On the Milky Road – Emir Kusturica revine printr-un nou film, cu Monica Bellucci in rolul principal

0
1672

Premiera: 15 September 2017

Dacă ţi-a fost dor de un film regizat de Kusturica, ai un motiv de bucurie după ce trece vara. Pe 15 septembrie 2017, patosul balcanic, iubirile răsunătoare în vreme de război şi o frumoasă meridională interpretată de Monica Bellucci vor ajunge şi în cinematografele din România, odată cu premiera noului film al regizorului -- On the Milky Road.

Scenariul filmului pare desprins din povestea de iubire arhetipală dintr-un sat balcanic, publicată de Kusturica în volumul Străin în căsnicie. Detaliile poveştii de iubire din film: lăptarul Kosta (interpretat chiar de Kusturica), aşteptat în fiecare de zi de soldaţi, dar şi de o frumoasă localnică, se îndrăgosteşte nebuneşte de Nevesta, (Monica Bellucci), o fugară din Italia, ce dă peste cap liniştea bărbaţilor din aşezarea acestuia. Cei doi amorezi vor trece printr-o serie de peripeţii funambuleşti, memorabile şi tragicomice, aşa cum vezi în aproape toate filmele regizorului.

On the Milky Road promite o incursiune în universul satului balcanic printr-un amestec de pitoresc, istorie şi realism magic. Rivalităţile, pericolele, umorul, patimile şi personajele secundare expresive vor întreţine farmecul şi dramele unei lumi greu încercate. Filmul a concurat pentru Leul de Aur, în cadrul ediţiei din 2016 a Festivalului de Film de la Veneţia.

On the Milky Road - Trailer (English-subtitled)

LYTE video

 

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here