Cele mai profunde mesaje de condoleante

0
6970

A pierde o persoană dragă este, fără îndoială, unul dintre cele mai dificile momente prin care putem trece. Pentru că tuturor ne este dificil să găsim cuvintele potrivite pentru a le transmite condoleanțe celor apropiați, ți-am pregătit aceste mesaje de condoleante ce te pot inspira.

 

Mesaje de condoleante

 

Prin mesaje de condoleante le putem aminti celor aflați într-o astfel de situație tristă de faptul că le suntem alături. Deși vorbele nu le pot aduce persoana dragă înapoi, ele le pot bucura, oferindu-le singuranța că nu sunt singure în fața unui asemenea gol lăsat în viețile lor.

Pentru a putea fi alături de cei la care ții și pentru a le putea transmite gândurile tale în fața unei asemenea suferințe, ți-am pregătit aceste mesaje de condoleante.

 

1. Cuvintele nu îți vor șterge lacrimile, iar îmbrățișările nu îți vor alina suferința, dar îți doresc ca amintirile pe care le păstrezi în suflet pentru totdeauna să te ajute să depășești aceste momente dificile. Sincere condoleanțe!

2. Este atât de dificil să găsim cuvintele potrivite pentru aceste clipe grele. Sperăm ca trecerea timpului să îți aline durerea, iar amintirile pe care le prețuiești să îți arate că viața ne poate aduce și bucurie după o asemenea pierdere. Odihnească-se în pace!

3. Cu nemăsurată tristețe, îți împărtășim suferința în fața pierderii unei persoane atât de importante. Suntem alături de tine și de familia ta în această perioadă de tristețe. Sincere condoleanțe.

4. Cel mai dureros moment este pierderea unei persoane dragi. Ne-am rugat cu toții, am sperat ca boala să nu îl răpească dintre noi, dar Dumnezeu l-a vrut alături de El. În aceste clipe grele prin care treci, te rugăm să nu uiți că suntem alături de tine oricum vei avea nevoie. Sincere condoleanțe!

5. Suntem cu toții profund îndurerați de pierderea ființei iubite. Nimeni nu a fost întrebat dacă este pregătit să își ia rămas bun de la această lume. A plecat dintre noi prea devreme, lăsând în urmă numai tristețe și suferință. Îți dorim ca bunul Dumnezeu să îți poată alina durerea și să îl odihnească în pace!

6. Suntem nespus de triști, dincolo de cuvinte, în fața acestei pierderi. Este dificil atunci când o persoană dragă pleacă dintre noi, dar această pierdere ne-a zdruncinat pe toți. Împotriva acestui fel de durere nu există niciun leac, doar trecerea timpului și răbdarea. Te rugăm să accepți sincerele noastre condoleanțe pentru această pierdere!

7. O inimă atât de bună a încetat să mai bată. Un suflet frumos s-a îndreptat către ceruri, lăsând în urmă o mare de lacrimi și suferință. În aceste momente dificile, sperăm să ai purere și răbdare pentru a trece prin această perioadă grea. Sincere condoleanțe.

8. A fost un om deosebit și va rămâne pentru totdeauna în inimile noastre. Vă dorim ca Dumnezeu să vă dea putere și să vă ofere mângâierea de care aveți nevoie în aceste momente dificile. Odihnească-se în pace!

9. Cu nemăsurată durere și tristețe am aflat de moartea ființei dragi și de aceea dorim să vă transmitem cele mai sincere condoleanțe. Sperăm din suflet că aceste momente de suferință să vă fie alinate de prezența rudelor și a prietenilor.


10. Dumnezeu a hotărât că viața persoanei dragi pe pământ s-a încheiat, dar asta înseamnă că de acum ne veghează din ceruri. Sperăm că mângâierea adusă de acest gând și de cei dragi ce îți sunt alături acum să îți aline povara ce o porți în suflet. Odihnească-se în pace!

 

Regrete eterne mesaje

 

În fața pierderii unei persoane iubite, fie un membru al familiei, fie un prieten drag, durerea poate să ne copleșească, umbrind fiecare motiv ce ar putea naște un strop de bucurie. Pentru a nu lăsa flacăra aprinsă de persoana pierdută să se stingă în inimile celor ce suferă, amintește-le de viața deosebită și de dragostea pe care cel plecat le-a purtat-o prin aceste mesaje de regrete eterne.

 

11. În aceste clipe de adâncă tristețe, știm că este deosebit de greu să privești viața cu optimism sau bucurie, așa că îți transmitem sincerele noastre condoleanțe și sperăm ca durerea prin care treceți acum să devină cu timpul doar o dovadă a iubirii purtate celui plecat dintre noi. Odihnească-se în pace!

12. S-a stins o viață de om. Ai pierdut pe cineva atât de important pentru tine, iar această pierdere este deosebit de greu de depășit. În aceste clipe de tristețe și suferință prin care treci suntem alături de tine. Sincere condoleanțe.

13. Când o persoană atât de dragă nou se stinge din viață, abia atunci ne amintim cu durere că suntem cu toții muritori. Îți doresc putere și curaj pentru a înfrunta aceste momente dificile. Condoleanțe.

14. În ceasul despărțirii, s-a deschis un gol imens ce nu poate fi umplut nici cu lacrimi, nici cu suspine. Cu toate acestea, el devine mai puțin înfricoșător cu fiecare zi ce trece, mai ales în compania amintirilor pe care le avem alături de persoana dragă pe care am pierdut-o. Dumnezeu să îl odihnească în pace!

15. Când timpul petrecut cu ființa iubită ajunge la final, aceasta ne părăsește pentru totdeauna. Soarele nu ne mai oferă îmbrățișarea lui caldă, iar noi purtăm doliul întunericului ce rămâne în absența lui. Totuși, cu timpul, viața va părea ceva mai puțin sumbră, iar momentele petrecute cu cel plecat vor da culoare zilelor petrecute în absența lui. Sincere condoleanțe.

16. Rugăciunile și amintirile frumoase ne sunt atât de dragi în momentele în care îi comemorăm pe cei plecați dintre noi. Îți doresc ca dragostea familiei și a celor ce sunt alături de tine să îți fie un sprijin în aceste momente de durere sufletească. Cele mai sincere condoleanțe!

17. L-am cunoscut cu bucurie pe cel care ne-a luminat viața atâta timp, dar acum am aflat cu tristețe de pierderea lui. De azi, telefonul nu ne va mai fi de ajutor pentru a-i auzi vocea, ci doar inima, singurul loc din care nu va pleca niciodată. Dumnezeu să-l odihnească!

18. Soarele a apus asupra acestei vieți atât de pline și iubitoare. Zâmbetul ei nu ne va mai bucura zi de zi, vocea ei nu va mai răsuna în clipele de liniște, iar lacrimile noastre vor lua locul îmbrățișărilor ei calde. Sperăm că cei dragi vor fi alături de tine în aceste momente și că timpul va vindeca rănile proaspăt deschise de această pierdere. Îți transmitem condoleanțele și gândurile noastre!

19. Prin viața ei ne-a dat un exemplu, un model către care să putem privi în clipele în care nu știm ce ar trebui să facem. Prin tot ceea ce a făcut, ne-a luminat drumurile în viață, ne-a îndrumat atunci când am avut nevoie și ne-a ajutat să ne bucurăm de momentele fericite. Chiar dacă viața ei pe pământ s-a încheiat, știm că ne privește din cer și ne este alături în continuare. În fața acestei pierderi, îți transmitem cele mai sincere condoleanțe!


20. Vorbele mele nu îți vor alina suferința, iar prezența noastră nu va umple golul din sufletul tău. Acesta a luat naștere odată cu pierderea ființei dragi, și nu se va închide niciodată. Totuși, prin rugăciuni și amintirile plăcute pe care le ai alături de persoana dragă, acest gol va părea mai mic pe zi ce trece. Dumnezeu să o odihnească în pace, iar familiei îndurerate să îi ofere mângâiere.

21. Atunci când cei dragi se sting din viață, o parte din noi se pierde pentru totdeauna. Având această suferință în inimă, tot ce putem face este să învățăm să trăim mai departe, purtând amintirea celor plecați alături de noi. Condoleanțe!

 

Mesaje de condoleante scurte

 

În asemenea clipe de tristețe și durere, vorbele pot să rănească în loc să vindece rănile deschise în inimile celor ce au pierdut o persoană iubită. Cu toate acestea, este important să le amintim celor dragi că suntem alături de ei și că le împărtășim suferința de a fi pierdut pe cineva atât de iubit. Astfel, sperăm că aceste mesaje de condoleante scurte le vor oferi siguranța și gândurile tale în fața unei asemenea pierderi.

 

22. Dacă se stinge o lumânare, o aprinzi din nou, dar dacă se stinge o viață, o plângi mereu. Sincere condoleanțe.

23. Nici nu îmi pot imagina cât de mare este durerea ta. Îmi pare nespus de rău că treci prin aceste momente grele și mă rog să ai putere în aceste clipe dificile. Cele mai sincere condoleanțe!

24. Gândurile și rugăciunile mele sunt alături de voi în aceste momente nespus de dureroase. Dumnezeu să-l odihnească!

25. Dumnezeu a hotărât ca drumul persoanei dragi să se încheie aici – un drum plin de reușite și dragoste. Sper ca timpul să îți vindece suferința, iar lacrimile să îi aline durerea. Sincere condoleanțe!

26. Ceasul despărțirii a sosit, lăsând în urmă un gol infinit și durere fără margini. Odihnească-se în pace!

27. Nu vom uita niciodată veselia și dragostea ființei pe care azi am pierdut-o cu toții. Îți doresc putere și răbdare în aceste clipe grele. Cele mai sincere condoleanțe!

28. Inimile noastre sunt distruse de veștile pe care tocmai le-am aflat. Gândurile noastre se îndreaptă către tine în aceste momente dureroase. Condoleanțe!

29. Este atât de trist că am pierdut aceste om minunat. Nu îl vom uita niciodată, iar faptele lui vor trăi și dincolo de el. Cele mai sincere condoleanțe!

30. Este atât de greu să acceptăm faptul că această persoană iubită ne-a părăsit. Indiferent de cât am trăi, pare că niciodată nu este suficient timp alături de familie și cei dragi. Sperăm ca în aceste clipe grele să știi că suntem alături de tine și familia ta. Dumnezeu să-l odihnească!


31. Tuturor ne este deosebit de dificil să acceptăm aceste vești pe care tocmai le-am primit. Sperăm să poți depăși aceste clipe grele alături de cei dragi ție. Cele mai sincere condoleanțe!

32. Vă transmitem sincerele noastre condoleanțe în fața acestei pierderi. Vă suntem alături în aceste clipe dificile.

 

Citate de condoleante

 

Fiecare dintre noi va trăi la un moment dat prin pierderea unei persoane dragi. Cu toții fiind muritori, întâlnim o astfel de pierdere pe parcursul fiecărei etape a vieții, indiferent de voința noastră. Tocmai pentru că moartea este o parte din viață, cu ani și ani înainte de noi, autori, poeți și gânditori au trăit asemenea momente și ne-au lăsat gândurile lor. Sperăm că aceste citate de condoleante vor putea cuprinde o parte din sentimentele pe care vrei să i le transmiți unei persoane ce trece printr-o astfel de pierdere, amintindu-i de dragostea și grija pe care i le porți.

 

33. Atunci când plângem pierderea unui prieten, alții se bucură să îl întâlnească în spatele cortinei. – John Taylor

34. Cel care a spus că mormintele sunt urmele pașilor îngerilor a spus adevărul. – Henry Longfellow

35. Unele persoane pășesc în viețile noastre, lasă urme în inimile noastre, iar apoi noi nu mai suntem niciodată la fel.

36. Pământul nu are niciun fel de suferință pe care raiul nu o poate vindeca. – Thomas Moore


37. Asemeni unei păsări ce cântă în ploaie, lasă amintirile și recunoștința să trăiască în clipele de tristețe. – Robert Louis Stevenson

38. Pe oricine porți în inima ta, este și va fi mereu o parte din tine. – Rita Schiano

39. Cu adevărat, în întuneric găsim lumina, deci când suferim, atunci lumina este cel mai aproape de noi. – Meister Eckhart

40. Omul care știe că are asigurată viața veșnică nu se mai teme de moarte. – William Penn

41. Nu există momente de adio pentru noi. Oriunde te afli, vei fi în inima mea. – Mahatma Gandhi

42. Cu cât e mai întunecată noaptea, cu atât mai luminoase sunt stelelele, iar cu cât este mai adâncă suferința, cu atât suntem mai aproape de Dumnezeu! – Fiodor Dostoievski

43. Să nu-ți fie rușine să plângi; ești îndreptățit să suferi. Lacrimile sunt doar apă, iar florile, copacii și fructele nu pot crește fără apă. Dar trebuie să fie și soare. O inimă rănită se vindecă în timp, și atunci când se vindecă, amintirile și iubirea pentru persoanele pierdute sunt închise în noi pentru a ne alina suferința. – Brian Jacques

44. Știu sigură că nu pierdem persoanele pe care le iubim, nici chiar în fața morții. Ei continuă să participe în fiecare fapt, fiecare gând și decizie pe care le facem. Dragostea lor ne lasă o urmă în amintiri. Găsim alinare în faptul că viețile noastre au fost îmbogățite prin dragostea lor. – Leo Buscaglia

 

Sperăm că aceste mesaje de condoleante îți vor putea aduce insporația de care ai nevoie pentru a le putea transmite celor apropiați gândurile tale în fața pierderii unei persoane dragi.

 

Citește și

60 Mesaje triste pentru momentele de nefericire, dezamăgire, singurătate

Cele mai adânci și adevărate citate despre moarte

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here