Recomandari pentru weekendul 2-4 august

0
829

Se pare că evenimentele au intrat și ele în vacanță, însă chiar și cei care încă mai rătăcesc prin București vor găsi câteva evenimente interesante de petrecere a timpului liber. Așadar, după Rock the City și Sting, Joe Cocker își anunță weekendul acesta prezența pe una din scenele din București. Concertul va avea loc duminică la Sala Palatului.

Premiera cinematografică a weekendului este filmul de acțiune Red 2 cu Bruce Willis, John Malkovich, Anthony Hopkins și Mary-Louise Parker. Grupul de foști agenți CIA se reunește pentru a localiza un dispozitiv nuclear portabil dispărut.

Tot pentru iubitorii de film este bine de știut că în Parcul Tineretului se desfășoară în continuare Caravana Metropolis, ce îți aduce cele mai bune filme ale anului 2012. Programul acestui sfârșit de săptămână cuprinde filmele Twice Born, The Hunt și A Royal Affair, care vor rula începând cu ora 21:30.

O altă modalitate de a-ți petrece serile de weekend o reprezintă Poiana Urbana, ce se desfășoară în Piața Universității, unde au loc concerte sau proiecții de filme.

De asemnea, expoziția GOOD GIRLS – Memorie, dorință, putere de la Muzeul National de Artă Contemporană și expoziția Publicitate și Design la începutul secolului XX, care cuprinde creații ale artistului Lucian Bernhard,  de la Muzeul Național de Artă al României, pot fi vizitate în continuare până la sfârșitul lunii septembrie.

Nu uita nici de expoziția The Human Body de la Muzeul Antipa, pentru că acest weekend este ultimul în care aceasta mai poate fi vizitată.

Iar dacă vrei să descoperi o parte din istoria Bucureștiului ești invitat să participi la traseul cultural Cu bastonul prin București, sâmbătă de la ora 11:00 și duminică de la ora 18:00. Punctul de plecare este Cercul Militar Național.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here