Broken City

0
713

Filmele a căror acțiune se învârte în jurul ideii de corupție continuă, după Gangster Squad, cu Broken City – un film care îi aduce în prim plan pe Mark Wahlberg, Russell Crowe sau Catherine Zeta-Jones.

Billy Taggart (Mark Wahlberg) este un fost polițist care,  pierzându-și credibilitatea și reputația în urma unui incident armat, se orientează către munca de detectiv particular.

Când este angajat de apreciatul primar al orașului New York (Russell Crowe) pentru a expune infidelitățile soției (Catherine Zeta-Jones), Taggart se trezește în mijlocul unei rețele de intrigi și corupție, iar ieșirea nu se întrevede.

Broken City este regizat de unul dintre cei doi frați Hughes, Allen Hughes, cunoscuți pentru regia filmelor The Book of Eli sau From Hell. Pe cont propriu, Allen a semnat și un segment din New York, I Love You.

Galerie video

SHARE
Articolul precedentPyramus & Thisbe 4 you
Următorul articolJohn Malkovich la Bucuresti in cadrul Festivalului George Enescu 2013
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here