Ce faci in weekend? Recomandari pentru finalul de saptamana 28-30 septembrie

0
508

In ultimul weekend din septembrie, cele mai ofertante evenimente intra in categoria filmului. Incepe festivalul mamut de film – Ro-IFF (Romania International Film Festival 2012),  care ne aduce in atentie filme nedistribuite la noi,  uneori chiar in premiera europeana si  internationala. In paralel, in cinematografele mainstreamau premiera A Royal Affair – filmul danez  premiat cu doua Ursuri de Argint la Berlin in 2012, thriller-ul Premium Rush si filmul de actiune The Sweeney.

 

Tot in acest weekend poti prinde ultimele evenimente din cadrul festivalurilor Strada de C'Arte (concerte de jazz, recitaluri de poezie, etc) si Radiro. Festivalul orchestrelor de radio, Radiro, se incheie cu doua concerte sustinute de Orchestra Simfonica BBC, cu un program Enescu, Rahmaninov, Sostakovich si Schubert.

 

Daca vrei sa mergi la teatru, iti recomandam spectacolul Teatrului Act, Fidelitate, dar si spectacolele Godot: Forma lucrurilor, XXL (Fat Pig) si Cui i-e frica de Virginia Woolf?. In acelasi timp, la Teatrul Metropolis, are loc premiera Scrisorile portugheze, in regia lui Aureliu Manea. Tot din categoria performance art, continua reprezentatiile din cadrul eXplore Dance Festival.

 

Expozitiilor in curs de la MNAC (Societe Realiste: Empire, State, Building si subREAL Retrospect), li s-a adaugat in aceasta saptamana expozitia de design UNPOLISHED: Young Design from Poland. Tot designului ii este dedicata si expozitia care a avut vernisajul la The Ark, Eames by Vitra, cu piese semnate de influentii designeri americani Charles si Ray Eames.

 

Evenimentul inedit al acestei saptamani este targul de "lifestyle sanatos" – V for Verde, care te asteapta cu produse raw vegane si bio, concurs de frumusete pentru biciclete, demonstratii de pictura, haine semnate de designeri romani si multe altele.

SHARE
Articolul precedentA Royal Affair – triunghi politico-romantic
Următorul articolAnim’est 2012 – Official Video
mm
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here