The Blacklist


Premiera: 22 September 2014
0
948

A început un nou sezon din serialul The Blacklist, unul dintre preferatele celor atraşi de poveştile cu FBI. Premiera a avut loc pe data de 22 septembrie 2014, pe NBC.

După ce în sezonul trecut le-a dat bătai de cap unor băieţi răi suficient de slabi pentru a se lăsa prinşi, dar şi unor şefi conservatori, acest colaborator atipic al FBI-ului, Red Reddington, şi a lui parteneră de investigaţii, profiler-ul Liz, vor încerca să anihileze noi reţele de răufăcători şi anumiţi duşmani mai vechi, dornici să platească niste poliţe. Unul dintre aceştia o răpeşte chiar pe fosta nevastă a lui Red (spre surprinderea multora, a existat şi aşa ceva în viaţa lui, acum mai bine de două decenii), pe care o sechestrează, plănuind să-i trimită protagonistului bucăţele din ea dacă nu va fi la cheremul său.

Mizând pe reuşita interpretare a lui James Spader (The Office, Boston Legal), The Blacklist a fost considerat unul dintre cele mai bune seriale din 2013, când a fost lansat primul sezon. Povestea lui Red, unul dintre criminalii de pe lista neagră a FBI-ului, care se dovedeşte a fi un colaborator util, având el însuşi o listă neagră plină de politicieni corupţi, mafioţi, traficanţi şi terorişti, se complică după ce finalul primului sezon a fost marcat de scene dramatice, şocuri emoţionale şi relaţii distruse. Red este nevoit să plece în Indonezia pentru a dejuca planurile unui criminal feroce, despre care ştie că face trafic de organe. Acest personaj cu apucături sadice este doar unul dintre maleficii dornici să revigoreze lista neagră.

Primele episoade ale noului sezon dezvăluie nişte cazuri mai grele şi multe întâmplări bine introduse în scenariu pentru a-ţi da fiori şi pentru a schimba raportul de forţe dintre personaje. Relaţia dintre Liz, Red şi cei din jur devine tensionată , pe masură ce inamicii din trecut se hotărăsc să le faca vizite neanunţate. Aşadar, pentru cine vrea să vadă acţiune, scene pline de adrenalină, anchetatori ce detestă convenţiile şi criminali bizari, noul sezon din The Blacklist se anunţă incitant.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here