Erased

0
622

Aaron Eckhart ține capul de afiș al thriller-ului Erased, o nouă variantă cinematografică a formulei fugitivului prins în mijlocul unei conspirații, care trebuie să își salveze de data asta nu doar propria viață, ci și pe cea a fiicei lui.

Cunoscut și sub titlul de The Expatriate, filmul are acțiunea plasată în Belgia și concentrată pe Ben Logan (Aaron Eckhart), un bărbat a cărui identitate de corporatist e în realitate o acoperire pentru fosta ocupație de agent CIA.

Ajungând într-o dimineață la locul de muncă, Ben descoperă că departamentul și colegii cu care lucra au dispărut și se trezește brusc în postura de țintă a unei operațiuni de mușamalizare cu scopul de a-l elimina fără urmă atât pe el, cât și pe fiica lui adolescentă (Liana Liberato).

Filmul, regizat de germanul Philipp Stölzl (a semnat lungmetrajul Northface sau videoclipuri pentru artiști ca Madonna, Garbage sau Faith No More), o are în distribuție și pe Olga Kurylenko, atrăgătoarea "Bond girl" din Quantum of Solace, pe care am putut-o vedea șîn Hitman sau mai recentul Seven Psychopaths.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here