Recomandari pentru un weekend prelungit

0
612

Ne așteaptă încă un weekend eclectic de evenimente. Avem multe concerte în acest weekend, dar și spectacole de teatru, multe filme și târguri de Crăciun, dar și de fashion. Titlul "evenimentul weekendului" și-l dispută două concerte foarte diferite: muzica electro îmbogățită de vocea foarte soulful a lui  Jamie Woon pe 30 noiembrie și Maratonul de recitaluri, la care vor participa pianiști internaționali excepționali pe 2 decembrie, în memoria celui mai talentat pianist român, Dinu Lipatti.

 

Pe lângă filmele care au avut deja premiera în weekend-urile trecute, de vineri poți vedea un film ciudat dar apreciat de critică – Alps, premiat pentru scenariu la Festivalul de la Veneția în 2011. Alps va avea o difuzare restrânsă în cinematografe, rulând doar la cinematograful de la MȚR.  Premierele de cinematograf de mall sunt  thriller-ul Red Lights, cu Robert de Niro și Sigourney Weaver și dramo-comedia belgiană Hasta la Vista și animația pentru copii Rise of the Guardians.

Dacă preferi să stai acasă de 1 decembrie, HBO ți-a pregătit o seară de filme exclusiv românești.

 

Celor mici le este dedicată în acest weekend nu doar premiera Rise of the Guardians, ci și ultimele zile din cadrul Festivalului Internațional al Teatrului de Animație, care se încheie în sâmbătă.

 

În aceeași măsură pentru copii și adulți, la Odeon se joacă Micul Prinț. Tot aici, are loc premiera C.F.R. – Cometa, Copilul și Cățelul, după Caragiale, în regia lui Alexandru Dabija.  

 

Revenind la muzică, vineri ai la Sala Radio un concert Brahms-Ceaikovski cu pianista Dana Borșan, sub bagheta lui Tiberiu Soare, sâmbătă ai la The Light Cinema transmisiunea live de la Metropolitan Opera New York a spectacolului de operă Clemența lui Titus de Mozart.

 

Trecem spre categoria "cadouri și pregătiri de sărbători" cu expoziția de obiecte decorative de la Galerie nou9, AwesomeFOLKContinuăm cu oferta pentru amatorii de fashion la Extravaganza Fashion Fair, căreia i se adaugă  Târgul de Sfântul Nicolae de la MȚR.

SHARE
Articolul precedentRed Lights
Următorul articolHasta la Vista/Come As You Are
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here