Cele mai frumoase statusuri de fericire pentru Facebook, Instagram si alte rețele sociale

0
8572
statusuri de fericire

Vrei să le spui prietenilor de pe rețelele sociale cat de fericit esti? Sau vrei sa imparti cu ei ce inseamna pentru tine această stare pe care ne-o dorim cu toții? Trăiești o perioadă de mulțumire sufletească deplină și vrei să postezi pe Facebook cât de norocos te simți? Avem pentru tine peste 60 de statusuri de fericire care sa te ajute sa exprimi ceea ce simti și gândești. Sunt fie statusuri de fericire scurte, statusuri de viata fericita sau posibile postări despre momentele de fericire maxima.

Statusuri de fericire

Toți ne dorim să fim mulțumiți și satisfăcuți de viața pe care o trăim. Să facem numai ce ne place și să ne bucurăm de fiecare minut al vieții. Nu ne iese mereu și câteodată avem nevoie de o perspectivă nouă asupra lucrurilor. Hai să le amintim prietenilor de pe Facebook sau Instagram cum pot fi mai fericiți. Împărtășește-le câteva statusuri frumoase despre fericire din cele de mai jos. Dă-le un impuls de optimism și încredere în ei! Îți vor fi recunoscători și îți vor aprecia statusul cu siguranță.

1. Zâmbește, ziua asta te iubește!

statusuri de fericire scurte2. Cât de simplă e fericirea: un pahar de vin, o mâncare bună, sunetul mării. Nimic mai mult.

3. Nu exista fericire mai mare decat sa iubesti si sa fii iubit.

4. Fericirea e reală numai atunci când o împărțim cu ceilalți.

5. Între a fi fericit și a avea dreptate, aș alege de fiecare dată fericirea.

6. Câteodată e bine să ne oprim puțin din căutările noastre și pur și simplu să fim fericiți.

7. Haideți să zâmbim mai mult. Zâmbetul nostru ne va face mai fericiți pe noi, dar și pe cei din jurul nostru.

8. Nu aștepta permisiunea celorlalți ca să fii fericit. Suntem responsabili pentru propria fericire.

9. Fetele fericite sunt cele mai dragute. 🙂

statusuri de fericire10. Fericirea e acolo unde o găsim și foarte rar acolo unde o căutăm.

11. Fericirea nu poate fi cumpărată, dar mai bine plâng într-un Jaguar, decât în autobuz… 🙂

Fii scurt și la obiect, alege din statusuri de fericire scurte

Bucuria vine de multe ori din lucruri mici: un film bun și haios, o plimbare prin parc, o îmbrățisare sau un sărut. E important să ne amintim mereu să apreciem aceste gesturi și bucurii mici. Mulți psihologi spun că de fapt asta e fericirea. O colecție de mici momente fericite. De aceea e important să nu lăsăm stările proaste, graba vieții cotidiene și alergătura constantă după diverse poziții, bani, etc să ne facă să uităm de micile bucurii. Să trăim la maximum fiecare moment și fiecare lucru bun care ni se întâmplă. De aceea am ales mai multe statusuri scurte despre fericire cu care poți să le amintești amicilor și cunoscuților din social media să aprecieze ce le oferă bucurie și îi umple de satisfacție totală.

12. Viața e prea scurtă ca să fim nefericiți.

13. Una dintre cheile fericirii e o memorie proastă. 🙂

statusuri de fericire scurte14. Căutarea fericii e una dintre sursele nefericirii.

15. Fericirea e o atitudine.

16. Dacă vrei să fii fericit, pur și simplu fii fericit.

17. Fericirea e prea prețioasă ca s-o ținem numai pentru noi. Împarte-o cu cei dragi!

Postează un status de viata fericita

O viață fericită și împlinită e idealul tuturor. Nu am auzit pe nimeni niciodată să spună că vrea să fie trist. 🙂 Toți ne-o dorim și suntem dispuși să facem cât mai multe ca să trăim mulțumiți și împăcați cu noi înșine. Hai să le sharuim și celor de pe Facebook și Instagram ce am învățat până acum despre fericire. Ce ne-a învățat experiența de viață, ce ne-au învățat cărțile preferate sau cei apropiați. Iată mai jos câteva statusuri despre viata fericită.

18. Atata timp cat esti fericit, altceva nu mai conteaza.

19. Sa fii fericit inseamna sa nu te mai gandesti cum ar fi trebuit sa arate viata ta, ci sa te bucuri de ea așa cum este.

20. Viața nu constă în bogății, să fii popular sau să fii perfect. Ci să fii tu însuți, să fii modest și bun cu ceilalți.

21. Fericiti sunt cei care își trăiesc viața și sunt recunoscători pentru micile bucurii ale vieții.

22. Cand iubesti ceea ce ai inseamna că nu mai ai nevoie de nimic altceva in plus.

23. Fericirea nu e departe de cei recunoscători pentru ceea ce au și cei împăcați cu ceea ce sunt.

24. Dacă ne-am opri din căutarea fericirii pentru câteva momente, ne-am distra destul de bine.

25. E așa de greu să fim fericiți pentru că mereu avem impresia că trecutul a fost mai bun, prezentul e mai rău și viitorul mai incert.

26. Secretul fericii este acceptarea a ceea ce ești în viață, trăind la maxim fiecare zi care îți este dată.

27. Fericirea vine în valuri. Ne va găsi cu siguranță din nou.

28. Fericirea e o alegere, nu un rezultat. Nimic nu ne va face cu adevărat fericiți, până când nu alegem să fim fericiți.

Să ne concentrăm pe dezvoltarea și creșterea noastră și mai puțin pe a fi perfecți!

Fă-ți întotdeauna timp pentru tine, pentru ceea ce îți face sufletul să fie fericit. – poate fi un status inspirat pentru o fotografie de călătorie sau care arată o experiență frumoasă: un spectacol de teatru, un concert, o plimbare în natură etc.

29. Sunt atât de multe motive minunate ca să fim fericiți!! – poate fi un status despre fericirea de a lua cafeaua cu prietenii, de a bea o cafea liniștit în oraș, etc. Mici stări de fericire care de fapt ajung să se însumeze într-o stare de fericire deplină.

30. Să facem în așa fel încât fericirea să fie o prioritate pentru noi și să fim răbdători cu noi înșine în timp ce ne adaptăm acestei noi ordini a priorităților. – poate fi un status inspirat despre fericirea de a fi în natură din nou sau de a practica un hobby de mult timp uitat. Postează o fotografie cu tine cu familia, în timp ce vă bucurați fiecare de prezența celorlalți pe îndelete, nu pe fugă.

31. Întotdeauna ma gândesc la un lucru pentru care sunt recunoscător atunci când mă trezesc dimineața. Și încă unul atunci când merg la culcare. Și în felul ăsta apreciez ceea ce am și sunt mai fericit.

32. O inimă recunoscătoare este un magnet pentru miracole.

33. Întotdeauna avem opțiunea să fim fericiți, să acceptăm dificultățile și să creștem prin depășirea lor și să rămânem pozitivi!

34. Nu trebuie să înțelegi acel lucru care te face fericit, atâta timp cât te face fericit. 🙂

35. Un status despre fericire atunci când se întâmplă ceva în jurul tău care te poate scoate din această stare: Dacă nu te bucuri de zăpadă, vei avea mai puțină fericire în viața ta, dar la fel de multă zăpadă. 🙂

36. Una dintre cele mai importante lecții învățate de mine: hai să fim bucuroși de călătoria noastră care se numește viață!

37. Hai să nu mai vorbim despre ce ne seacă de bucurie! Să vorbim despre ce ne face fericiți! Să vorbim mereu despre problemele noastre este una dintre cele mai mari dependențe ale noastre.

S-ar putea să-ți placă și TOP 100 Statusuri frumoase de viață pentru gândurile și sentimentele tale

Alege cel mai bun status de familie fericita

Unele dintre cele mai frumoase momente le trăim împreună cu familia noastră. Fie că vorbim despre părinții și frații noștri, fie că vorbim despre familia pe care ne-o creăm apoi singuri: soțul sau soția și copiii. Bucuria și fericirea ne umplu sufletul până la refuz atunci când suntem împreună cu cei dragi. Atunci când vrei să spui și celorlalți ce simți în astfel de momente, posteaza statusuri despre familie și fericire pe rețelele de socializare.

38. Familia este acel loc unde suntem fericiți și liniștiți. Unde ne găsim o stare de mulțumire sufletească intensă și deplină. Este un loc unde iubim și suntem iubiți.

39. Familia – mult zgomot, puțină nebunie și muuultă dragoste. 🙂

40. Dragostea este ceea ce definește o familie fericită.

41. Familia – s-ar putea să nu avem tot ce ne dorim, dar împreună suntem totul.

42. Să nu ne educăm copiii să fie bogați. Să îi educăm să fie fericiți, în așa fel încât să cunoaștem valoarea adevărată a lucrurilor, nu prețul lor.

43. Familia este buricul vieții și cheia fericirii. 🙂

44. Nu contează cât de mare este casa în care trăim, ci cât de fericiți suntem în ea.

45. Cea mai frumoasă moștenire pe care o putem lăsa copiiilor noștri constă în amintiri minunate și fericite.

46. Ce poate fi mai frumos decât să ne pregătim de o călătorie împreună, toți ai familiei? 🙂 – o postare cu soțul/soția și copiii la plecarea în vacanță împreună 🙂

47. Nu există bărbați sau femei perfecte. Găsește pe acel cineva care face totul ca să te facă fericită(ă) și care vrea să “crească” împreună cu tine.

48. Familia este acolo unde viața începe și dragostea nu se termină niciodată.

49. Iubirea familiei este cea mai mare binecuvântare a vieții!

Propuneri de statusuri despre fericire și iubire

Iubirea e sentimentul care ne dă aripi. Când iubim simțim că putem muta munții din loc. Simțim că toată lumea e a noastră. Suntem mai mult decât fericiți 🙂 Când dragostea ne conduce, avem fericirea la degetul mic 🙂 Deci să fim îndrăgostiți și fericiți! Și, să spunem tuturor ce minunat e să iubești din tot sufletul. Mai jos veți găsi statusuri despre iubire și cât de fericit(ă) te face faptul că iubești și știi că ești iubit la rându-ți.

50. Atunci când bucuria este un obicei, dragostea e un reflex…

51. Atunci când ajungi să fii fericit singur, toți vor să fie cu tine…

52. Relația pe care o avem cu noi înșine dă tonul tuturor celorlalte relații pe care le vom avea în viață.

53. Datorită ei/lui trăiesc sentimente despre care citim doar în romane…

54. Eu zic să ne îndrăgostim de procesul prin care devenim cea mai bună versiune a noastră.

55. Iubesc modul în care are grijă de mine. Cum încearcă să fie un om mai bun. Chiar și în zilele în care eu nu reușesc să fie o versiune mai bună a mea.

56. Imaginează-ți! Să găsești pe cineva care să vrea să te cunoască pentru a te înțelege mai bine și a ști astfel cum să te iubească mai bine… 🙂

57. Mă face mai fericită decât orice altceva!

Citește și articolul Statusuri de iubire – ca să-i spui cât de mult înseamnă pentru tine.

Statusuri de fericire maxima

Am reușit să luăm un examen important. Ați fost promovați. Sau ați câștigat un client nou. În asemenea momente simțim cum dăm pe afară de cât de mulțumiți suntem de noi înșine :). Totul merge cum ne dorim și nimic nu ne stă în cale. Iată câteva propuneri de statusuri care descriu astfel de stări de maximă fericire.

58. Am doar doua tipuri de zile: fericite si super fericite.

59. Fericirea adevărată nu costă mult, și cu toate astea cât de scump plătim imitațiile ei!

60. Nu am nimic altceva de făcut astăzi decât să zâmbesc.

61. Haideți să zâmbim mai mult. Zâmbetul nostru ne va face mai fericiți pe noi, dar și pe cei din jurul nostru.

62. Copiii sunt fericiți pentru că nu au o listă cu toate lucrurile care ar putea să meargă prost.

63. Când îți pierzi zâmbetul, înseamnă că te-ai pierdut în haosul vieții. Zâmbește!

64. Adevărata fericire o găsești atunci când după multe căutări găsești cu adevărat scopul tău aici, pe Pământ. Și după ce îl găsești tot ceea ce faci este pentru a-ți atinge acest scop.

65. Fericirea nu e o destinație îndepărtată la care ajungem la un moment dat. Ci este o cale pe care o parcurgem zi de zi!

66. Suntem liberi, avem cărți, flori și luna, cum să nu fim fericiti? – Oscar Wilde

67. Când alegem să fim fericiți, ne simțim bine și când ne simțim bine, facem fapte bune. Când facem fapte bune, amintim și celorlalți cum e să fie fericiți și s-ar putea să îi inspire și pe ei să facă la fel ca noi. 🙂

statusuri de fericire maxima

Citește si citate despre fericire si citate celebre despre viata, fericire si succes.

Citește și articolul Statusuri de iubire – ca să-i spui cât de mult înseamnă pentru tine.

Inspiră-te și din articolul 60 statusuri noi – numai bune de postat pe Facebook si Instagram

S-ar putea să-ți placă și TOP 100 Statusuri frumoase de viață pentru gândurile și sentimentele tale

Citește și Pasi simpli ca sa fii fericit in fiecare zi

Dar și Fericirea inainte de succes

Citate celebre despre viata, fericire, succes și lucrurile care contează cu adevărat

Citate despre fericire care te binedispun instant

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here