Recomandari pentru weekendul 9-11 august 2013

0
785

În acest weekend are loc cel mai cool festival de muzică al verii: Summer Well 2013. Cool la propriu și la figurat pentru că are loc pe domeniul Știrbey, adică la răcoare și verdeață și pentru că atmosfera e mai faină decât la B'estfest (asta e, trebuia zis). Capetele de afiș în cele două zile de festival sunt trupele britanice The XX și Suede. Pe lângă acestea, vor concerta The Courteneers, The Vaccines, Everything  Everything sau Spector.

 

Dacă vrei însă să te răcorești weekendul acesta într-o sală de cinematograf, e bine de știut că va avea premiera filmul This is the End, cu Seth Rogen, Jonah Hill, James Franco, Paul Rudd și Jason Segel, într-o parodie după filmele apocaliptice și cu ceva din rețeta comediei The Hangover.

 

The Conjuring, cea de-a doua premieră a săptămânii, este un thriller cu Vera Farminga, Patrick Wilson și Lili Taylor și regizat de James Wan, cunoscut pentru seria horror Saw. Filmul, inspirat din fapte reale, urmărește un cuplu implicat în cercetarea evenimentelor paranormale.

 

Dacă vrei să vezi un film în aer liber, proiectul Caravana Metropolis din Parcul Tineretului îți aduce în fiecare seară de weekend, începând cu ora 21:30, o selecție a celor mai apreciate filme ale anului 2012. Din progamul acestei săptămâni fac parte The Hunt, Superstar și Dans la Maison.

 

Dacă vrei să încerci însă un spectacol de teatru, opțiunile nu sunt numeroase dar sunt interesante: vineri de la ora 19:30 se va juca, la Teatrul Act, spectacolul Dumnezeul de a doua zi cu Vlad Zamfirescu și Mirela Oprișor, iar la Godot Café Teatru, de la ora 22:00 se joacă Bullets Over Lipscani, o piesă ce are la bază un text scris de Woody Allen, fiind o satiră a intelectualului contemporan.

 

Trecând la expoziții, dacă vrei să îți îmbogățești cunoștințele istorice, la Muzeul Municipiului București – Palatul Șuțu, este deschisă expoziția Cultura Cucuteni, valori regăsite ale preistoriei europene, ce cuprinde peste 100 de vase, statuete și obiecte de mobilier aparținând străvechiului complex cultural Cucuteni-Tripole.

 

De asemenea, până pe 18 august ești invitat în Centrul Vechi, pe strada Căldărari la Târgul de Carte, Arte si Tradiții, unde vei găsi numerose produse handmade, antichități, accesorii vintage, produse tradiționale românești, cărți, decorațiuni unicat și multe alte obiecte.       

SHARE
Articolul precedentThe Conjuring – Exorcizarea Poltergeistului
Următorul articolRosewater
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here