120 mesaje de viata impresionante de transmis celor la care ții cu adevărat

0
21056
mesaje de viata

Vrei să trimiți cuiva la care ții un mesaj de viață prin care să îți arăți susținerea ta? Ți-am pregătit mai jos multe mesaje de viata împărțite pe categorii, în funcție de situația în care se află persoana căreia vrei să i-l trimiți. Sunt mesaje de viață de încurajare, mesaje de viață și iubire, mesaje de viață scurte, mesaje triste de viață sau mesaje despre viață.

Toate sunt extraordinar de expresive și fiecare face referire la un adevăr profund uman. Aceste mesaje de viata sunt inspirate din citate și vorbe spuse de personalități remarcabile. Sperăm să găsești inspirația de care ai nevoie pentru a trimite un mesaj de viata așa cum îți dorești.

Mesaje frumoase de viata

mesaje de viata2Viata e frumoasa, în ciuda tuturor dificultăților pe care ni le-a pregătit. Viața noastră e un miracol și nimeni nu trebuie să uite asta în niciun moment în care este pe Pământ. De aceea ți-am pregătit mai multe mesaje frumoase de viata care surprind frumusețea vieții, frumusețea sutelor de oportunități care ne așteaptă, dar și cât de multă împlinire îți aduce în viață determinarea de a-ți urmări visele.

1. Nu lăsa niciodată așteptarea să devină un obicei. Trăiește-ți visele și asumă-ți riscuri. Viața se întâmplă chiar acum.

2. Sunt doar două moduri în care poți să-ți trăiești viața. Unul e să trăiești ca și cum nimic nu e un miracol. Celălalt mod e să trăiești ca și cum totul e un miracol. – un citat din Albert Einstein e întotdeauna bine-venit, pentru că spune în doar câteva cuvinte cele mai profunde adevăruri

3. O minte calmă e cea mai importantă armă a ta pentru a confrunta orice ți se întâmplă. Încearcă să îți controlezi stările și emoțiile și vei putea realiza orice ți-ai propune.

4. Pune-ți inima, mintea și sufletul chiar și în cele mai mici lucruri pe care le faci. Ăsta e secretul succesului, dar și al fericirii în viață.

5. Să nu-ți fie frică să încerci lucruri noi! Să nu uităm că Arca lui Noe a fost construită de amatori, iar Titanicul de profesioniști. Îndrăznește, încearcă, explorează, experimentează cât mai mult, până vei afla, dragul meu/draga mea fiică, ce ți se potrivește mai bine să faci în viață.

6. Nu lăsa pe nimeni să-ți spună ce poți sau nu poți să reușești. Fă ce vrei să faci și fii cine vrei să fii! Singura ta limită ești chiar tu.

7. În fiecare om sălășluieşte un soare, totul e să-l lăsăm să strălucească. Oferă șanse oamenilor din jurul tău să strălucească și îți vor fi recunoscători.

8. Oamenii nu sunt prizonierii destinului, ci ai propriei lor minți. Asta a spus-o Franklin D. Roosevelt, unul dintre cei mai buni președinți americani. Și cu siguranță știa ce spune. La doar 12 ani după ce din cauza unei boli a rămas paralizat de la brâu în jos, Franklin Roosevelt a câștigat alegerile prezidențiale și a condus apoi Statele Unite în Al Doilea Război Mondial. Condiția lui fizică nu a stat niciun moment în calea lui, pentru că nu și-a lăsat mintea limitată de acest gând. Ai încredere în tine și fă-ți viața așa cum îți dorești.

9. E posibil să fie nevoie să porți o bătălie de mai multe ori până o câștigi. – Margaret Thatcher, fost premier britanic


10. Stai și cântărește lucrurile. Dac când vine timpul acțiunii, oprește-te din cântărit și acționează!

11. Să nu te îngrijoreze niciodată distanța dintre visele tale și realitate. Dacă poți să visezi acel lucru, poți și să-l realizezi apoi. 

12. Cei mai mulți dintre cei care au ratat ce și-au propus nu și-au dat seama cât de aproape erau de succes când au renunțat.

13. Ce contează nu e neapărat cât de mare e câinele din luptă. Ci cât de mare e lupta din el. Sau varianta în engleză, binecunoscută a acestui mesaj: What counts is not necessarily the size of the dog in the fight—it’s the size of the fight in the dog.

14. Dacă aștepți momentul potrivit, te întrec alții, care nu îl așteaptă. – Woody Allen

15. Dacă oportunitatea nu bate la ușă, construiește o ușă. 🙂 Sau varianta în engleză a acestei vorbe faimoase If opportunity doesn’t knock, build a door.

16. Câteodată nu ți se întâmplă lucruri bune, pentru că tu ești lucrul bun care trebuie să se întâmple celorlalți.

17. Când cineva greșește, nu uita de toate lucrurile pe care le-a făcut bine.

18. Ai încredere în ceea ce simți, energia nu minte niciodată. / Trust the vibes you get, energy doesn’t lie.

19. Iertarea înseamnă să deschizi o ușă și să-ți dai seama că tu erai cel prizonier.

20. Nu poți să-ți lungești viața. Dar poți s-o faci mai adâncă și mai largă.

21. Fii bună cu tine însuți! E greu să fii fericit când cineva e mereu răutăcios cu tine!

22. Nu poți înțelege viața decât dacă o privești înapoi. Doar că trebuie trăită înainte.

23. Viața ta e un mesaj către lume. Asigură-te că e unul care inspiră.


24. Cât încă simți durere, înseamnă că trăiești. Cât încă faci greșeli înseamnă că ești uman. Și atâta timp cât încă încerci înseamnă că există speranță.

25. Cel mai greu drum e cel pe care-l parcurgi singur, dar este drumul care te face mai puternic.

26. Poți să plângi, să ierți, să înveți, să mergi mai departe. Dar lasă lacrimile să hrănească semințele fericirii tale viitoare.

27. Oamenii care nu pot fi fericiți cu ei însuși nu au cum să fie fericiți cu tine.

28. Fricile pe care nu le înfruntăm devin limitele noastre.

Mesaje despre viata

mesaje de viata 4Viața e cel mai bun profesor. Ea ne învață cel mai bine pentru că vine cu un alt profesor neprețuit: experiența. Valoarea experiențelor pe care le trăim și a lecțiilor pe care ni le predă viața este neprețuită. Iar mesajele despre viata de mai jos surprind o mare parte din aceste lecții din experiență. Sunt mesaje profunde despre viață de care oricine ar trebui să țină cont, pentru că sunt izvorâte din experiență de viață. Au fost trăite pe propria piele de generații după generații, de bunici și nepoții lor, de la personalități care au intrat în istorie până la oameni simpli. Sunt mesaje cu valoare universală, pe care sperăm că le vor aprecia cei cărora le sunt destinate.

29. Crede în viață, pentru că ea te învață mai bine decât orice carte. – Goethe

30. Nu contează numărul anilor din viața ta, ci viața din anii tăi. – Abraham Lincoln

31. Timpul nostru pe acest Pământ este limitat, așa că nu-l irosi trăind viața după cum cred alții că ar trebui trăită. – Steve Jobs

32. Chiar și cei mai încrezători oameni în ei înșiși, s-au simțit ca niște străini sau s-au simțit nevăzuți și neauziți la un moment în viața lor.

33. Cei mai mulți dintre noi sunt pe atât de fericiți pe cât se hotărăsc să fie. – Abraham Lincoln

34. Ești fericit atunci când ceea ce gândești, ceea ce spui și ceea ce faci se află în armonie. – Mahatma Gandhi


35. Marea taină a existenţei nu constă în a trăi, ci în a şti pentru ce trăieşti. – Feodor Dostoievski

36. Când o ușă a fericirii se închide, alta se deschide. Dar de multe ori ne uităm prea mult la ușa închisă încât nu o vedeam pe cea care tocmai ce s-a deschis.

37. O persoană fericită nu e o persoană aflată într-un anume context favorabil al vieții. Ci mai degrabă are un anumit set de atitudini.

38. Iubește-te pe tine însuți și totul va curge de la sine. Trebuie în primul rând să te iubești pe tine însuți ca să reușești orice ți-ai propune.

39. To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all. – Oscar Wilde

Traducerea în română a acestei maxime celebre: Să trăiești este cel mai rar lucru din lume. Cei mai mulți oameni doar există, asta e tot…

40. Cea mai mare victorie în viață nu este să nu ai niciodată un eșec. Ci să te ridici de fiecare dată când dai greș. – Nelson Mandela

41. Orice realizare începe cu decizia de a încerca. – John F. Kennedy

42. Cei mai mulți dintre noi supraestimăm ce putem face într-un an. Dar subestimăm ce am putea realiza în 10 ani. – Bill Gates

43. Câteodată te eliberezi de unii oameni fără să-ți dai seama. Nu te mai gândești în fiecare zi la ei, nu mai aștepți să-ți răspundă. Nu mai ești dispus(ă) să le oferi așa mult timp din timpul tău. Mergi pur și simplu mai departe. Îți vezi de ziua ta fără să-ți mai faci griji pentru ei. Nu mai aștepți să-și ceară scuze. Accepți că nu mai fac parte din viața ta. Și, uite așa, mergi mai departe….

 

Mesaje de incurajare in viata

mesaje de viata 3Câteodată simțim că ni s-au înecat corăbiile, că nu putem merge mai departe. Că nu mai găsim suficientă energie și motivație. Când simți că un prieten drag sau un membru al familiei trece printr-o astfel de pasă, ajută-l cu un mesaj de incurajare in viata. Va aprecia mult gestul tău, faptul că te-ai gândit la el și încerci să îl ajuți. Iată așadar mai multe mesaje de incurajare in viata din care poți alege în funcție de ce se potrivește situației tale.

44. Rămâi motivat, ceea ce îți dorești nu se va întâmpla peste noapte!

45. Cea mai frumoasă priveliște vine după cel mai dificil urcuș.

46. Când totul pare că e împotriva ta, amintește-ți că avioanele decolează întotdeauna împotriva vântului. – Henry Ford

47. Mici progrese zi după zi se adună în rezultate importante.

48. Un învingător e un visător care nu a renunțat niciodată la visul lui. – Nelson Mandela

49. Te-ai născut ca să fii un învingător, dar pentru asta trebuie să-ți planifici să câștigi, să te pregătești să câștigi și să te aștepți să câștigi. – Zig Ziglar


50. Luptă-te să progresezi, nu să atingi perfecțiunea.

51. Marile realizări nu se nasc din zona de confort.

52. Să crești e dificil. Schimbarea poate fi dureroasă. Dar nimic nu e mai dureros decât să rămâi blocat într-un loc/proiect/job în care nu te regăsești.

53. Nu renunța, nu lua nimic personal și nu accepta nu ca răspuns.

54. Unde te vei afla peste un an este reflecția a ceea ce alegi să faci chiar acum.

55. Pierzi 100% din șansele pe care nu le folosești.

56. În orice dificultate se găsește o oportunitate.

 

Mesaje scurte de viata bună și cu folos trăită

Când nu avem timp, dar vrem să transmitem un mesaj valoros, dar în cuvinte puține, avem nevoie de mesaje scurte de viata. De aceea ți-am pregătit mai multe astfel de variante, pe care le poți adapta în funcție de nevoi.

57. Viața e mai mult decât a trăi pe repede înainte.

58. Tot ce am învățat despre viață pot să spun în 3 cuvinte: viața merge înainte.

59. Viaţa nu este o problemă care trebuie rezolvată, ci un mister pe care să-l trăiești.

60. Cea dintâi condiţie a fericirii e liniştea sufletului.

61. Nu există lift care să te ducă la succes, trebuie să folosești scările.

62. Râul taie prin rocă nu pentru că este puternic, ci datorită perseverenței.

63. Cei care evită eșecul, evită și succesul.

64. Stai departe de oamenii negativi, au o problemă pentru orice soluție. – Albert Einstein

65. Rareori ne gândim la ceea ce avem, dar mereu la ceea ce ne lipseşte. – Schopenhauer

66. Nimic nu valoreaza mai mult decat ziua de astazi. – Goethe

67. O călătorie de o mie de kilometri începe cu un singur pas.

68. Protejează-te, limitează timpul pe care îl petreci cu persoane negative.

69. Adevărul e ca o operație chirurgicală. Doare, dar vindecă. Minciuna e ca un calmant. Te ajută dar are efecte secundare…

70. Cel care mută muntele începe prin a căra mici pietre.

71. Cu cât le răspunzi mai puțin oamenilor negativi, cu atât viața ta va fi mai liniștită.

72. Să gândești e dificil, de aceea cei mai mulți oameni doar judecă. – Carl Jung

73. Be silly, Be honest, Be kind – Ralph Waldo Emerson / Fii inocent, fii sincer, fii binevoitor!

74. Să fii bun cu cineva înseamnă să îi împrumuți puterea ta în loc să îi amintești de cât de slab este.

 

Mesaje de viata si iubire


Iubirea e cea mai importantă condiție a fericirii și a unei vieți bine trăite. De aceea atunci când vrei să trimiți cuiva mesaje de viata si iubire, nu sta pe gânduri, alege un astfel de mesaj inspirat și da-i încredere în dragoste persoanei căreia îi trimiți mesajul tău.

75. Care e diferența dintre Te plac și Te iubesc? Atunci când îți place o floare, o rupi. Dar când o iubești, o uzi în fiecare zi. Cine înțelege asta, înțelege esența vieții.

76. Dacă ești important pentru cealaltă persoană, întotdeauna va găsi timp pentru tine. Fără scuze, fără minciuni și fără promisiuni încălcate.

77. Persoana potrivită va apărea și nu vei trebui să faci nimic ca să îi păstrezi interesul. Pentru simplul motiv că tu vei fi de ajuns.

78. Dacă lipsa mea nu te afectează deloc înseamnă că prezența mea n-are nicio semnificație…

79. Toți consumăm minciuni când inimile noastre sunt înfometate…

80. Mama mi-a spus: de fiecare dată când îl vei ierta, el te va iubi mai mult și tu mai puțin. Așa că ziua în care el te va iubi cel mai mult va fi cea în care tu îl vei iubi cel mai puțin…

81. Nu îl învăța cum să fie bărbatul tău. Nu îi cere să-ți trimită mesaje, nu îi cere să țină la tine, să-ți aducă flori sau să planifice ieșiri. Bărbatul potrivit pentru tine va ști exact ce să facă și când.

82. Îți trebuie mult curaj pentru a vedea lumea în toată pângărirea ei și s-o iubești în continuare. – Oscar Wilde

83. Vor fi bărbați care te vor dori și un bărbat care te va merita. Trebuie să știi diferența dintre ei.

84. Dragostea e destinul nostru adevărat. Nu găsim sensul vieții de unii singuri, ci împreună. – Thomas Merton

85. Așa de multe învățăm despre dragoste de la cei care nu ne-au iubit cu adevărat… – R.H. Sin

86. Numai un bărbat care nu se iubește pe sine poate să maltrateze femeia care îl iubește. – R.H. Sin

87. Tot ce poate un bărbat să-mi ofere din punct de vedere material, pot să-mi ofer și singură.


88. Așa că atunci când vreau să fiu răsfățată înseamnă că vreau să-mi oferi timpul tău.

89. Alege un partener de viață care e bun și potrivit pentru tine. Nu bun pentru părinții tăi. Sau ca să dea bine. Nu bun pentru contul tău bancar. Alege pe cineva care te împlinește emoțional.

90. Nu meriți să ai în viața ta pe cineva care se întoarce la tine, ci pe cineva care nu pleacă. /

Și în limba engleză: You don’t deserve someone who comes back, you deserve someone who never leaves.

91. Unele relații se termină fără nicio explicație reală. Atunci când se întâmplă, respectă acest lucru. Respectă faptul că ai crescut și că rădăcinile nu trebuie să rămână în același sol pentru totdeauna.

 

Gânduri de viata

92. Oportunitățile sunt ca răsăritul, dacă aștepți prea mult, le ratezi.

93. Viața nu are telecomandă… e nevoie să ne ridicăm dacă vrem să o schimbăm. – Mark A. Cooper

94. Viața e o călătorie, nu o cursă.

95. Nu contează încotro te îndrepți, contează pe cine ai alături.

96. Există un singur colț din univers pe care cu siguranță poți să-l faci mai bun… acela ești tu însuți. – Aldous Huxley

97. Fii mândră/mândru de cine ești! Nu-ți fie rușine de modul cum te vede altcineva.

98. Câteodată nu putem vedea decât cum ceilalți sunt diferiți de noi. Dar dacă ne uităm cu mai multă atenție vom vedea cât de asemănători suntem. – Jasmine

99. Am fost absolut terifiată în fiecare moment al vieții mele. Dar n-am lăsat asta să mă rețină să fac nimic din ce mi-am propus. – Georgie O’Keefe

100. Ce-a fost a fost, ce s-a dus s-a dus, una dintre cele mai valoroase lecții ale vieții e să mergi întotdeauna mai departe.

 

Gânduri triste de viata

Câteodată, când persoana căreia îi scriem mesajul are o stare proastă, parcă nu poți să îi trimiție mesaje de viata pline de veselie. Așa că, special pentru astfel de situații, în care trebuie să îți adaptezi mesajul, ți-am pregătit și câteva mesaje triste de viata, dar totuși optimiste.

101. Suntem toți vaze sparte ce încearcă să țină în viață florile din ele.

102. Păsările triste tot cântă.

103. În orice viață, în unele zile trebuie să plouă, iar unele zile trebuie să fie întunecate și mohorâte.

104. Tot ce are un început are și un sfârșit. Acceptă lucrul ăsta și totul va fi bine. – Buddha


105. Viața înseamnă suferință. Să supraviețuiești suferinței este să găsești sens în suferință. – Nietzsche

106. Nu poți împiedica păsările suferinței să-ți dea târcoale, dar le poți împiedica să-și facă cuib în capul tău. – proverb persan

107. Cel mai mare dușman al tău nu poate să-ți facă mai mult rău decât propriile tale gânduri. – Buddha

108. În unele zile nu vei găsi nici măcar un cântec în sufletul tău. Chiar și așa, continuă să cânți! – Emory Austin

109. Mai devreme sau mai târziu toți descoperim în viața noastră că fericirea perfectă e imposibilă, dar sunt puțini cei care se opresc să ia în considerare și antiteza. Și anume că și nefericirea totală e imposibilă. – Primo Levi, supraviețuitor Auschwitz

110. Dacă nu te lupți pentru ceea ce îți dorești, nu plânge pentru ceea ce ai pierdut. / If you don’t fight for what you want, don’t cry for what you lost.

111. Doar pentru că te dorește, nu înseamnă că te respectă și valorizează.

112. E important să realizăm că ne poate fi dor de ceva sau cineva, dar fără să îl/o dorim înapoi… – Paulo Coelho

113. Marea tragedie a vieții e că îmbătrânim prea devreme și devenim înțelepți prea târziu. – Benjamin Franklin

114. Cei care au grijă de toți ceilalți din jurul lor sunt întotdeauna singuri când au și ei nevoie de cineva.

115. La un moment dat îți vei da seama că unii oameni vor rămâne în inima ta, dar nu în viața ta. Și asta e ok.

116. E greu să întorci pagina, știind că nu va mai fi în următorul capitolul cineva, dar povestea trebuie să meargă mai departe.

117. Câteodată trebuie să îi lași în pace pe ceilalți nu pentru că nu ți-ar păsa, ci pentru că lor nu le pasă de tine.

118. Te extenuezi muncind pentru o companie care te-ar înlocui într-o săptămână dacă ai cădea lat. Ai grjiă de tine!

119. Când oamenii te tratează ca și cum nu le-ar păsa, crede-i…

120. E timpul să te distanțezi de cei care te dezamăgesc în mod constant. E timpul să începi să te iubești pe tine însuți/însăți.

121. Nu e normal să-ți dai foc ca să-i faci pe ceilalți să nu simtă frigul. – You are not required to set yourself on fire to keep other people warm.

Acestea sunt câteva din mesajele de viata preferate de noi. Sperăm că ți-au plăcut și ai găsit aici ce căutai. Fie că ai găsit mesajele căutate, fie nu, noi am aprecia feedback-ul tău sincer. Mulțumim!

Citește și

100 Mesaje motivationale excelente pentru a crește încrederea și curajul

120 Mesaje de iubire scurte și intense pentru iubitul sau iubita ta

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here