Recomandari pentru weekend-ul 5-7 aprilie

0
880

Dacă mergi la film săptămâna asta, nu uita să prinzi proiecțiile desfășurate în cadrul Festivalului Internațional de Film Cinepolitica sau avanpremiera filmului Beasts of the Southern Wild, care te așteaptă la Digiplex în cadrul Festivalului de Film DaKINO.

 

Premierele oficiale ale săptămânii ne aduc două filme de acțiune:  Spring Breakers te duce într-o călătorie prin lumea interlopă alături de patru adolescente plictisite de viața de student, în timp ce, în Olympus Has Fallen, Casa Albă devine ținta unui atac terorist.

 

Dacă vrei să mergi la teatru în weekend, la Teatrul Metropolis se joacă în fiecare zi a weekend-ului premiera Bădăranii, o commedia dell'arte.

 

În sfârșit a venit momentul Galei Premiilor de Jazz, la care ești invitat duminică la Hard Rock Cafe. Dacă vrei să asculți muzică bună și să cunoști personalitățile jazz-ului românesc, duminică va fi o ocazie bună.

 

Dintre expozițiile pe care le poți vizita în aceste zile, îți recomandăm expoziția de artă lettristă de la MNAC, picturile ruse care te așteaptă în continuare la MNARÎntre Est și Vest, bineînțeles The Human Body ce continuă la Muzeul Antipa,  iar imediat lângă, poți trece și pe la MTR, unde este deschisă expoziția Războiul împotriva Țărănimii. Anii colectivizării (1949-1962).

 

Iar dacă nici una din variantele de până acum nu îți surâd, sau poate în completarea lor, poți merge la un eveniment dedicat pisicilor – Expoziția Internațională Felină Sofisticat.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here