vechi intrate într-un con de umbră.

Unul dintre cele mai simpatice, optimiste și calde filme pe care le-am văzut în ultima perioadă e această comedie romantică Netflix. Poate și pentru că e făcut în anii ’90 și are vibe-ul acelor ani. Nicolas Cage și Bridget Fonda joacă rolurile principale în această comedie romantică. El este polițist, ea ospătăriță. El câștigă 4 milioane la loto, ea e falită. 🙂 Dar amândoi au o inimă de aur. 🙂

Dacă vreți să vi se înmoaie inima, să râdeți cu poftă și să începeți să credeți din nou în bunătatea lumii care vă înconjoară, căutați It could happen to you. Noi suntem recunoscători Netflix că ne-a oferit ocazia să vedem această mică bijuterie. Unde mai pui că New York-ul arată atât de prietenos de zici că-i cartierul din spatele blocului, cu un farmec foarte familiar, în timp ce atât Cage, dar mai ales Bridget Fonda, ca și restul distribuției, fac niște roluri minunate.

Acestea sunt câteva dintre preferatele noastre în materie de comedii romantice Netflix disponibile la acest moment în grila gigantului de streaming. Nu uitați, însă, Netflix poate retrage de pe platformă orice film, chiar și dintre cele produse de el, fără niciun fel de atenționare prealabilă. Așa că dacă vă face cu ochiul unul dintre titlurile de mai sus, nu mai sta pe gânduri, caută-l sau adaugă-l la lista personală pentru a-l vedea cât mai curând.

Citește și

TOP 25 seriale de dragoste din ultimii ani pe care să nu le ratezi

SHARE
Articolul precedent40 de carti politiste de neratat
Următorul articolLa verité – Celebritatea ascunde relatii complicate
mm
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here