Recomandarile weekend-ului 16-18 noiembrie

0
879

Evenimentul acestui weekend este spectacolul de dans contemporan venit din Statele Unite al trupei Alonzo King Lines Ballet, unul din puținele spectacole de această calitate  pe care ai ocazia să le vezi în București într-un an.

 

Filmul aduce și în acest weekend festivaluri dedicate. În această seară poți vedea ultimele proiecții ale Zilelor Filmului Irlandez, continuă festivalul documentarului românesc docuArt Fest, iar pentru copii, adolescenți, dar nu numai,  începe azi festivalul internațional de film KINOdiseea.

 

Premierele de film nu sunt spectaculoase nici ca număr, nici ca titluri. Dacă ești nostalgic, ai ocazia să vezi la cinema simpaticul Finding Nemo. Animația laureată cu Oscar revine după 9 ani de la premieră pentru a se lansa în varianta 3D, iar Paul Negoescu intră în cinematografe cu lungmetrajul său de debut, O lună în Thailanda.

 

Trecând la teatru, îți recomandăm avanpremiera spectacolului Obiceiuri necurate la Bulandra. La Teatrul Act se joacă în aceste zile American Buffalo și Fidelitate.

 

Festivalul de muzică Sonoro ne întreține pentru încă o săptămână, însă weekendul acesta îți rezervă ocazia de a lua la parte la ultimele spectacole ale Festivalului Viața e frumoasă 2012.  Îți recomandăm și un eveniment electro în acest weekend,  amestecul de nu-jazz și trip-hop al lui Yonderboi de la Atelierul de Producție.

 

Nu în ultimul rând, pentru o sesiune de shopping, te anunțăm că V for Vintage ajunge la cea de-a 9-a ediție în aceste zile și te așteaptă la Sala Dalles, promițând o atmosferă pariziană. 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here