The Hundred-Foot Journey

  0
  424

  Bazat pe romanul omonim al lui Richard Morais, The Hundred-Foot Journey spune povestea unei familii de indieni care se mută într-un orășel din Franța unde-și deschid un restaurant cu specific indian.

  Noua realitate nu este pe placul proprietarei restaurantului franțuzesc de peste drum, Madame Mallory (interpretată de Helen Mirren). Ea începe să le pună piedici indienilor pentru a-i determina să-și închidă afacerea. Dar în cele din urmă, povestea are un final fericit, pentru că cele două familii își depășesc diferendelor și ajung să constituie o familie franco-indiană mare și fericită.

  Sub egida regizorului suedez Lasse Hallström (What's Eating Gilbert Grape, Chocolat), filmul va avea premiera internațională în 2014.

  Galerie video

  SHARE
  Articolul precedentCanibal
  Următorul articolThe Calling – Wherever You Will Go
  Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here