ParaNorman


Premiera: 05 October 2012
0
825

Produs de scenaristii Coraline, filmul de animatie ParaNorman are premiera oficiala pe data de 5 octombrie, fiind totodata primul lungmetraj cu care debuteaza editia din 2012 a Festivalului International de Film de Animatie Anim'est.

Proiectia va avea loc in cadrul ceremoniei de deschidere a Festivalului, desfasurata incepand cu orele 19:00, la Cinema Patria.

Norman Babcock este un baietel cu o abilitate care il distinge de ceilalti copii de varsta lui – poate vedea si vorbi cu spiritele de pe lumea cealalta. Nimeni nu ii crede, insa, povestile in afara prietenului sau Neil.

Norman va fi surprins sa afle ca este singurul capabil sa salveze orasul Blithe Hollow de furtuna magica iscata de o vrajitoare, care urmeaza sa trezeasca la viata toti „ocupantii” cimitirelor. Cu toate ca sinopsis-ul nu o transmite, povestea lui Norman evolueaza intr-o directie neasteptat de profunda.

Printre talentele vocale de care beneficiaza filmul se afla John Goodman, Casey Affleck (Gone Baby GoneThe Assassination of Jesse James…), Anna Kendrick (Up in the Air, 50/50, Scott Pilgrim vs. the World) sau Christopher Mintz-Plasse (roluri secundare in SuperbadKick-Ass).

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here