Identity Thief

0
579

Cu siguranță viața este mult mai distractivă când o furi de la altcineva. Victima este Sandy Bigelow Patterson (Jason Bateman), un tip de treabă. Munceşte, îşi plăteşte taxele şi are o familie frumoasă. Viaţa lui nu este plină de aventura dar este sigură şi lejeră.

Dar aventura îl așteaptă la cotitură, pentru că identitatea îi este furată de Diana (Melissa McCarthy), care îşi satisface dependența de shopping cu fondurile pe care Sandy s-a chinuit o viaţă întreagă să le strângă.

Lăsat fără bani de benzină şi cu riscul unui cazier, Sandy pleacă în căutarea hoaţei de identitate sigur că va reuşi să o învingă pe această “Bilbo” din Florida. Însă Diana nu este dispusă să renunţe la viaţa pe care a furat-o cu atât de multă uşurinţă şi cei doi se trezesc legaţi într-o aventură haotică, plină de umor şi absurd, cum doar regizorul filmului Horrible Bosses ar putea să ne-o aducă.

Galerie video

SHARE
Articolul precedentIdentity Thief (2013) – trailer
Următorul articolI’m So Excited
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here