Tosca


  Cand: 09 Nov 2013
  Ora:19:55
  0
  597

  O nouă stagiune The Met: Live in HD a debutat de curând la The Light Cinema (Liberty Mall), prezentând 10 transmisii în direct de la Opera Metropolitană din New York. Una dintre producțiile acestui sezon este drama clasică în trei acte a lui Giacomo Puccini, Tosca.

  Pictorul Mario Cavaradossi (Roberto Alagna) lucrează la o frescă în biserica Sant’Andrea della Valle, atunci când unul dintre vechii lui prieteni Cesare Angelotti îi cere ajutorul după ce tocmai evadase din închisoarea Sant’Angello. Apariția baronului Scarpia, șeful poliției și tăcerea lui Mario pentru a-și proteja prietenul conduc către un sfârșit tragic pentru acesta și iubita lui, Floria Tosca (Patricia Racette) .            

  Intrigile, desfrâul și crimele care urmăresc povestea dramatică a celor doi sunt conduse muzical de Riccardo Frizza. cunoscut ca dirijorul unor mari orchestre si a multor spectacole de operă, mai ales italiene. Noua punere în scenă a operei este o co-producție a Operei Metropolitane din New York, a Operei de Stat din Munchen și a teatrului La Scala din Milano.

  Opera va fi transmisă live, sâmbătă, 9 noiembrie 2013, de la ora 19:55. Prețul unui bilet este 70 de lei.

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here