100 Mesaje motivationale excelente pentru a crește încrederea și curajul

0
12213
mesaje motivationale excelente

Atunci când cineva din jurul tău are nevoie de cuvinte de încurajare, trimite-i unul sau mai multe astfel de mesaje motivationale. Susține-l cu o vorbă bună, pentru că vorbele spuse din inimă pot face minuni. Toți avem nevoie din când în când de mesaje motivationale care să ne ajute să mergem mai departe și prin care să simțim susținerea celorlalti. Să simțim că familia și prietenii noștri au încredere în noi și în drumul pe care l-am ales.

Iată așadar nenumărate variante foarte expresive și convingătoare de mesaje motivationale cu care să îi dai un boost de încredere și de motivație de a merge mai departe. Vei găsi așezate pe categorii mesaje motivationale pentru copii, mesaje de încurajare în engleză, mesaje motivationale scurte, mesaje inspirationale și multe altele.

1. Nu există lift care să te ducă la succes, trebuie să folosești scările. – spunea un speaker motivațional american, Zig Ziglar. Nu renunța la visul tău, mergi mai departe și fă tot posibilul să-ți atingi obiectivele. Pentru că știu că își dorești asta foarte mult și muncești mult ca să ai succes în ce ți-ai propus.

2. Rămâi motivat, ceea ce îți dorești nu se va întâmpla peste noapte!Știu că fix în acest moment nu te simți motivat 100%. Există și astfel de momente, dar e important să nu renunți la obiectivele tale. 🙂 Și mâine e o nouă zi!

3. Cea mai frumoasă priveliște vine după cel mai dificil urcuș.Știu că e greu, dar răsplata va fi pe măsura efortului depus. Nu renunța chiar acum! Ai tras foarte mult ca să ajungi până aici și cu siguranță va merita rezultatul final. Mai ai puțin, mergi mai departe, nu da înapoi! Ești extraordinar(ă) și te admir pentru ceea ce ai reușit până acum.

4. Luptă-te să progresezi, nu să atingi perfecțiunea. Fă un pas mic spre visul tău și astăzi! Nu-ți propune marea cu sarea, ia-o pas cu pas și vei reuși! Te iubesc, te susțin și am încredere totală în tine!

5. Să fii disciplinat înseamnă să alegi între ceea ce vrei acum și ceea ce îți dorești cel mai mult. – Abraham Lincoln Alege cu înțelepciune, pentru că fiecare zi și fiecare pas contează!

6. Un învingător e un visător care nu a renunțat niciodată la visul lui. – a spus Nelson Mandela. Fostul președinte al Africii de Sud, Nelson Mandela, a crezut în visul lui și pentru el a stat la închisoare 27 de ani! Așa că trebuie să știe despre ce vorbește când spune că un învingător e un visător care nu renunță niciodată. Mergi mai departe, dragul meu/draga mea, și vei reuși!

7. Te-ai născut ca să fii un învingător, dar pentru asta trebuie să-ți planifici să câștigi, să te pregătești să câștigi și să te aștepți să câștigi. – Zig Ziglar

8. Cea mai mare victorie în viață nu este să nu ai niciodată un eșec. Ci să te ridici de fiecare dată când dai greș. – Nelson Mandela Mergi mai departe, nu renunța!

9. Nu lăsa pe nimeni să-ți spună ce poți sau nu poți să reușești. Fă ce vrei să faci și fii cine vrei să fii! – Emma Watson, actriță

10. Când totul pare că e împotriva ta, amintește-ți că avioanele decolează întotdeauna împotriva vântului. – Henry Ford Asta e o vorbă foarte înțeleaptă spusă de unul dintre cei mai tari antreprenori ai tuturor timpurilor, cel care a creat compania de autoturisme Ford.

Cu siguranță toți antreprenorii și toți cei care au reușit ceva în viața au trecut prin acest sentiment că nimic nu le iese, că totul e în zadar, că nu se leagă lucrurile așa cum și-ar fi dorit. Dar au continuat, au perseverat și până la urmă tot efortul și toată consecvența a meritat. Nu uita de asta și nu renunța niciodată la visul și obiectivele tale. Keep pushing!

11. Să nu te îngrijoreze niciodată distanța dintre visele tale și realitate. Dacă poți să visezi acel lucru, poți și să-l și realizezi apoi. – Belva Davis


12. Cei care evită eșecul, evită și succesul. Vorba asta a spus-o un autor american specialist în motivație și educație financiară, Robert Kiyosaki. Să nu-ți fie frică c-o să greșești sau că te vei lovi de neîmpliniri și eșecuri. Fără ele nu există nici realizări. Doar cei care încearcă vor reuși, de multe ori după multe nereușite.

13. Eșecul nu e opusul succesului, e parte a succesului. – Arianna Huffington Nu există succes fără eșec. Asta o spun toți cei care au reușit ceva în viață. Marii antreprenori, marii scriitori, marile personalități. Succesul și eșecul sunt ca fețele aceleiași monede. Vin la pachet. E foarte rar să reușești din prima, fără să te lovești de obstacole care să-ți pună dificultăți și fără greșeli.

14. Unii oameni visează la cum arată succesul, în timp ce alții se trezesc în fiecare dimineață și fac să se întâmple acest succes. – Wayne Huizenga Mulți dintre noi doar visează la ce vor să realizeze: să aibă propria afacere, să lucreze pe cont propriu, să devină un mare jucător de fotbal etc. Dar nu e suficient. Trebuie să muncești zi de zi și să pornești la drum în fiecare dimineață pentru a te apropria și mai mult de visul tău. Mult succes, am mare încredere în tine că vei reuși!

15. Marile realizări nu se nasc din zona de confort. Ieși din zona de confort dacă vrei să reușești ceea ce îți dorești. Încearcă lucruri noi, nu sta pe loc, chiar dacă e comod așa. Pune-te în situații inconfortabile, pentru că numai așa vei crește și vei deveni ceea ce îți dorești.

16. Succesul nu se întâmplă peste noapte. Succesul se întâmplă atunci când în fiecare zi devii mai bun la ceea ce faci față de ziua precedentă. Totul se adaugă. – Dwayne Johnson

17. Râul taie prin rocă nu pentru că este puternic, ci datorită perseverenței. Știu că ai vrea să renunți, că simți că ai dat tot ce ai avut mai bun în tine și că mai mult de atât nu poți. Că ai muncit mult ca să faci ce ți-ai propus și că ai fost dezamăgit de rezultate. Știu că acum crezi că nu ai puterea și încrederea în tine de care ai nevoie pentru a reuși. Dar mai mult decât această putere e nevoie să mergi pur și simplu înainte, așa cum facem pas după pas. Fă încă un pas și încă un pas și nu te gândi să renunți. Fii perseverent și nu te gândi la nimic altceva.

18. Disciplina e puntea care face legătura dintre scopuri și atingerea lor. – Jim Rohn Nu am suficiente cuvinte ca să subliniez importanța disciplinei. Disciplină, disciplină și iar disciplină. Așa cum repetiția e mama învățăturii, disciplina e mama succesului. Go for it!

mesaje motivationale19. Întreabă-te dacă ce faci azi te duce mai aproape de unde vrei să fii mâine. Rămâi concentrat pe ceea ce dorești să realizezi. Nu uita niciodată obiectivul final și fă un pas în fiecare zi ca să te apropii și mai mult de el! Am încredere în tine că vei reuși!

20. Toți avem o chemare. Și job-ul nostru real în viață este să ne dăm seama cât mai repede care e această chemare. Să înțelegi cine ai fost menit să fii și să începi să onorezi această chemare pe cât de bine poți. – Oprah Winfrey

21. Pune-ți inima, mintea și sufletul chiar și în cele mai mici lucruri pe care le faci. Ăsta e secretul succesului. – Swami Sivananda Dacă faci lucrurile cu pasiune, vei reuși. Și știu că tu faci asta, ești pasionat de ceea ce faci și asta contează enorm! Îți țin pumnii să reușești cât mai repede ce ți-ai propus.

22. Să crești e dificil. Schimbarea poate fi dureroasă. Dar nimic nu e mai dureros decât să rămâi blocat într-un loc/proiect/job în care nu te regăsești. Te susțin 100% în ce vrei să faci, e alegerea cea mai bună pentru tine. Fă ceea ce îți place și te dezvoltă personal și profesional, ce te ajută să crești ca om și profesionist.

23. Nu lăsa niciodată așteptarea să devină un obicei. Trăiește-ți visele și asumă-ți riscuri. Viața se întâmplă chiar acum!

24. Dacă îți dorești ceva ce n-ai avut niciodată, trebuie să fii dispus să faci ceva ce nu ai mai făcut niciodată. – Thomas Jefferson, fost președinte american. Nu poți obține rezultate pe care nu le-ai mai avut până acum, dacă faci aceleași lucruri. Încearcă lucruri noi, eu te susțin și am încredere în tine. Nu te blaza, nu rămâi în zona de confort.

25. Nu renunța, nu lua nimic personal și nu accepta nu ca răspuns. – Sophia Amoruso Mergi mai departe, te susțin 100%!

26. Succesul nu e un accident. E multă muncă. Dar și perseverență, învățare, studiu, sacrificiu, dar mai ales dragoste pentru ceea ce faci sau înveți să faci. – Pele, unul dintre cei mai mari fotbaliști ai tuturor timpurilor


27. Ziua de azi e o oportunitate să construiești ziua de mâine pe care o dorești. – Ken Poirot Nu pierde această zi, fă azi un pas mai aproape de obiectivul pe care vrei să îl atingi!

28. Pasiunea este energie. Simte puterea care vine din concentrarea asupra lucrurilor care te pasionează. – Oprah Winfrey Și canalizeaz-o spre obiectivul pe care vrei să-l realizezi.

 

Mesaje motivationale scurte

De multe ori nu e nevoie de mesaje foarte lungi, ci doar de o frază sau o propoziție scurtă, ca să îi creștem la loc nivelul de motivație prietenului sau membrului familiei. Iată câteva exemple de astfel de mesaje motivationale scurte, cu ajutorul căruia să îi spui lui sau ei cât de aproape e de obiectivul ales și că nu merită să renunțe fix acum. Ajută-l cu aceste mesaje motivationale pe cel căruie vrei să-i adrese gândurile tale să-și recapete încrederea în el însuși și curajul.

29. Unde te vei afla peste un an este reflecția a ceea ce alegi să faci chiar acum. Rămâi concentrat pe ceea ce contează!

30. Dacă ei îți spun că e imposibil înseamnă că e imposibil pentru ei, nu pentru tine. Ai încredere în tine și vei reuși! Eu cred în tine 100%!

31. Pierzi 100% din șansele pe care nu le folosești. – Wayne Gretzky Nu rata nicio șansă, nu lăsa să treacă nicio oportunitate pe lângă tine fără să o fructifici.

32. Nimic nu valoreaza mai mult decat ziua de astazi. – Goethe Folosește-o la maximl!

33. Orice realizare începe cu decizia de a încerca. – John F. Kennedy Încearcă, nu ai nimic de pierdut!

34. Nu aștepta. Momentul nu va fi niciodată total potrivit. – Mark Twain Ai încredere în tine și începe ce ți-ai propus! Eu am încredere în tine și cred că vei avea succes!

35. Nimic din ceea ce merită obținut nu se obține ușor. – Theodore Roosevelt Fii pregătit(ă) să încerci de mai multe ori și să te lupți până reușești! Dar cu atât mai dulce va fi reușita!

36. E posibil să fie nevoie să porți o bătălie de mai multe ori până o câștigi. – Margaret Thatcher Dar nu renunța, mergi înainte!

37. Cei mai mulți dintre cei care au ratat ce și-au propus nu și-au dat seama cât de aproape erau de succes când au renunțat. Ai încredere în tine și nu renunța când ești așa de aproape de reușită!

38. Dacă aștepți momentul potrivit, te întrec alții, care nu îl așteaptă. – Woody Allen Nu aștepta cel mai bun moment, pentru că nu va veni niciodată. Pur și simplu începe și ține-te de scopul tău!


39. Dacă oportunitatea nu bate la ușă, construiește o ușă. 🙂 – Milton Berle Sau în engleză: If opportunity doesn’t knock, build a door. Nu renunța la visul tău, mergi mai departe și oportunitatea va apărea!

40. Oportunitățile sunt ca răsăritul, dacă aștepți prea mult, le ratezi. -William Arthur Ward Mai bine și mai expresiv decât o spune citatul ăsta nu știu cine o poate spune. Dragul meu/draga mea, fii cu ochii pe oportunitățile care îți apar în cale și fructifică-le!

41. O călătorie de o mie de kilometri începe cu un singur pas. Începe și ai încredere în tine, în forțele tale și ale echipei pe care ți-o construiești!

 

Mesaje motivationale în engleză

mesaje motivationaleVorbitorii de limbă engleză au unele dintre cele mai frumoase și puternice mesaje motivationale. Probabil și pentru că cultura anglo-saxonă e orientată pe rezultate și pe practic. Rezultatele și succesul sunt importante, așa că se pune accent pe mesaje motivationale care să îi ajute pe cei apropiați să își atingă potențialul.

42. To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment. ― Ralph Waldo Emerson – Să fii tu însuți într-o lume care în mod constant încearcă să te transforme în altceva este cea mai mare realizare.

43. It is not necessary to do extraordinary things to get extraordinary results. – Warren Buffett – Nu e nevoie să faci lucruri extraordinare ca să obții rezultate extraordinare. Și asta o spune Warren Buffett, cel mai de succes investitor privat din toate timpurile.

44. Every day is a new beginning. Take a deep breath, smile and start again. – Fiecare zi este un nou început. Trage aer adânc în piept, zâmbește și ia-o de la capăt.

45. Wake up everyday with the thought that something wonderful is about to happen. – Trezește-te în fiecare dimineață gândindu-te că se va întâmpla ceva minunat în acea zi.

46. Nobody ever drowned in his own sweat. – Ann Landers – Nimeni, niciodată, nu s-a înnecat în propria transpirație. 🙂

47. Do what you can with what you have, where you are. – Eleonore Roosevelt – Fă ceea ce poți cu ceea ce ai acolo unde te afli. Nu te plânge, fă tot posibilul să obții maximul din situația pe care viața ți-a oferit-o.

48. What counts is not necessarily the size of the dog in the fight—it’s the size of the fight in the dog. – Dwight Eisenhower. – Ce contează nu e neapărat cât de mare e câinele din luptă. Ci cât de mare e lupta din el.  E unul dintre cele mai expresive și cunoscute mesaje motivationale din câte s-au spus sau scris.

49. Just don’t give up trying to do what you really want to do. Where there is love and inspiration, I don’t think you can go wrong. – Ella Fitzgerald – Nu renunța să încerci să reușești ceea ce îți dorești. Acolo unde e iubire și inspirație, nu cred că poți greși.

50. You have within you the strength, the patience and the passion to reach for the stars and change the word. – Harriet Tubman – În tine se află puterea, răbdarea și pasiunea pentru a atinge stelele și a schimba lumea!

51. Go big or go home. What do you have to lose? – Fă-o în stil mare sau du-te acasă. Ce ai de pierdut? Nu ținti jos, ci cât mai sus! Nu te mulțumi cu puțin.

52. Obstacles are placed in our way to see if what we want is really worth fighting for. – Obstacolele sunt puse în calea noastră ca să ne dăm seama dacă ceea ce ne dorim chiar merită să ne luptăm pentru acel ceva. O vorbă foarte înțeleaptă și profundă. Pentru că de multe ori ne dorim lucruri care nu merită cu adevărat nici să le dorim, nici să ne luptăm pentru ele. Și ne dăm seama de asta câteodată cam târziu…

53. Focus on how far you have progressed, now how far you still have to go. – Întotdeauna privește cât de mult ai progresat, nu cât de mult mai ai de mers.

54. What’s done is done, what’s gone is gone. One of life’s lessons is always move on. – Ceea ce a fost să fie a fost, ceea ce a fost să se ducă, s-a dus. Una dintre marile lecții ale vieții este: întotdeauna mergi mai departe!

55. Goals are dreams with deadlines. – Obiectivele sunt vise cu deadline-uri/termene de realizare.

56. Be bold enough to use your voice, brave enough to listen to your heart, and strong enough to live the life you’ve always imagined. – Îndrăznește și folosește-ți propria voce, fii curajos și ascultă-ți propria inimă, fii puternic și trăiește viața asa cum ți-ai imaginat-o întotdeauna.

57. Sometimes the smallest step in the right direction ends up being the biggest step of your life. Tip toe if you must, but take the step. – Câteodată, cel mai mic pas în direcția bună se dovedește a fi cel mai mare pas din viața ta.


58. I’m so proud of you. I just wanted to tell you in case no one has. – Sunt atât de mândră/mândru de tine. Am vrut să-ți spun asta în cazul în care nu ți-a spus-o nimeni azi. 🙂

59. The best time for new beginnings, is now. – Cel mai bun moment pentru a începe din nou este acum…

E unul dintre acele mesaje motivationale scurte și la obiect, care simți că-ți dă aripi. 🙂

60. Never be a prisoner of your own past. It was just a lesson, not a life sentence. – Nu fi prizonierul trecutului tău. A fost doar o lecție, nu o sentință pe viață.

61. You don’t always need a plan. Sometimes you just need to breathe, trust, let go and see what happens. – Nu ai nevoie mereu de un plan pe care să-l urmărești. Câteodată e nevoie doar să respiri, să ai încredere, să lași lucrurile să se întâmple și să vezi ce turnură iau.

62. Your mind is a garden. Your thoughts are the seeds. You can grow flowers or you can grow weeds… – Mintea ta e o grădină. Gândurile tale sunt ca semințele. Poți să crești flori sau bălării…

63. Close your eyes and imagine the best version of you possible. That’s who you really are. Let go of any part of you that doesn’t believe it. – Assaad – Închide ochii și imaginează-ți cea mai bună versiune posibilă a ta. Acela/aceea ești tu cu adevărat. Lasă deoparte orice parte din tine care nu crede asta.

 

Mesaje motivationale pentru copii

Copiii sunt mai fragili, nu sunt adulți gata formați și obișnuiți cu căile vieții. Ei trebuie ghidați și trebuie învățați cum merge viața. Cu atât mai important sunt mesajele motivationale pentru copii. Îi ajută să se focuseze timp mai îndelungat asupra obiectivelor, le dau un impuls încrederii în sine, îi învață ce e curajul și faptul că nu există doar zile bune, dar că viața merge mai departe. Sunt nenumărate de multe idei care pot fi transmise într-un mesaj motivational către un copil. Găsești mai jos mai multe variante, din care să alegi cea mai bună soluție de mesaj motivational pentru copii care se potrivește situației tale.

64. Dragul meu copil, există o magie în tine care este numai și numai a ta. Ești special! Te iubesc. 🙂

65. Courage does not always roar. Sometimes courage is the quiet voice at the end of the day saying I will try again tomorrow. – Curajul nu rage ca un leu întotdeauna. Câteodată curajul e o voce stinsă de la sfârșitul zilei care-ți spune că vei încerca și mâine.

66. E nevoie de curaj să crești și să devii cine ești cu adevărat. – E.E. Cummings

67. E ok să ai zile proaste, să faci greșeli, să nu fi perfect, să fii tu însuți! E și mâine o nouă zi!

68. Se întâmplă să avem și zile proaste, dar nu uita că sunt trecătoare. Nu le lăsa să te tragă în jos.

69. Păsării care stă pe o creangă nu îi e frică de faptul că s-ar putea rupe. Pentru că încrederea ei nu stă în creangă, ci în aripile ei. Întotdeauna să crezi în tine, copilul meu!

70. Mici progrese zi după zi se adună în rezultate importante. Asta e o lecție pe care mulți dintre noi o învață prea târziu. De aceea aș vrea, dragul meu fiu/draga mea fiică, să-ți spun astăzi lucrul ăsta. Azi, când poate te simți demotivat(ă) și parcă nu mai vrei să mergi mai departe pe drumul ales.

71. Mergi mai departe, chiar și cu cei mai mici pași pe care îi poți face! Nu contează. Important este să mergi mai departe, să progresezi, pentru că toți acești pași se vor aduna într-un drum cu rezultate extraordinare la final! Am mare încredere în tine.

72. Numai tu ai controlul asupra viitorului tău. – Dr. Seuss

73. You are braver than you believe, stronger than you seem, and smarter than you think. – Christopher Robin – Ești mai curajos decât crezi, mai puternic decât pari și mai deștept decât crezi. 🙂

74. There are far far better things ahead than any we leave behind. – C.S. Lewis – Sunt lucruri mult, mult mai bune în față decât cele pe care le-ai lăsat în urma ta!


75. It’s  not about perfect. It’s about effort. And when you bring that effort every single day, that’s where transformation happens. That’s how change occurs. – Nu e vorba despre a fi perfect. E despre efortul depus. Și atunci când depui acel efort în fiecare zi, atunci începi să vezi rezultatele.

76. Dacă planul A nu a funcționat, nicio problemă. Mai sunt încă 25 de litere în alfabet! 🙂 Mergi mai departe, dragul meu copil!

77. Nu te vei simți mereu motivat. Așa că trebuie să înveți să fii disciplinat.

78. Fără vise și obiective nu există viață, doar o existență oarecare. Și nu pentru asta suntem aici, dragul meu copil…

79. Dă-te la o parte din propria ta cale! Ai încredere în tine și nu sta în calea propriului succes.

80. Singura ta limită e propria ta minte! Dacă tu nu crezi în tine, nimeni nu va crede și te vei sabota singur. Atâta timp cât crezi în tine, lucruri minunate se pot întâmpla în viața ta.

81. Fii curajos și trăiește viața către care inima ta te ghidează!

82. Câteodată reușești, altă dată înveți. Oricum ar fi, nu renunța niciodată la ce vrei să obții!

83. Cele două lucruri pe care le poți controla în viață sunt atitudinea ta și efortul depus. Rămâi pozitiv și continuă să-ți urmărești visele!

84. Fii recunoscător pentru unde ai ajuns și entuziasmat de destinația ta finală.

85. Privește mereu în sus. Ăsta e secretul vieții. – Snoopy

86. Câteodată cele mai mici lucruri ocupă cel mai mult loc în inima ta. – Winnie The Pooh

87. Câteodată calea bună nu e și cea mai ușoară. (Sometimes the right path is not the easiest one) – Pocahontas Continuă să mergi înainte și vei reuși.

 

Mesaje inspiraționale


Pe lângă mesaje motivationale avem nevoie și de mesaje inspiraționale. Dacă mesajele motivationale se concentrau la firul ierbii, la cum atingi obiectivul X, mesajele inspirationale sunt la un nivel mai macro, mai filosofic. Ele te inspiră să inițiezi ceva, să te transformi într-o direcție oarece, îți dau aripi… Iată mai jos câteva astfel de mesaje inspiraționale.

88. Fii o voce, nu un ecou! – Albert Einstein

89. Nu ne putem rezolva problemele cu aceeași abordare pe care am folosit-o când le-am creat. / We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them. – Albert Einstein

90. Eșecul e succesul în plină transformare ca să devină succes. – Failure is success in progress. – Albert Einstein

91. Nava va fi întotdeauna în siguranță la mal, dar nu pentru asta a fost construită. / A ship is always safe at shore but that is not what it’s built for. – Albert Einstein

92. Nu munci din greu pentru a fi de succes, ci pentru a fi util și valoros. / Strive not to be a success, but rather to be of value. – Albert Einstein

93. Nu poți obține rezultate pozitive cu o atitudine negativă. Gândește pozitiv! Trăiește pozitiv!

94. Dacă găseşti un drum fără obstacole, probabil că drumul acela nu duce nicăieri. J. F. Kennedy

95. Singura diferență între o zi bună și una rea este atitudinea ta.

96. Nu contează numărul anilor din viața ta, ci viața din anii tăi. – Abraham Lincoln

97. Cel mai bun mod prin care poți vedea în viitor, este să creezi viitorul. – Abraham Lincoln

98. Omul este rezultatul gândurilor sale. Ceea ce gândește, va deveni. – Mahatma Gandhi

99. Timpul nostru pe acest Pământ este limitat, așa că nu-l irosi trăind viața după cum cred alții că ar trebui trăită. – Steve Jobs

100. Mergi cu încredere în direcția visurilor tale. Trăiește-ți viața așa cum ți-ai -imaginat-o! Henry David Thoreau

101. Când o ușă a fericirii se închide, alta se deschide. Dar de multe ori ne uităm prea mult la ușa închisă încât nu o vedeam pe cea care tocmai ce s-a deschis. – Helen Keller

102. Succesul inseamna sa obtii ceea ce doresti. Fericirea e sa-ti doresti ceea ce ai obtinut. – Dale Carnegie

103. Peste 20 de ani vei fi mult mai dezamăgit(ă) de lucrurile pe care nu le-ai făcut, decât de cele pe care le-ai făcut. – Mark Twain

104. Iubește-te pe tine însuți și totul va curge de la sine. Trebuie în primul rând să te iubești pe tine însuți ca să reușești orice ți-ai propune. – Lucille Ball

105. To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all. – Oscar Wilde – Să trăiești e cel mai rar lucru din lume. Cei mai mulți oameni doar există…

106. Succesul nu este final, iar eșecul nu e fatal; doar curajul de a continua contează. – Winston Churchill

107. Chiar dacă te va face să te simți vulnerabil, dedică-te trup și suflet. Dedică-te acelui lucru în care crezi și fii sigur că vei avea rezultate minunate. – Emma Watson, actriță

108. Oamenii nu sunt prizonierii destinului, ci ai propriei lor minți. – Franklin D. Roosevelt, președinte american

109. Cei mai mulți dintre noi supraestimăm ce putem face într-un an. Dar subestimăm ce am putea realiza în 10 ani. – Bill Gates

110. Nu-ți fie frică să încerci lucruri noi! Să nu uităm că Arca lui Noe a fost construită de amatori, iar Titanicul de profesioniști.

111. Există un singur colț din univers pe care cu siguranță poți să-l faci mai bun… acela ești tu însuți. – Aldous Huxley

Acestea sunt unele dintre cele mai puternice și înțelepte mesaje motivationale pe care le poți trimite prietenilor, membrilor familiei sau copilului tău. Sunt mesaje motivationale inspirate din vorbe și citate spuse de personalități remarcabile ale culturii, economiei, politicii, antreprenoriatului etc. Oameni care au trăit și apoi au vorbit, nu invers. 🙂

Ție care dintre aceste mesaje motivationale ți-au plăcut cel mai mult?

Citește și

160 de citate despre viata ca să treci peste orice situație

Citate Einstein – 75 citate deștepte despre viață, fericire și cunoaștere

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here