Crazy, Stupid, Love


Premiera: 16 September 2011
0
1045

De miercuri, 14 septembrie, intra in cinematografe o noua comedie romantica: Crazy, Stupid, Love. Titlul ma duce cu gandul la comedii romantice pentru adolescenti, dar este de fapt o comedie destul de coapta la minte.

Povestea este centrata in jurul lui Cal (Steve Carell), care afla dupa o casnicie de multi ani ca sotia lui, Emily (Julianne Moore), il inseala si isi doreste sa divorteze. Vestea declanseaza in Cal o criza emotionala si sentimentala, tratata cu sfaturi de Jacob (Ryan Gosling), un tip superficial cu mare succes la femei. Jacob il initiaza pe Cal in arta seductiei, in timp ce, tot Jacob, incepe sa se indragosteasca de Hannah (Emma Stone). Filmul graviteaza in jurul celor doua cupluri in (re)formare: Cal si Emily, Jacob si Hannah.

Crazy, Stupid, Love nu iese din retetele destul de conventionale ale comediilor romantice cu care ne-am obisnuit, dar ma astept la o comedie decenta din care lipsesc agresivitatea si vulgaritatea comediilor de genul Hangover si Horrible Bosses.

Distributia filmului este una fericita: pe langa Steve Carell (Despicable Me, Little Miss Sunshine, The 40 Year Old Virgin) si Ryan Gosling (care mai vine cu un film pe ecrane saptamana asta, Drive), mai joaca Julianne Moore (The Big Lebowski, Children of Men, The Kids Are All Right, A Single Man, The Hours), Emma Stone (Easy A, plus interpretarile de roluri secundare exceptionale din Friends With Benefits -si el pe ecrane acum- si Ghosts of Girlfriends Past), Marisa Tomei (pe care am vazut-o in acest an in The Lincoln Lawyer) si Kevin Bacon (anul acesta distribuit in X-Men).

Filmul este regizat de Glenn Ficarra si John Requa, regizorii care au debutat anul trecut cu filmul homoerotic I Love You Philip Morris. Scenariul este al lui Dan Fogelman, cunoscut pentru scenariile filmelor de animatie Cars si Bolt.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here