Ce faci in weekendul 26-28 aprilie? Recomandari

0
615

Acest sfârșit de săptămână va fi weekendul târgurilor de Florii și Paște. La Muzeul Țăranului Român va fi deschis Târgul de Florii, la fel ca și la Sala Dalles; la Hanul lui Manuc va avea loc Sweet Fest – ediție specială de Paște, iar la Cinematograful Patria: Handmade Bijoux.

 

Tot în acest weekend vor avea loc două concerte interesante. Pentru fanii rock-ului alternativ, trupa britanică Anathema vine cu un concert acustic susținut vineri în Hard Rock Café. Daca preferi jazzul, sâmbătă în ArCuB trupa new-yorkeză Elevation, din care face parte și pianistul român Lucian Ban, își lansează noul album. Iar dacă ești meloman, la The Light Cinema se transmite în direct de la Metropolitan New York opera lui Händel Iulius Cezar.

 

Cinefilii se pot bucura la acest sfârșit de săptămână de premiera noului film al seriei Iron Man cu Robert Downey Jr. și Gwyneth Paltrow, dar și de drama inspirată de o poveste reală, A perdre la raison.

 

Pentru cei care vor prefera să meargă la teatru, vineri se joacă spectacolele Urme de distrugere pe Marte la Odeon, Hoții de frumusețe la Teatrul Evreiesc și Amalia respiră adânc la Teatrul Act. De asemenea, piesa scrisă de Anton Cehov, Livada de vișini îi va avea în distribuție pe Maia Morgenstern, Irina Movilă și Marius Manole sâmbătă seara pe scena Teatrului Național.

 

După Livadă, Marius Manole fuge la Green Hours, unde joacă în aceeași seară împreună cu Lia Bugnar și Dorina Chiriac într- O piesă deșănțată. Tot Marius Manole joacă duminică în Marea iubire a lui Mihail Sebastian la Godot Cafe Teatru. Duminică se joacă și comedia Noi 4 la Green Hours.

 

În continuare, sunt deschise expozițiile Lettrists, Isou &Co, prima expoziție de artă lettristă din România, și cea a artistului conceptual Mircea Cantor la Muzeul Național de Artă Contemporană, dar și expoziția de pictură a Tiei Peltz la Muzeul Cotroceni și cea a lui Ștefan Câlția la AnnArt Gallery.

 

Important, expozițiile care trebuiau să aibă loc la Romaero Băneasa, Ideal Gardens și Deco Stil Design, s-au amânat pentru o dată care va fi anunțată ulterior.

SHARE
Articolul precedentCloser to the Moon
Următorul articolThe Cinematic Orchestra – Arrival of the Birds
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here