Ce faci in weekend? Recomandari pentru 12 – 14 octombrie 2012

0
809

In acest weekend continua doua festivaluri: Explore Dance Festival – care are anuntate foarte multe spectacole de dans in acest sfarsit de saptamana – si Anim'est – festivalul dedicat filmelor scurte sau lungmetrajelor de animatie, inceput weekendul trecut si care se incheie duminica.

 

Vineri se anunta cea mai interesanta seara a weekendului. Anim'est ne-a pregatit Creepy Animation Night – proiectia a 22 de scurtmetraje unul mai bizar decat altul, din categoria horror sau erotic. Tot vineri se deschide stagiunea Orchestrei Nationale Radio cu Carmina Burana a lui Orff si concertul in do major pentru pian de Mozart. Teatrul este recomandat in aceasta zi de spectacolul de comedie de la Teatrul Act: Absolut! dupa Ivan Turbinca, cu Marcel Iures in rolul principal.

 

Sambata vine cu recomandarea noii montari a operei lui Donizetti: Elixirul dragostei de la Metropolitan Opera din New York. Spectacolul va fi transmis la The Light Cinema. Tot in a doua zi de weekend, la Odeon se joaca Micul Print, dupa textul lui Antoine de Saint-Exupery.

 

Duminica are ca momente interesante ultimul spectacol din cadrul Mogosoaia Clasic Fest, cu lucrari de Debussy si Fritz Kreisler, si piesa de teatru jucata la Godot – Marea iubire a lui Mihail Sebastian, cu Marius Manole in rolul scriitorului Sebastian.

 

Daca vrei sa bifezi o expozitie, din acest weekend poti participa la Bienala tinerilor artisti, iar la Muzeul National de Arta poti vizita o expozitie de pictura romaneasca (Theodor Aman, Tonitza, Luchian, Grigorescu si altii) adunata in jurul conceptului de identitate romaneasca.

 

Daca vrei sa mergi la film, nu rata premiera weekendului trecut – Looper, cu Bruce Willis si Joseph Gordon Levitt. In acest weekend, in cinematografe intra Tom Sawyer, ecranizarea germana din 2011 a cartii lui Mark Twain – Aventurile lui Tom Sawyer.

SHARE
Articolul precedentGood Taste of Bucharest
Următorul articolFestivalul Filmului Francez 2012
mm
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here