The Little Prince

Unde: Antoine de Saint-Exupery
Premiera: 29 July 2015

Cand: 29 Jul 2015
0
918

Una dintre cele mai iubite cărţi, Micul prinţ, a fost ecranizată, sub forma unei animaţii, de către Mark Osborne. Regizorul filmului Kung Fu Panda mizează pe vocile actorilor Jeff Bridges, Marion Cotillard, James Franco, Rachel McAdams şi Benicio del Toro.

The Little Prince se anunţă a fi una dintre cele mai costisitoare producţii din lumea desenelor animate, având un buget care depăşeşte 80 de milioane de dolari, anunţă Varienty.com. Norocoşii care au ajuns pe Coasta de Azur în perioada aceasta îl pot vedea în premeiră, fiind selectat pentru competiţia în care intră peliculele răsfăţate de atenţia criticilor de la Cannes.

Producătorii au dezvăluit site-ului Variety.com scenariul ce se bazează pe aventurile unei fetiţe care trăieşte alături de mama ei în vecinătatea unui excentric, poreclit Aviatorul. El o va ghida într-o lume plină de magie şi de peripeţii, pe care, la rândul său, acesta a cunoscut-o, cu mulţi ani în urmă, prin intermediul Micului Prinţ (insufleţit de vocea lui Riley Osborne).  

În Franţa, premiera filmului va avea loc pe 29 iulie 2015, urmând să fie văzut în cinematografele din întreaga lume.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here