To Rome With Love


Premiera: 31 August 2012
0
658

Comedia To Rome With Love este ultimul film al lui Woody Allen, pe care Woody nu doar il regizeaza ci in care si joaca (ultimul lui rol inainte de To Rome With Love a fost in Scoop, 2006). Woody Allen continua fascinatia pentru mari orase cu Roma, dupa Londra, Barcelona si Paris.

Fascinatia pentru Roma ca oras este dublata de faptul ca Woody Allen a fost dintotdeauna un mare fan al cinematografiei italiene (Vittorio De Sica, Roberto Rossellini, Michelangelo Antonioni, Federico Fellini), fiind influentat organic de aceasta. 

Filmul are patru povesti. In prima, un arhitect american (jucat de Alec Baldwin) venit la Roma pentru vacanta isi aminteste de anul petrecut aici cand era tanar. Prilejul nostalgic ii este oferit de intalnirea cu un tanar interpretat de Jesse Eisenberg (il stii din The Social Network, unde l-a jucat pe Mark Zuckerberg). A doua poveste il are in centru pe Woody Allen, un regizor retras din activitate care incearca sa promoveze un cantaret de opera ce canta extraordinar doar la dus. A treia poveste il are ca protagonist pe Roberto Benigni, trezit peste noapte faimos. 

Cireasa de pe tort va fi probabil Penelope Cruz, care joaca din nou intr-un film de Woody Allen dupa Vicky, Cristina, Barcelona. Penelope este in To Rome With Love o prostituata cu multa personalitate, personajul principal al celei de a patra povesti.

To Rome With Love a avut premiera mondiala la Roma in aprilie 2012.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here