Romane erotice cu dinozauri – Noul Fifty Shades of Grey

0
760

 

Îți plac dinozaurii? Nu-i așa că au niște mușchi impunători? Recunoaște că ai vrea să-i mângâi. Poate vrei să te mângâie și ei înapoi? Să puneți o muzică suavă, un pahar de vin roșu, câteva lumânări într-un colț al camerei, un pat moale, o gheară rece și dură pe pielea voastră fierbinte și moale. Dacă simți ceva în panataloni, ești un ciudat/ă! Dar continuă să citești, articolul ăsta este pentru tine.

 

Undeva în îndepărtata Americă cineva s-a gândit la gusturile tale sexuale preistorice și a scris o serie de cărți ce inaugurează următoarea modă în literatura erotică: Dinosaur Beast Erotica!

 

 

 

Scriitoarea Christie Sims are multe fantezii, ce mai includ, pe lângă dinozauri, și demoni, grifoni, centauri, orci, vârcolaci. Oricine cu o imaginație bogată, dar în mod special jucătorii de World of Warcraft, consumatorii de Game of Thrones sau Harry Potter, și să nu uităm recitatorii de incantanții satanice, pot vizita pagina de Amazon a doamnei cu încredere. Este destulă acțiune acolo cât să vă țină ochii în Kindle la metrou săptămâni de-acum încolo. Uitați de Fifty Shades of Grey, Mating with the Raptor este viitorul!

 

Via geekologie.com 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here