50 Urări și mesaje de pensionare simpatice pentru un viitor pensionar :)

0
71378
mesaje de pensionare urari pensionare

Peste 50 de urări de pensionare și mesaje de pensionare pentru prieteni, colegi și membri de familie te așteaptă mai jos, pentru a le alege pe cele mai potrivite pentru situația ta. Fie că un coleg se pregătește să iasă la pensie, un prieten drag, mama sau tata. Pentru oricare dintre situații, vei descoperi urări și mesaje foarte simpatice și idei de mesaje de pensionare.

Mesaje de pensionare

Cele mai frumoase mesaje de pensionare, spuse din suflet. Unele pline de umor, altele pur și simplu sunt urări de pensionare care îi vor emoționa pe cei cărora se pregătesc să iasă din câmpul muncii și să se bucure de o binemeritată pensie.

  1. E minunat să te trezești și să nu trebuiască să mergi la serviciu 🙂 Pensie liniștită și cu multe bucurii și proiecte de suflet!

2. Cum se numește cineva care e fericit lunea? Pensionar 🙂 La mulți ani fericiți la pensie, dragule!!

3. Pensia e momentul în care schimbi șeful, de la cel care te-a angajat, la cel care te-a luat de soț :)) Pensie liniștită îți doresc!

4. Gata cu alergătura, gata cu stresul, cu întâlnirile, termene limită, obiective de atins. De mâine te așteaptă o cafea băută în tihnă, o după-amiază liniștită și o cină cu un vin bun sau ce vrei tu. Ce viață! 🙂 Pensie frumoasă, draga/dragul nostru!

5. Acum că ieși la pensie, sper să te recreezi, să te odihnești, să ai timp de hobby-urile tale, de văzut cu prietenii fără amânări. Pensie plăcută!

6. Pensia e ca o vacanță lungă în Las Vegas. Scopul este să te bucuri de ea la maxim, dar fără să rămâi fără bani 🙂 Pensie plăcută și lungă, dragul nostru!

7. Pensie minunată, dragul nostru! Te așteptăm oricând în vizită să mai povestim ce ai mai făcut și cum te bucuri de pensie!

8. După o carieră de succes, îți dorim o pensie la fel de reușită! La mulți ani bucurându-te de perioada de pensie și relaxare!

9. Ai fost o colegă minunată, am fost norocoase să te avem în echipă, ne pare rău că pleci dar ne bucurăm pentru tine pentru că vei avea timp la pensie să faci toate lucrurile care te fac fericită!

10. Pensia e perioada vieții în care ne putem bucura de lucrurile bune pe care viața ni le oferă fără stresul de a avea un job. Așa că îți urez pensie lungă și fericită! Să te bucuri din plin de ea!

11. Timpul curge altfel la pensie, viața e mai așezată, mai relaxată, te poți bucura de fiecare moment fără stresul că trebuie să faci nu știu câte lucruri într-o zi. Bucură-te de acest nou ritm al vieții! Te invidiem că te pensionezi și vei avea tot timpul din lume la dispoziția ta în fiecare zi și-ți dorim o pensie fericită!

12. Ca de la pensionar la proaspăt pensionar îți spun, cu cât muncești mai mult, cu atât îți e mai greu să te oprești și să te bucuri de un alt ritm al vieții și de alte lucruri în afară de job.

13. Nu o să fie ușor să te obișnuiești cu gândul pensiei, dar după ce vei trece de perioada asta o să descoperi un gust mai dulce al vieții! O pensie frumoasă îți doresc!

14. Ieșim la pensie de la serviciu, nu de la viață. Să ai o pensie intensă, relaxată, cu multe bucurii din modul cum îți vei petrece timpul, din hobby-uri și, mai ales, de la nepoți! Pensie fericită, draga noastră!


15. De cele mai multe ori când ceva se termină, începe ceva mai frumos și mai interesant. Așa îți dorim să fie pensia ta: frumoasă, interesantă și cu cât mai multe călătorii!

16. Ai un întreg buchet de experiențe incredibile care te așteaptă. Unii numesc această perioadă pensie, dar cei mai mulți dintre noi o numesc fericire pură! Bucură-te de pensie la maxim! Multă sănătate și o pensie cu mulți nepoți și experiențe de neuitat!

17. Nu te pensionezi doar din companie, te pensionezi de stres, de drumul până și de la birou, de alarmă de dimineață și de fierul de călcat! Felicitări! 🙂

18. Îți dorim din toată inima să te bucuri de pensie! De multe ori să schimbi pagina e cel mai plăcut sentiment din lume. Îți dai seama că are mult mai multe de oferit cartea pe care o citești decât pagina la care te blocasei. La mulți ani fericiți și sănătoși la pensie!

19. În sfârșit vei avea tot timpul din lume să îl dedici lucrurilor care îți plac și te împlinesc. Pensie fericită și mulțumită!!

Mesaje pensionare pentru colegi

mesaje de pensie urari pentru pensie 1Un coleg iese la pensie? 🙂 Iată mai jos mai multe urări de pensionare pentru colegi din care să alegi mesajul cel mai bun sau care să-ți ofere idei pentru mesajul personalizat pentru viitorul pensionar. 🙂

20. Ai fost un coleg de nădejde, de la care am învățat multe. Îmi pare rău că ieși la pensie, dar în același timp mă bucur pentru tine. Pensie plăcută și lungă îți doresc! La mulți ani!

21. Pensie fericită și îți dorim ca intrând în această nouă etapă a vieții tale să te bucuri de ce are mai bun de oferit viața! La mulți ani fericiți la pensie!

22. Cel mai minunat sentiment este să te culci seara fără să trebuiască să pui alarma să sune de dimineață! Te invidiem și-ți dorim pensie fericită!

23. Felicitări pentru ieșirea la pensie și îți dorim să te bucuri la maxim de acest weekend permanent! 🙂

24. Cheia unei pensii fericite este să ai ceva căreia sau căruia să i te dedici când ieși la pensie. Și tu ai nu unul, ci mai multe lucruri care-ți plac și te fac fericit. Așa că sunt convins că vei avea o pensie frumoasă! Mulți ani fericiți, dragul nostru pensionar!

25. Felicitări! Mâine e ziua cea mare în care ești liber de serviciu, de mers la birou în fiecare dimineață, ești liber de șefi și sarcini de birou. Te invidiez și-ți urez o pensie fericită, să te bucuri de ea din plin!


26. Vârsta e doar un număr. Nu poți scoate la pensie toată experiența câștigată în zeci de ani. Experiența înseamnă să reușești mai multe cheltuind mai puțină energie și mai puțin timp. Îți dorim să realizezi la fel de multe la pensie cât ai realizat în cariera ta de succes. Fie că-ți propui să-ți folosești experiența în alte proiecte, fie că te vei bucura la maxim de timpul liber. Pensie lungă și așa cum îți dorești!

27. Bucură-te de fiecare zi și nu ne uita! Din păcate, noi vom mai fi pe aici mulți ani de acum încolo 🙂

 

Urări de pensionare

Din ce în ce mai multe persoane din jurul nostru au ieșit sau se pregătesc să iasă la pensie în următorii ani. Cei din urmă sunt așa zisa generație a Decrețiilor, persoane născute începând cu anul 1966, când în România a fost interzis avortul. Este o cohortă foarte numeroasă, așa că în următorii ani numărul de pensionari din România va crește semnificativ. Iată mai jos urări de pensionare pentru cei care ies la pensie din această generație sau oricare alta 🙂

28. Rămâi tânăr în suflet, la fel de generos în spirit și bucură-te de pensie! O pensie luuungă și fericită! La mulți ani!

29. Felicitări pentru pensionare! E într-adevăr minunat să poți face doar ce vrei, atunci când vrei, unde vrei și cum preferi. 🙂 La mulți ani fericiți la pensie!

30. Pensia – se plătește prost, dar programul e foarte flexibil :)) Pensie liniștită și plină de bucurii!

31. Unele dintre cele mai frumoase amintiri sunt făcute în timp ce porți papuci flip flops. Pensie lungă și fericită în flip flops, draga mea! Fie că ești la țară, fie că te bucuri de soare la plajă sau descoperind orașe și țări străine!

32. Să-ți spun eu cum e la pensie: când ești întrebat ce planuri ai pentru mâine, cei care te întreabă presupun că tu chiar știi ce zi e azi. 🙂 Să ai o pensie fericită și lungă!!

33. E timpul să te relaxezi și să te bucuri de tot ce are mai bun de oferit viața. O meriți din plin. Mult noroc în tot ce ți-ai propus să faci la pensie!

34. Câteodată unii dintre noi se descoperă pe ei înșiși cu adevărat la pensie! Te îmbrățișez și sper să ai o pensie așa cum îți dorești, bucurându-te de tot ceea ce îți place și te bucură!

35. Ca de la pensionar la pensionar, îți spun că în afară de un infarct sau două mă simt la fel de tânăr ca întotdeauna :)) Bucură-te din plin de pensie, nepoți, familie și timpul liber!

36. Mulți dintre noi nu așteaptă pensia cu entuziasm. O văd mai degrabă ca o perioadă în care se vor simți inutili, nedoriți… Dar tu știi mai bine ca oricine cât de tânăr ești și pe dinafară și pe dinăuntru, cât de multă energie ai și câte lucruri minunate poți să faci cu ea. Sperăm să găsești proiecte noi care să te bucure și să-ți ofere satisfacție pentru că meriți din plin! Și sperăm de asemenea să te bucuri de zilele de relaxare care te așteaptă, fără presiuni de timp, de atingere obiective, etc.


37. Viața ta va arăta foarte diferit de mâine încolo, dar sper să consideri această schimbare ca o șansă să îți regândești și regăsești ceea ce te face fericit și îți dă sens cu adevărat.

38. Pentru mulți dintre noi pensia e o perioadă de creștere și dezvoltare personală și de atingere a unei libertăți mai mari. Așa va fi și pentru tine, cu siguranță. O pensie cât mai frumoasă, mai fericită și mai lungă! Fără griji și fără stres.

39. Pensia pentru mine a însemnat să fac în sfârșit ce mi-am dorit să fac. A însemnat libertate. Sper că și te vei simți la fel. Pensie fericită și lungă, dragul meu!

40. Când ieșim la pensie, nevestele noastre primesc de două ori mai mult soț pentru jumătate din bani :)) Pensie liniștită și fericită cu nevasta, dragule!

41. Ca în orice altceva ce facem pe lumea asta, succesul unei pensii reușite e planificarea ei judicioasă. Și știm că ai planificat-o așa cum numai tu știi să planifici 🙂 Pensie fericită, lungă și cu toate experiențele pe care ți le dorești!

 

Mesaje drăguțe de pensionare

Iată mai multe mesaje de pensionare din suflet, gândite special pentru cei cu care ai avut întotdeauna o comunicare specială, cu cei care te-ai înțeles din priviri și cu care ai fost aproape mereu pe aceeași lungime de undă. Acum el sau ea se pregătește pentru pensie și gândurile și urările tale vor face această trecere mai ușoară. Pentru că întotdeauna o trecere spre o altă perioadă a vieții nu e niciodată ușoară și cu toții avem nevoie de o perioadă de adaptare, iar vorbele bune și susținerea celor din jur ajută întotdeauna 🙂

42. Niciodată nu avem timp să facem tot ce ne dorim. Dar uite că vine și pensia și șansa de a pierde timpul, de a te bucura pe îndelete de fiecare dimineață, de a te plimba și a face cam tot ce ți-ai dorit până atunci. Pensia e o oportunitate, atâta timp cât ai grijă de sănătatea ta. Bucură-te de ea ca atare, îți doresc o pensie lungă și fericită!

43. Pensia nu trebuie să fie o perioadă a vieții în care să te simți fără scop și inutil. Viața e frumoasă la orice vârstă, trebuie doar să găsim ce ne face fericiți și să nu ne lăsăm influențați de oameni pesimiști 🙂 Să ai pensie frumoasă și lungă!

44. Nu te oprești din a te simți bine când îmbătrânești, ci îmbătrânești atunci când nu te mai distrezi. Îți doresc așadar să nu te oprești niciodată din a te simți bine cu tine, cu familia, cu prietenii, făcând ceea ce îți place!

45. Jumătate din viață ne-o petrecem încercând să facem ceva cu timpul pentru care am muncit și am alergat în cealaltă jumătate ca să-l economisim și să ne bucurăm de el. Asta e pensia pentru unii, nu pentru tine. Ești una dintre cele mai creative și simpatice persoane pe care le-am cunoscut, sunt convinsă că știi deja cum îți vei petrece mare parte din pensie și cum te vei bucura la maxim de ea. Pensie frumoasă, draga mea!

46. Pensia e o oportunitate de reinventare și o șansă de a încerca lucruri noi, bucură-te de fiecare minut și fiecare zi! Călătorește, fă toate lucrurile la care ai visat. Acum e momentul!

Mesaje haioase pentru pensionare


Dacă vrei să transmiți un mesaj haios pentru pensionare, o urare care să iasă în evidență și care să-l facă pe viitorul pensionar să zâmbească, atunci îți recomandăm să alegi din mesajele pentru pensionare de mai jos. 🙂

47. Pensionat și în sfârșit cu doar un singur șef, nevastă-ta! Pensie liniștită și așa cum îți dorești, dragule! 🙂

48. Un soț ieșit la pensie e de multe ori un job full-time pentru nevastă. 🙂 Așa că pensie fericită și serviciu ușor pentru soție! 😀

49. Pensia – dacă nu-ți place ideea, gândește-te la ea ca două vacanțe a câte șase luni de două ori pe an. 🙂 Pensie fericită și împlinită, draga noastră!

50. Am parte de o pensie liniștită. De multe ori nu fac nimic, dar îmi ia toată ziua să fac asta 🙂 Ceea ce îți doresc și ție! Pensie fericită!!

51. Pensia e cea mai lungă pauză de cafea. 🙂 Bucură-te de ea la maxim! La mulți ani fericiți la pensie îți dorim!

52. Hmm, să-ți spun prima dată cum e pensia mea. Nu mă simt bătrân deloc. De fapt, până pe la prânz nu simt nimic. :)) Apoi vine momentul unei mici sieste 🙂 Pensie fericită îți doresc, ca a mea sau cum vrei tu 🙂

53. E minunat la pensie. Nu faci nimic fără griji că vei fi prins :)) Pensie liniștită!!

54. Ca de la pensionar la pensionar îți spun că partea cea mai bună a pensiei e că nu trebuie să-ți calci cămăși, pantaloni, poți să stai toată ziua în pijamale sau pantaloni scurți. 🙂 Bucură-te de pensie la maxim!

Acestea sunt câteva mesaje și urări pentru pensionare care sperăm că ți-au fost inspirație pentru urarea pentru viitorul pensionar de la tine din familie, cercul de prieteni sau dintre colegii de la muncă.

Citește și

Cele mai frumoase mesaje de încurajare și citate despre încurajare

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here