Spargatorul de nuci


Cand: 12 Dec 2013
Ora:21:15
0
648

Clasicul balet de Crăciun, Spărgătorul de nuci al lui Ceaikovski, va avea parte anul acesta de o reprezentație transmisă în direct de la Royal Opera House din Londra la The Light Cinema.

Din 1984, de la prima reprezentație în Covent Garden, și până în prezent, producția lui Peter Wright a unuia dintre cele mai iubite balete din toate timpurile a oferit publicului de toate vârstele o parte din spiritul Crăciunului.

Povestea este simplă: Clara primește drept cadou de consolare de Crăciun un Spărgător de nuci, dar fratele ei îl strică. După ce toată lumea merge la culcare, fetița se întoarce în salon unde o armată de șoareci vor să o atace. Spărgătorul de nuci prinde viață și se luptă pentru a o salva. Curajul Clarei, care îl apără la rândul ei pe acesta, îl transformă pe Spărgător în prinț, iar în semn de mulțumire el o conduce pe copila în Împărăția Dulciurilor.

Spărgătorul de nuci va fi transmis pe 12 decembrie 2013, de la ora 21:15. Prețul unui bilet întreg este 55 de lei, iar biletul pentru studenți este 40 de lei.    

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here