Sting revine in Romania

0
901
Unde: Cluj-Napoca - Sala Polivalenta

Cand: 17 Oct 2017
Ora:20:00

Fanii lui Sting trebuie să treacă data de 17 octombrie 2017 în calendarul personal şi Clujul pe harta viitoarelor destinaţii. Artistul lor preferat revine în România! Vor putea asculta live noile sale piese, dar şi pe cele de rezistenţă, datorită cărora s-au îndrăgostit de stilul acestuia. În deschidere va cânta Joe Summer, invitatul special al lui Sting.

Concertul de pe data de 17 octombrie 2017 va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, de la ora 20:00, şi face parte din turneul intitulat 57th & 9th, care promovează noul album, ce poartă acelaşi nume. Noul material discografic al lui Sting are puternice influenţe rock, iar numele a fost inspirat de intersecţia pe care acesta o parcurgea zilnic în drumul său către studioul unde înregistra piesele.     

Cel mai ieftin bilet costă 146 de lei, iar cel mai scump, 823 RON (categoria Hot Seat, care oferă acces la cele mai bune locuri din sală (pe scaun), precum şi un pachet special ce include: o legitimaţie suvenir, un cadou şi chiar posibilitatea de a întâlni câţiva dintre membrii echipei lui Sting.). Preţurile variază în funcţie de distanţa faţă de scenă. Puteţi consulta harta sălii pentru a afla mai mult detalii, aici.

Biletele pot fi achiziţionate online, de pe site-ul Eventim.ro sau fizic, din reţelele partenere: magazinele Orange, Vodafone, Germanos, librăriile Cărtureşti, Humanitas şi Diverta, magazinele Carrefour şi benzinăriile OMV.

Sting - I Can't Stop Thinking About You

LYTE video

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here