Lost River

0
773

Lost River reprezintă debutul regizoral al lui Ryan Gosling și a fost inclus recent pe lista filmelor de la secțiunea Un Certain Regard a Festivalului de Film de la Cannes 2014.

 Scenariul, scris tot de Gosling, spune povestea unei mame (Christina Hendricks) forțată să pornească într-o călătorie sinistră către o lume subterană fantastică și întunecată, descoperită de către unul dintre copiii săi. În cele din urmă, ei vor fi nevoiți să descifreze misterul acestei lumi pentru a-și putea salva viața și familia. 

Ian De Caestecker, unul dintre actori, a oferit într-un interviu câteva detalii în plus cu privire la intriga filmului: ,,E vorba despre personajul meu, Bones, mama lui şi fratele mai mic al acestuia. Apare, de asemenea, şi o fată din vecini, interpretată de Saoirse Ronan, căruia i se spune Rat. Povestea este despre această familie, ce trăieşte într-un oraş Lost River, ce a fost probabil un loc odinioară plin de familii fericite, dar acum se transformă iremediabil într-un loc fără speranţă. Această familie face tot posibilul să se salveze şi să îşi salveze casa”.

Data de lansare a filmului nu a fost încă stabilită, însă cei de la Warner Bros. au anunțat că pelicula va intra în cinematrografe spre sfârșitul anului 2014.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here