Liliom – Avanpremiera

0
1041
Unde: Str. Sfintii Apostoli nr.44, Sector 5, Bucuresti

Premiera: 20 July 2016

Cand: 20 Jul 2016
Ora:20:00

Liliom este una dintre piesele reprezentative pentru teatrul interbelic, dar popularitatea internaţională a venit după ce a fost transformat în musicalul Carousel, faimos pe Broadway în anii ‘40. La teatrul Unteatru, piesa lui Ferenc Molnar ia forma unei legende urbane formate din şapte tablouri, în viziunea regizoarei de Zsuzsánna Kovács şi a scenografului Cristian Stănoiu. Avanpremiera spectacolului va avea loc în data de 20 iulie 2016, de la ora 20:00.

Piesa Liliom porneşte de la imaginea unor îndrăgostiţi – Liliom şi Julika – stând pe o bancă sub salcâmi. Îşi fac planuri despre o viaţă în doi, chiar dacă au rămas fără bani, fără un loc de muncă şi nu au o casă. După ce mirajul unei iubiri aflate la început se destramă şi realitatea le pune iluziile la încercare, sărăcia şi conflictele iau o întorsătură tragică.

Liliom este o poveste devenită un simbol al decăderii şi al fragilităţii umane. În această adaptare a celebrei piese despre dragoste, sărăcie, amăgire, speranţă, slăbiciuni şi ispăşire îi puteţi vedea pe actorii: Ionuţ Vişan, Corina Moise, Liviu Pintileasa, Andrei Seuşan, Silviu Debu, Sabrina Iaşchevici şi Florina Gleznea.

Preţul unui bilet este de 30 de lei. Puteţi rezerva bilete pe adresa de e-mail rezervari@unteatru.ro sau prin sms la numărul de telefon 0721268516 (nume, dată, spectacol, număr de locuri). Puteţi cumpăra bilete şi online.

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here