Recomandari pentru weekendul 12 – 14 aprilie

0
658

Weekend-ul se anunță cu vreme frumoasă, în special în prima parte. De aceea îți sugerăm să încerci un târg în aer liber și o plimbare până la terasa Muzeului Național de Artă Contemporană – mai ales că vei avea ce vedea și în muzeu: în această săptămână a avut loc un vernisaj foarte promițător. Găsești toate detaliile mai jos. Dar nu trebuie uitate nici premierele de film și foarte multele spectacole de teatru – mai sunt deja doar două luni și jumătate până la încheierea stagiunii.

 

Premierele de film ale săptămânii încep cu mult-așteptatul Beasts of the Southern Wild, filmul care a stabilit recordul celei mai tinere actrițe nominalizate la premiul Oscar  – micuța Quvenzhané Wallis de numai 9 ani.

 

Tot în acest weekend vin în cinematografe un film SF cu Tom Cruise, Morgan Freeman și Olga Kurylenko – Oblivion și o comedie cu Paul Rudd și Tina FeyAdmission. Dacă nu ai ajuns încă la proiecțiile din cadrul Festivalului Internațional de Film NexT, o poți face până duminică inclusiv.

 

Dacă te îndrepți spre teatru, e bine să știi că la cafeneaua Godot poți alege între Forma lucrurilorFă-mi loc sau Marea iubire a lui Sebastian. Teatrul Odeon te invită la Ascensiunea lui Arturo Ui poate fi oprită, iar la Bulandra poți merge la Ivanov, în regia lui Andrei Șerban, sau la comedia Obiceiuri necurate.

 

La Teatrul Național se joacă Fata din curcubeu și spectacolul Toți fiii mei, cu Victor Rebengiuc în rol principal. Iar dacă nu ai văzut până acum Țarul Ivan își schimbă meseria, un spectacol adaptat după o piesă semnată Mihail Bulgakov, ai din nou ocazia în aceste zile.

 

Dacă faci un drum până la MNAC, vei putea vizita atât noua expoziție semnată Mircea Cantor, cât și pe cea dedicată artei lettriste. The Human Body continuă la Muzeul AntipaÎntre Est și Vest la MNAR, iar MTR-ul îți prezintă Războiul împotriva țărănimii. Anii colectivizării (1949-1962).

 

Încheiem cu două recomandări de târguri la ceainăria Serendipity are loc ediția din aprilie a Yard Sale, iar Sala Dalles găzduiește cea de a zecea ediție a târgului V for Vintage.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here