Netflix ieftinește abonamentul în România

0
1357
netflix ieftineste abonamentul

​Netflix a dezvăluit luni, 13 februarie 2023, în exclusivitate pentru HotNews.ro că va ieftini abonamentul său de bază pentru clienții din România ai serviciului de streaming.

Astfel, prețul abonamentului de bază (basic) al Netflix pentru România va fi redus de la 7,99 euro la 4,99 euro începând de luni, 13 februarie.

Conform HotNews, cei care își vor face abonament îl vor face la noul preț, în timp ce clienții existenți ai platformei de streaming vor vedea modificarea în săptămânile următoare. Momentul exact va depinde de ciclul de facturare al fiecărui abonat.

Ce oferă abonamentul de bază al Netflix ce costă 4,99 euro în România

Clienții cu pachetul „basic” pot urmări toate filmele și serialele Netflix pe un singur dispozitiv la rezoluție HD. Spre deosebire de alte piețe, în România pachetul basic nu include reclame.

Pachetele Netflix standard și premium

Hotnews.ro mai informează faptul că prețul pentru celelalte două tipuri de abonamente ale Netflix, cel standard și premium, va rămâne neschimbat, urmând să fie în continuare 9,99 euro, respectiv 11,99 euro pe lună.

Pachetul standard permite urmărirea producțiilor Netflix pe două dispozitive concomitent la rezoluție Full HD, în timp ce cel premium oferă posibilitatea urmăririi filmelor și serialelor pe 4 dispozitive în același timp, mergând până la o rezoluție Ultra HD.
Vezi și

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here