Tipurile de lacuri de unghii de la A la Z

0
996
lacuri de unghii

Se pare că lacurile de unghii au fost întotdeauna alături de noi, dar, de fapt, acest produs de înfrumusețare nu are mai mult de 80 de ani! De asemenea, preferința pentru decorarea unghiilor vine din cele mai vechi timpuri, folosind henna și alți coloranți naturali, compuși de rășină, ceară și uleiuri vegetale. Cu toate acestea, primul lac în forma sa obișnuită a apărut în 1934 și a ocupat imediat un loc primordial în lumea frumuseții. De atunci, acestea nu și-au pierdut popularitatea. 

lacuri de unghiiLacurile de unghii sunt decorative și medicinale. Acestea din urmă, așa cum sugerează și numele, au ca scop rezolvarea problemelor: le fortifică, le ajută să facă față stratificării, bacteriilor și altor probleme. Lacurile decorative sunt responsabile de crearea imaginilor interesante și neobișnuite, despre ele vom vorbi mai detaliat, dar în același timp le puteți găsi și aici https://makeup.ro/categorys/23453/.

 

Optează pentru varietate

Lac de unghii cu efect de sticlă

O acoperire monocromatică cu efect de luciu este încă considerată clasică. Și chiar dacă nu sunteți un fan al lor, veți găsi cu siguranță câteva nuanțe luminoase sau nude potrivite pentru dvs. Uneori, acest tip de înveliș se numește cremos sau de sticlă.

Lacul “Pearl Nails”

Timp de zeci de ani, lacul strălucitor de perle a fost cel mai popular. În anii 2000, au uitat de el, dar în urmă cu câteva sezoane, brandurile de top s-au asigurat ca acest model să revină triumfător pe arena eleganței. Acest produs este capabil să vă „îmbătrânească” vizual mâinile. În plus, subliniază toate neregulile plăcilor. Prin urmare, cu această alegere, este important să vă asigurați că mâinile și unghiile sunt în stare perfectă.

lacuri de unghiiLacul Mat

Una dintre cele mai tari tendințe din ultimii ani este consistența care nu sclipește. Iubitoarele de tot ceea ce este original și luxos vor aprecia cu siguranță această textură. Această versiune a manichiurii nu a câștigat accidental inimile sexului frumos. Unul dintre avantajele sale principale este aspectul inițial și comoditatea în aplicarea obișnuită.

Lac de unghii “Glitter”

Structură cu particule mari, luminoase. Învelișurile transparente cu sclipiri abundente sunt deosebit de populare, pregătite să facă un aspect de sărbătoare în câteva minute.

Lac de unghii strălucitor

Se pare că, în lumea modernă strălucirea este al doilea cel mai popular trend după cel clasic. Iluminarea delicată este furnizată de particule mici radiante din compoziție. Dacă oja este deschisă, atunci poate fi folosită  zilnic.

Lac de unghii cu textură de “Nisip”

Lacuri cu atomi mici care fac acoperirea tuberoasă, „nisipoasă”. Același efect poate fi obținut dacă cumpărați o pudră specială din magazin pentru profesioniști și o aplicați pe ojă obișnuită. Principalul dezavantaj al unui astfel de înveliș este că e predispus la spargere mai mult decât altele.

lacuri de unghiiLac de unghii cu “Caviar”

La fel ca lacul cu nisip, dar include corpuscule colorate mai mari, asemănătoare cu biser. Astfel de oje sunt rareori produse finite, mai des manichiura „caviar” este creată folosind pigmenți friabili.

Lac Duochrome/Multichrome

„Lacul cameleon” își schimbă nuanța în funcție de unghiul de vedere datorită microparticulelor, care se afirmă în metode diferite la razele luminii. Dacă densitatea este compusă din două nuanțe, atunci vedeți un duocromatic, dacă există mai multe tonuri, atunci vorbim despre multicromatic.

Lac Holographic

Sclipiri pe unghii în toate culorile curcubeului, acesta simulează simultan o multitudine de efecte într-o singură culoare, creația fiind vizibilă cu fiecare mișcare a mâinii. 

Lacuri Metalice

Creați efectul unei acoperiri cu folie – argint, aur, cupru sau bronz. Manichiura metalică a devenit una dintre principalele tendințe ale anului 2018, dar care a rămas și în prezent preferată. 

Lac Termic

Își schimbă umbra în funcție de temperatura ambiantă. Este suficient să expuneți unghiile sub un flux de apă caldă, astfel încât culoarea stofei să se schimbe, ca prin magie. Modificările radicale nu ar trebui să fie așteptate (albastrul nu se va înroși), dar creează instantaneu un efect ombre asupra plăcilor, cu o tranziție lină a unei nuanțe în alta.

Lac Craquelure

Creează un efect de “cutremur”, ceva deosebit. Pentru un aspect mai impresionant, mai întâi vopsiți-vă unghiile cu lac colorat contrastant și aplicați deasupra un strat de craquelure: primul strat va executa „fisurile”. Un astfel de lac trebuie fixat cu o acoperire superioară transparentă, ca să dureze mai mult timp.

Lacul  Fluorescent

La lumina zilei pare o ojă obișnuită cu o nuanță luminoasă, dar îndată începe să strălucească sub razele UV. Superb pentru o petrecere!

lacuri de unghiiLacul Magnetic

Compoziția include cele mai mici particule de metal care formează modele complicate, aplicând magnetul special pe oja de pe unghii .

Lac-Jeleu

După cum sugerează și numele, are o textură de jeleu și se fixează într-un strat translucid, chiar dacă consistența din flacon este saturată. Adesea, în compoziția unor astfel de lacuri există forme scânteietoare.

Lac de Gel

Un înveliș care amenință să înlocuiască lacurile tradiționale. Astăzi, acesta este aproape mai popular decât cel obișnuit. Și acest lucru nu este surprinzător, deoarece un astfel de scut, care se întărește sub influența luminii ultraviolete, rămâne pe unghii în forma sa originală, până la trei săptămâni, fără crăpare și zgârieturi. Singurul inconvenient – nu va funcționa să-l elimini cu ajutorul dizolvantului, va trebui să vă aprovizionați cu un set special. Anterior, acoperirea cu gel nu se putea face decât în salon, dar astăzi multe mărci de frumusețe produc garnituri pentru uz casnic.

Acoperirea de bază

Lac transparent care se aplică pe plăcile de unghii înainte de a utiliza culoarea principală. Acest pas în manichiură nu trebuie ratat: stratul fundamental protejează unghiile de efectele pigmenților de vopsea, împiedică îngălbenirea și exfolierea lor.

Top

Camuflarea finală se aplică în ultima etapă pentru fixarea manichiurii. Acest lac prelungește semnificativ viața decorului. Pentru un efect cât mai bun, utilizați un top al aceluiași brand ca și lacul principal.

totul despre lacuri de unghiiStarea mâinilor poate fi numită cartea de vizită a unei femei. O persoană organizată, sigură de sine, are degetele bine îngrijite, cu o manichiură modernă. Un sortiment bogat de culori, modele și texturi actuale îți schimbă stilul în funcție de caz și dispoziție. Deci, nu mai aștepta, din cele 18 minuni enumerate, încearcă-le pe toate!

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here