Ce poti vedea la cinema? Premierele lunii iunie 2013

0
595

Se știe ce gen de filme vin vara în cinematografe, dar luna iunie 2013 are și premiere care merită încercate. De la Pedro Almodovar vine ultimul lui film, Los amantes pasajeros / I'm So Excited, o comedie destul de relaxată, în care își vor face apariția și Penelope Cruz și Antonio Banderas.  Tot în iunie îi vei putea vedea pe Bradley Cooper și Ryan Gosling, protagoniști în același filme: The Place Beyond The Pines. Filmul este o saga despre păcatele pe care copiii le moștenesc de la părinți. Filmul este regizat de același Derek Cianfrance, cel care a semant și regia Blue Valentine, tot cu Ryan Gosling. Ambele filme, Los amantes pasajeros și The Place Beyond The Pines, au premiera chiar în prima săptămână din luna iunie.

 

Din 14 iunie, poţi vedea la cinema un film cu multe staruri: de la Jesse Eisenberg (The Social Network, To Rome With Love), Isla Fisher, Mark Ruffalo și Mélanie Laurent (Inglourious Basterds, Beginners), până la garda veche: Michael Caine, Morgan Freeman și Woody Harrelson. Filmul se numește Now You See Me, un thriller în care o echipă de iluzionişti realizează trucuri aparent imposibile – şi ilegale. Tot începând cu jumătatea lui iunie, vei putea merge la Arthur Newman, o comedie cu Colin Firth în care un bărbat care îşi detestă viaţa pleacă într-un road trip mai original.

 

Următorul weekend din iunie va fi cel mai "ocupat" la capitolul premiere de film. Începând de pe 21 iunie, patru filme vor încerca să te aducă la cinema, indiferent că preferi comediile, filmele horror sau filmele cu supereroi.

 

Aşadar, cel de-al treilea weekend din iunie ne aduce la cinema o comedie indie despre un bărbat de 40 de ani ale cărui contribuţii la o bancă de spermă  pe o perioadă de 20 de ani nu rămân "fără ecou" – Starbuck. De asemenea, te poţi orienta spre un film horror cu o premisă interesantă – The Purge, care îl readuce pe marile ecrane pe Ethan Hawke: într-o singură zi pe an regulile societății sunt abolite și orice este permis.

 

Urmează apoi încă un horror, World War Z în care Brad Pitt se luptă cu o invazie zombie. Și, nu în ultimul rând, tot în același weekend are premiera o nouă încercare de a resuscita franciza Superman: Man of Steel, cu Russell Crowe, Kevin Costner sau Laurence Fishburne.

 

În contrast, ultima săptămână din iunie vine cu o singură premieră cinematografică. The Internship, o comedie în care Owen Wilson şi Vince Vaugh vor aplica la Google, intrând în competiţie cu o armată de tineri foarte inteligenţi.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here